پاسخ : حقیقت vs کاربرد (اثبات .... (فلسفه) خودکشی)
یه مثال براتون میزنم در تایید حرف تارا.من علشق یه دختری بودم.بهش گفتم میخوام باهات دوست بشم.گفت باید فلان عقیدت رو بذاری کنار.اما من گفتم بدون دلیل نه.
چرا؟چون عشق اصلی من حقیقته
ولی در مورد قسمت دومت خب اون دیگه عشق واقعی نیست(به نقش اساسی اراده و خواست خود فرد تو نظریه ی من دقت کن تارا)
در مورد قسمت اولش بله کاملا حق با تو است تارا.برداشتت شاهکارهبه نقل از تـــــــــــــــارا :من قسمت دوم حرفتو قبول دارم ولی این "عشق" صرفا بین انسان ها نیست.یعنی می تونه بین انسان و یک جسم جاندار (غیر از انسان) و حتی بی جان هم برقرار باشه.حتی می تونه مادی نباشه.یعنی مثلا یک انسان نسبت به "هدف" زندگیش همچین حالتی داشته باشه.
چون صحبت از بعد جـنسی شد این رو گفتم وگرنه فکر می کنم تو هم با من موافق باشی ...
فنا کردن وجود نداره از نظر من تو این زمینه.چه فنا شدنی وجود داره الان تو عشق؟
امکان نداره کسی که عاشق میشه کاربرد صرف رو بخواد.اصلا مغایرت داره این ها با هم ...
عشق کاربرد و حقیقت رو کامل داره.ممکنه فردی هدفش کاربرد باشه ولی بعدش به عشق می رسه.ولی این که کسی عاشق باشه و تنها هدفش کاربرد باشه یکم مشکل داره به نظر من
یه مثال براتون میزنم در تایید حرف تارا.من علشق یه دختری بودم.بهش گفتم میخوام باهات دوست بشم.گفت باید فلان عقیدت رو بذاری کنار.اما من گفتم بدون دلیل نه.
چرا؟چون عشق اصلی من حقیقته
ولی در مورد قسمت دومت خب اون دیگه عشق واقعی نیست(به نقش اساسی اراده و خواست خود فرد تو نظریه ی من دقت کن تارا)