سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجوهای سمپادی امیرکبیر

فیزیک 2 صوفی-ریاضی2 هنری میفروشم... :-w

به نقل از Nahid :
من نادم هم نیستم چون استاد ما فقط حرف میزد :/ داستان تعریف میکردا، نه که درس بده

چی کار کنیم دقیقا ینی؟ ;D
کی بود استادتون؟ :-"

بچه ها زبان نمره ی کلاسی داره؟ من چرا انقد کم شدم؟ :/ سوادکوهی چرا انقد بد نمره میده؟ :/// به من جلسه ی آخر گفت زبانت خیلی خوبه من جسارت نمیکنم. : )) پس چرا اینجوری نمره داده؟ :/

سواد کوهی به یکی از بچه ها 9.98 داده پسره هم زبانش خوب بوده
بچه ها من برنامه نویسی 99 درصد میوفتم ولی اگه یه برنامه یکی لطف کنه واسم بنویسه نمیوفتم دیگه
کسی هست واقعا؟تا شب بیشتر وقت نیست :(

آرش جان گلم تو جون بخواه! کد که چیزی نیست ;D

آقا امروز خیلی خفن بود! صبح امتحان فرترن! ظهرکیوانفر!عصراندیشه! 17 واحد داریم! یکیشو قبل امتحانا دادیم رفت! آز بود! از 16تا مونده ها 8تا تو یه روز ;D

به نقل از فاطمه.چ :
بچه ها زبان نمره ی کلاسی داره؟ من چرا انقد کم شدم؟ :/ سوادکوهی چرا انقد بد نمره میده؟ :/// به من جلسه ی آخر گفت زبانت خیلی خوبه من جسارت نمیکنم. : )) پس چرا اینجوری نمره داده؟ :/
چند داده؟
ترمی که ما داشتیم میگفتن سوادکوهی مهربون شده بود. به من 20 داد ;D چند تا دیگه از دوستامم 20 شدن. کلا اون ترمش بعدها معروف شد و همه میگفتن خیلی خوب نمره داده. هم سوالاش معمولی بودند. هم یه سری سوال اضافی داده بود.

به نقل از سعیـد :
چند داده؟
ترمی که ما داشتیم میگفتن سوادکوهی مهربون شده بود. به من 20 داد ;D چند تا دیگه از دوستامم 20 شدن. کلا اون ترمش بعدها معروف شد و همه میگفتن خیلی خوب نمره داده. هم سوالاش معمولی بودند. هم یه سری سوال اضافی داده بود.
با افتخار 15.2 :/ ;;) کلاً بچه‌هامون تو همین رنج شدن! :/

فیزیک پاس شدم! 8-^

استتاد فیزیک ما خودشُ کشت تا نمره هارو داد. ;;) چقد استادای شما اکتیو ان. ;;) :/

شما ریاضی هاتون رو چند شدین؟ :-?
چرا 2تا از دوستای امیرکبیری ـه من 20 شدن. :|

حالا باز این شریفیها اومدن واسه بقیه کلاس بذارن :-" لابد بعد از این جمله ت هم میخوای بگی ما همه مون نمی دونم کم شدیم و 20 نداریم و چرا به شما آسون می گیرن و اینا :-" :-" :-"

دعوا نکنید دعوا نکنید. :-"
خب شریفید دیگه، لابد میخواید بیست هم بگیرید؟ :/ :-"

شریفی ها و تهرانی های عزیز ؛؛) با زبون خوش برید بیرون ؛؛) من میبینمتون اصن غمام همه تازه میشه میخوام سر به بیابون بزارم ؛؛) راضی نشید که یه ترم یکیه امