جدایی نادر از سیمین

zahra.kh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
همدان
پاسخ : جدایی نادر از سیمین

چرا همون صحنه رو نمیگی که اون مرده با طرز خیلی بدی با اون خانم که حامله بود رفتار کرد؟

مثلا اگه یه فیلم از اسراییل رو تو ایران اکران شه و بگن این فیلم اسکار گرفته شما نمیری فیلم رو ببینی؟

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از بیلی بچه...! :
شما اگه فیلم بهتری می دونی و دیدی بگو...!
وقتی که جلوی سینما های کانادا و آمریکا برای یه فیلم ایرانی که دوبله نشده و زیرنویس ه صف می بندن، بازم می تونی بگی فیلم بده؟؟؟
وقتی کارگردان آلزایمر می گه فیلم من در مقابل فیلم فرهادی لیاقت رفتن به اسکار رو نداره، بازم بمی تونی بگی فیلم بده؟؟؟ !!!
مسعود فراستی هم که اصلا توی یه دنیای دیگه زندگی می کنه و به همه ی فیلم ها گیر می ده و می گه این صحنه اش در نیومده اون صحنه اش در نیومده... قبول دارم که آدم باسوادی ه و سینما حالیش ه ولی کلا" فکر می کنه همه ی صحنه های همه ی فیلم ها باید یه جوری دربیاد که اون خوشش بیاد...

آقای فراستی بلند نگاه می کنه و به نظر من هیچ فیلم ایده آلی در دنیا وجود نداره. ضمنا همین کارگردان فیلم آلزایمر در مواجهه با نقد آقای فراستی در برنامه ی 7 هیچ حرفی برای گفتن نداشت، چون به نظر من آقای فراستی خیلی منطقی نقد می کنه و واقعه با سواد و می شه گفت خیلی بالاتر از سینمای ایران فکر می کنه. این مناظره ی بین مسعود فراستی (مخالف جدایی نادر از سیمین) و امیر پوریا(موافق) است:
فارس نیوز:
نشست مجری نشست از فراستی پرسید که فیلم «جدایی نادر از سیمین» را با چه عینکی می بیند که مسعود فراستی در پاسخ گفت: "فیلمنامه منطق ساده خطی دارد و من فکر میکنم که فیلمنامه اساساً مشکل دارد و مشکل فیلمنامه از همان ابتدای فیلم شروع میشود، اینکه زن ومردی میخواهند از یکدیگر جدا شوند و دعوا سر این است که زن می خواهد ویزا بگیرد که دختر درحال رشدش را در جامعه ی پر از دروغ بزرگ نکند و شوهر هم موافقت کرده است و حالا نادر دارد جر میزند و پدرش را بهانه میکند و این داستان یک خطی فیلم است، سیمین به خاطر دخترش میخواهد مهاجرت کند و نادر به خاطر پدر سالمند خود نمی خواهد مهاجرت کند و اگر مثل صحنه ی آخر فیلم که دختر در دادگاه حضور دارد، در صحنه ابتدای فیلم هم دختر در دادگاه حضور داشت فیلم جلو نمی رفت."

در ادامه امیر پوریا گفت: "در مورد فیلم «درخت زندگی» من هم با فراستی موافقم امّا در مورد وجود حفره در فیلمنامه «جدایی نادر از سیمین» باید بگویم که هم من و هم مسعود میدانیم که قاضی دادگاه در مرحله اول وجود فرزندان را ضروری نمیداند و اجبار نمیکند و حتی مایل است که ماجرای طلاق را تمام کند و اصلاً فیلم جدایی نادر از سیمین نمی خواهد بگوید که ببینید که ما در چه جامعه ای زندگی می کنیم چیزی که وزارت ارشاد روی آن تاکید دارد و دو سه هفته فبل از اینکه این فیلم به اسکار معرفی شود آقای شمقدری اعلام میکند که اسکار اصلاً مهم نیست که نکند این فیلم موفق بشود و امّا فرقی که میان «درباره الی» و «جدایی نادر از سیمین» است این است که آن چیزی که باعث میشود که در «جدایی نادر از سیمین» راضیه نتواند دروغ بگوید ترس از قسم دروغ است، بنابراین باید فیلم مورد علاقه وزارت ارشاد باشد و من خیلی از حماقت آقایان تعجب میکنم، آن چیزی که ارشاد علاقه دارد در فیلم ببیند این است که فیلم دارد نشان می دهد که شرایط جامعه این است، امّا اینطور نیست و فیلم دارد یادآوری میکند که ما هم مثل شخصیت های فیلم قضاوت می کنیم."

در ادامه نشست مسعود فراستی گفت: "همه چیز باید در فیلم ساخته بشود، ادعا این است که ما آدم هایی هستیم که دروغ می گوئیم؛ مستقل از اینکه ادعای بی منطقی است حتی اگر رفتار سطحی آدم ها را هم ببینیم این جمع بندی درست نیست امّا اگر فیلمساز به این جمع بندی اعتقاد دارد باید در فیلم آن را بسازد و درغیر اینصورت یک ادعا است که البته ادعای اوپوزیون نما است و این ادعا باید در فیلم ساخته شود و حال که ساخته شد باید در فیلم نشانه هائی از علایق مادر به دخترش نشان داده شود؛ فیلم موفق نمیشود هیچکدام را بسازد، چرا شخصیت نادرعلاقه به مهاجرت نشان میدهد امّا یک دفعه مسأله پدر خود را بهانه می کند و امّا رابطه پدر و پسر که یک رابطه ی نمایشی و فریب کارانه است، در یک صحنه از فیلم که پدر در دستشویی گیر کرده است تقریباً میتوانم بگویم رابطه ی هیچ پدر و پسری به این شکل نیست که نادر در فیلم در را هل میدهد، رابطه ی انسانی پدر و پسری مطلقاً در فیلم دیده نمیشود، این رابطه تزئینی و فریبکارانه است و هیچ علاقه ای بین پدر و پسر نیست و انتهای فیلم هم فیلمساز احساس پسر را در غم از دست دادن پدر نشان نمیدهد و فقط یک تغییر لباس داریم، حالا که پدر مرده است دیگر مشکل چیست که نادر نمیخواهد به خارج برود؟ و این را هم متوجه نمیشوم که سیمین می خواهد به خارج برود چون در جامعه ای زندگی میکند که همه دروغگو اند مگر در خارج همه راستگواند؟ شخصیت پردازی به درستی انجام نشده است و اینها همه بازی اند که البته تا یه حدی به خوبی انجام شده است امّا عمق ندارد و اگر سنجاق فیلم به جامعه را از روی آن برداریم فیلم، فیلم مهمی نیست، و فیلم «درباره الی» فیلم بهتر و منطقی تری است با اینکه درباره الی هم فیلم خوبی نیست."
در پایان نشست امیر پوریا گفت: "از آقای سجادپور گرفته تا امیر قادری و حتی ستایش کنندگان فیلم می گویند که این فیلم راجع به جامعه ای است که همه دارند دروغ میگویند آیا حرفشان درست است؟، اصلاً به این موضوع توجه نشده است مثالی که فرهادی در جلسات و مصاحبه های مختلف عنوان کرده است و آن اینکه اگر یک پزشک ایرانی به یک بیماری که سه ماه دیگر زنده است نمی گوید که تو سه ماه دیگر زنده ای و به همراه او میگوید که بیمارتان در آستانه ی مرگ است و حالا یک پزشک مثلاً سوئدی با صراحت به مریض خود میگوید که شما تا سه ماه دیگر زنده ای آیا اسم آن کاری که پزشک ایرانی می کند دروغ گفتن است؟ از نظر من شخصیت های فیلم دروغ نمی گویند و من به این معتقد نیستم که فیلم دارد جامعه ای را به تصویر میکشد که همه دروغ می گویند و به همین دلیل در جشنواره ها و اروپا از این فیلم خوششان آمده است، اتفاقاً به دلیل اینکه مسأله دروغ به شدت مسأله ی اروپائی ها هم هست مورد استقبال آنها قرار گرفته است، در مورد صحنه ی هول دادن در توسط نادر در حالیکه پدرش پشت در نشسته است مثل همه آدم ها نادر هم تردید دارد که هول بدهد یا نه و در آخر هم هول میدهد و بعد همان بدن را در آغوش میگیرد و گریه میکند و این ها طبیعی هستند و تلخی فیلم هم به خاطر این است که این ها طبیعی اند."

و اما این هم نظر کامل مسعود فراستی که من کاملا قبولش دارم:
1- این طبیعی است که وقتی یک ایرانی در سطح جهانی به موفقیتی نائل شود، همه از آن خوشحال شوند. به خصوص در شرایط فعلی که فشار روز افزون و تحریم‌های سنگیم غرب علیه ما ادامه دارد.

2- این جایزه مهم سینمایی و حتی اسکار هر چند برای فروش فیلم و معروف‌تر شدن فیلمسازش موثر است، اما مسیر سینمای ما را تغییری نمی‌دهد. این نظر که این فیلم ما را به سطح و استاندارهای سینمای جهان می‌رساند، توهمی بیش نیست. بر این نظرم که همه جوایز معتبر و نامعتبر بین‌المللی‌فیلم های ما متعلق به فیلم‌ها و فیلمسازان‌شان است و نه سینمای ایران.

3- جشنواره‌های هنری و سینمایی فرنگی را عمدتا سیاسی می‌دانم - برخلاف رقابت‌ها، مسابقات و جوایز جهانی علمی و ورزشی - از همین رو به آن‌ها و جوایزشان اعتقادی ندارم. این جشنواره‌ها برای خودشان خوبند و در راستای اهداف و مصالح ملی‌شان.

4- همچنان بر این نظرم که «جدایی...» فیلم خوبی نیست. علت موفقت‌های جهانی آن را نیز دو دلیل عمده می‌دانم.

اول - ضعف و آشفتگی و بحران تفکر در سینمای امروز جهان، آخرین آثار فیلمسازان مطرح جهان از جمله ترنس مالیک، لارس فون‌تریر، پدرو آلمودوار، برادران داردن و فیلم‌های سطحی دیگر گواه این ادعاست.

دوم- «یک جدایی»، تصویر بی‌خطر و نوعا اگزوتیک مدرنی است از جامعه شهری مملو از دروغ و توجیه دروغ برای حفظ خود؛ و تشویق به مهاجرت، با دوربینی ادایی و بی‌هویت اما به ظاهر امروزی. این تصویر جهان سومی در راستای نگاه غربی‌ها به ماست از همین زاویه است که آن را نماینده شایسته سینمای ایران نمی‌دانم.

5- این جمله یکی از مسئولان سینمایی را که «اگر «جدایی...»، جایزه نگیرد عداوت آمریکا با ما را نشان می‌دهد»، نمی‌فهمم. حالا که جایزه گرفته، نشان عدم عداوت آمریکا با ماست؟ شوخی نمی‌کنید؟

6- امیدم این است که این جوایز، فیلمسازان ما را نفریبد و فیلم‌هایشان مماس با خود و جامعه‌شان باشد نه مماس با دیگران.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از Miss Deli :
5- این جمله یکی از مسئولان سینمایی را که «اگر «جدایی...»، جایزه نگیرد عداوت آمریکا با ما را نشان می‌دهد»، نمی‌فهمم. حالا که جایزه گرفته، نشان عدم عداوت آمریکا با ماست؟ شوخی نمی‌کنید؟
همین ضعف استدلال تو این جمله کافیه که آدم نگه من کاملن حرفای ایشون رو قبول دارم!
به نقل از Miss Deli :
این نظر که این فیلم ما را به سطح و استاندارهای سینمای جهان می‌رساند، توهمی بیش نیست
این گزاره ی صحیحی هست بین حرفاش!

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

اصغر فرهادی در میان استقبال جالب توجه مردم و خبرنگاران بامداد امروز (شنبه) وارد تهران شد ;;)

به گزارش بازتاب به نقل از سینماپرس، «اصغر فرهادی» در میان استقبال جالب توجه اهالی رسانه، مدیران و جمعی از طرفدارنش پس از ورود به سالن انتظار فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، در جمع آنها حاضر شد.

768372_orig.jpg

تعدادی از علاقه‌مندان به سینما با دسته ‌گل به استقبال اصغر فرهادی آمده‌ بودند.

سیداحمد میرعلایی و حسن نجاریان مدیرعامل و قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی هم در فرودگاه حاضر شدند.امیر اسفندیاری مدیر امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی، محمدرضا شریفی‌نیا و دخترانش و پریسا بخت‌آور همسر فرهادی از جمله استقبال کنندگان او بودند.

ازدحام جمعیت به قدری بود که موجب شد فرهادی به جایگاه تشریفات اختصاصی منتقل شود تا در آنجا با اهالی رسانه و عکاسان روبه‌رو شود.

768375_orig.jpg

طرفداران فرهادی با شعار «ماشالله ماشالله» ، «فرهادی دوستت داریم» و «اصغر خوش اومدی» از وی استقبال می‌کنند.عده‌ای از طرفداران فرهادی نیز با حضور یک لیدر ورزشی و سردادن «اصغرخان دوستت داریم» و «اصغرخان فرهادی» با شعارهای مدل استادیومی فرهادی را تشویق می‌کنند.

در حالی که جمعیت فرهادی را به سمت بیرون محوطه سالن سوق می‌دادند، گروهی از حراست برای محافظت از فرهادی، این کارگردان را به مکان امنی منتقل کردند.

بی‌نظمی در برپایی مراسم استقبال از فرهادی، مانند بسیاری از مراسم قابل‌پیش‌بینی دیگر به چشم می‌خورد.

768381_orig.jpg

در پی انجام برخی گفت‌وگوها و گرفتن عکس از فرهادی در جایگاه ویژه، وی محوطه فرودگاه را ترک کرد اما پس از مدتی بازگشت تا با عده‌ای که موفق به گرفتن عکس نشده‌اند، باردیگر روبه‌رو شود.

فاتح ایرانی اسکار، در بین استقبال بالای مردم و هوادارانش، و در حالی که از شور موجود هموطنانش در سالن فرودگاه، شادمان و پرانرژی به نظر می‌رسید، فرودگاه امام خمینی (ره) را به مقصد منزل خود در تهران ترک کرد.

قرار است اواخر این هفته مراسم تجلیل از اصغر فرهادی توسط مدیران و اهالی سنیما برگزار شود.

768384_orig.jpg

212865_885.jpg

منبع:بازتاب

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از Dorna :
همین ضعف استدلال تو این جمله کافیه که آدم نگه من کاملن حرفای ایشون رو قبول دارم!
منظور آقای فراستی دقیقا ضعف استدلال مسئولین ما رو می رسونه. ایشون دقیقا جمله ی اون آقا رو نقد کردن.
البته منظور از حرف اون مسئول احتمالا باید کیفیت فوق العاده ی جدایی نادر از سیمین بوده باشه.
اما در هر صورت به نظر من نظر آقای فراستی کاملا درسته.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از Miss Deli :
منظور آقای فراستی دقیقا ضعف استدلال مسئولین ما رو می رسونه. ایشون دقیقا جمله ی اون آقا رو نقد کردن.
البته منظور از حرف اون مسئول احتمالا باید کیفیت فوق العاده ی جدایی نادر از سیمین بوده باشه.
اما در هر صورت به نظر من نظر آقای فراستی کاملا درسته.
اون حرف مسولین که در نوع خودش بی نظیره :D
اما من خود حرف آقای فراستی رو میگم.چون عمومن از این گزاره که اگه آ پس ب ، نمیشه نتیجه گرفت که اگه آ نباشه پس ب نیست!چیزی که آقای فراستی گفته.
به هر حال توی چرت بودن حرف مسئولین شکی نیست.اما نقد آقای فراستی هم اشکال داره!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نه ببین ینی مسئولا گفتن اگه آمریکا اسکار نده ینی با ما دشمنی داره، فراستی گفته خو چرا چرت میگین؟ چه ربطی داره؟ ینی حالا که داده دشمنی نداره؟ (منظورش اینه که اسکار دادن یا ندادن ربطی به دشمنی با ایران نداره)

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

این جا حرفا داره با دلیل گفته می شه، اما یه عده هنوز از روی تعصب پافشاری می کنن.
این جوری نمی شه بحث کرد.

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
این جا حرفا داره با دلیل گفته می شه، اما یه عده هنوز از روی تعصب پافشاری می کنن.
این جوری نمی شه بحث کرد.
اتفاقآ پستای شما همه از روی تعصب و بی دلیل و صرفآ به دلیل جبهه سیاسی شما هست .
راستش اول خواستم پست بدم به دیس بسنده کردم ولی خب دیگه ....البته متاسفانه پستای اکثر بچه ها این جوری هست .

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از وحـیـــــــــــــــــــد :
اتفاقآ پستای شما همه از روی تعصب و بی دلیل و صرفآ به دلیل جبهه سیاسی شما هست .
راستش اول خواستم پست بدم به دیس بسنده کردم ولی خب دیگه ....البته متاسفانه پستای اکثر بچه ها این جوری هست .
من برای حرفام دلیل آوردم.
من نمی گم جدایی نادر از سیمین فیلم بدیه.فوق العاده است. کلا از سطح سینمای ایران بالاتره.
نظر آقای فراستی رو بخونین. نظر ایشون، نظر منه.شما نظر ایشون رو نقد کنین تا من هم به شما پاسخ بدم. "با دلیل"
ببینین فیلم بچه های آسمان هم کاندید اسکار شده بود، اما نمی دونم اسکار گرفته یا نه؟ که گمونم نگرفته باشه.
به نظر ما که در ایران زندگی می کنیم، این فیلم نهایت عاطفه است.
اما کسی که این فیلم رو از بیرون نگاه می کنه، می گه بیا ایران که می گن اینه همش فقر و مشکلاته و کلا نظر منفی رو القا می کنه.
اگه شما همه ی فیلم های کاندید شده برای اسکار، که ایرانی باشند رو ببینین و از بیرون و از منظر کسی که داره در مورد یه کشور خارجی فکر می کنه نگاه کنین، نقاطی منفی در ذهنتون القا می شه.
من این موضوع رو درباره ی فیلم هایی که تاکنون کاندید اسکار شدن، تازه فهمیدم.
ببینین الان به نظر من فیلم طلا و مس، جدای از بار روانی بالایی که برای مخاطب داره، نهایت عشق ناب همسر به همسر رو می رسونه، چرا این فیلم نمی تونه کاندید بشه؟
شاید کیفیت ساختش پایین تر باشه که هست، اما اگر فیلمی در چنین ژانرِی و موضوعی ساخته بشه، فکر نمی کنید چهره ی خیلی زیباتری رو به جهانیان از ایران ارائه خواهد کرد؟

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

خانوم دلی شما پست اخر این جا رو بخونید فکر میکنم قانع شید این فیلم فقط برای ما تبلیغات مثبت داشته
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,89055.20.html
اگرم هم قانع نشید حداقل قانع میشید که ایران در جهان اصلآ وجهه ای نداره‌ .

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

چرا عصبانی می شید آقای وحید؟
من اون متن ها رو خوندم.
اما نظر یه کارگردان برزیلی رو هم خوندم که می گفت وقتی از سالن سینما بیرون می یومده با همسرش، بعد از دیدن فیلم، همسرش فقط داشته گریه می کرده و اون هم به این دلیل که واقعا خیلی رک ایران جای مزخرفیه.
شما چرا یه جانبه نگاه می کنین؟
به نظر شما اگر یک کشور دشمنانی داشته باشه، اون ها درصدد تصویر سازی مثبت از آن کشور هستن؟
قطعا نه.
وجهه ی ایران برای کشور های مختلف متفاوته و بستگی به رابطه ی اون کشور با ایران داره.
اما قبول کنین این فیلم از نظر کیفیت ساخت در حدی بود که در اسکار مطرح بشه، اما از نظر معنایی به ضرر ما تموم می شه و باید این فیلم رو از دو جنبه ی کیفیت ساخت و معنا گرایی بررسی کنیم.

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
من اون متن ها رو خوندم.
اما نظر یه کارگردان برزیلی رو هم خوندم که می گفت وقتی از سالن سینما بیرون می یومده با همسرش، بعد از دیدن فیلم، همسرش فقط داشته گریه می کرده و اون هم به این دلیل که واقعا خیلی رک ایران جای مزخرفیه.
به نظر شما اگر یک کشور دشمنانی داشته باشه، اون ها درصدد تصویر سازی مثبت از آن کشور هستن؟
قطعا نه.
وجهه ی ایران برای کشور های مختلف متفاوته و بستگی به رابطه ی اون کشور با ایران داره.
اما قبول کنین این فیلم از نظر کیفیت ساخت در حدی بود که در اسکار مطرح بشه، اما از نظر معنایی به ضرر ما تموم می شه و باید این فیلم رو از دو جنبه ی کیفیت ساخت و معنا گرایی بررسی کنیم.
باور کن من عصبانی نیستم اصلآ‌ :D
بقیشم من نظرمو گفتم دیگه .دیگه فنلاندم شده دشمن ما . راستش من نمیدونم کجا دوست ما هست و ایا اون جا اصلآ میدونن تلویزیون چیه یا نه یا اصلآ نظر اون کشورا درباره ما ارزشی داره یا نه ولی میدونم فیلم اصغر یه وجهه خوب از ایران و دین مردمش به دنیا داد و البته حرفاش تو اسکار و گلدن گلاب و بقیه جاها و اینکه یک فیلم از ایران تا این جا رفته به سینمای ما خیلی کمک بزرگی کرد و ایران انقد سر زبون ها افتاد یا رک بگم ادم حساب شد !
ولی خواهش میکنم کشورایی که با ما روابط خوبی دارنو معرفی کنید یا یه جا که دیدگاه مردمش به ما خوب باشه .
دومم اینکه ممنون که بر خلاف اقای فراستی حداقل کیفیت فیلمو تایید کردید و منطقی بودید سوم از لحاظ معنا فک میکنم شما هم قبول داشته باشید عالی بود ولی اینک هتاثیر این فیلم در دنیا + بود یا - میشه بررسی کرد

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از Miss Deli :
من اون متن ها رو خوندم.
قطعا نه.
سوال اینجاست که آیا این فیلم سیاهنمایی داشت؟
ممکنه تصویری که از ایران ارائه میده به قول شما اصلن چیز منفی باشه.
انتظار میره تصویری که از ایران ارائه میشه دروازه ی بهشت باشه؟
کلن برام سواله که چه نوع وجهه ی مثبتی میخواید ارائه بشه از ایران! یک چیز خیلی مثبت و خفن که توی ایران هست و جهان ازش بی خبره!؟

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

باور کن من عصبانی نیستم اصلآ‌ :D
بقیشم من نظرمو گفتم دیگه .دیگه فنلاندم شده دشمن ما . راستش من نمیدونم کجا دوست ما هست و ایا اون جا اصلآ میدونن تلویزیون چیه یا نه یا اصلآ نظر اون کشورا درباره ما ارزشی داره یا نه ولی میدونم فیلم اصغر یه وجهه خوب از ایران و دین مردمش به دنیا داد و البته حرفاش تو اسکار و گلدن گلاب و بقیه جاها و اینکه یک فیلم از ایران تا این جا رفته به سینمای ما خیلی کمک بزرگی کرد و ایران انقد سر زبون ها افتاد یا رک بگم ادم حساب شد !
ولی خواهش میکنم کشورایی که با ما روابط خوبی دارنو معرفی کنید یا یه جا که دیدگاه مردمش به ما خوب باشه .
دومم اینکه ممنون که بر خلاف اقای فراستی حداقل کیفیت فیلمو تایید کردید و منطقی بودید سوم از لحاظ معنا فک میکنم شما هم قبول داشته باشید عالی بود ولی اینک هتاثیر این فیلم در دنیا + بود یا - میشه بررسی کرد

از نظر معناگراییشو قبول ندارم. چون اون فیلم واقعا داره دروغ رو نشون می ده و چهره ی متحجر مرد ایرانی.
من اینو قبول ندارم.

• شروع کننده موضوع

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از Miss Deli :
از نظر معناگراییشو قبول ندارم. چون اون فیلم واقعا داره دروغ رو نشون می ده و چهره ی متحجر مرد ایرانی.
من اینو قبول ندارم.
کی تو این فیلم متحجر بود ؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Miss Deli :
من اینو قبول ندارم.
و مطمئنی در حال حاضر نیست در ایران مردی با آن شخصیت؟...بگذار فراتر بروم...آیا در ایران در حال حاضر تحجر عقیده ی غالب نیست؟؟...
اگه میگی نه کمی به دور و برت نگاه کن...

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از گاو عاشق :
و مطمئنی در حال حاضر نیست در ایران مردی با آن شخصیت؟...بگذار فراتر بروم...آیا در ایران در حال حاضر تحجر عقیده ی غالب نیست؟؟...
اگه میگی نه کمی به دور و برت نگاه کن...
بله می تونه باشه، اما نه با این شدت و نه اکثریت.
این دلیل نمی شه بگیم همه متحجرند.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

کی تو این فیلم متحجر بود ؟
نادر ، رگه هایی از تحجر داشت.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Miss Deli :
بله می تونه باشه، اما نه با این شدت و نه اکثریت.
این دلیل نمی شه بگیم همه متحجرند.
فیلم هم به همه تعمیم نداد این رو...من و توی بیننده هستیم که از یک فیلم کاملا پست مدرن داریم به اشتباه برداشت کلاسیک میکنیم...
اون فقط شرایط رو گفته که جو غالب متحجرند که کاملا هم درسته...

بالا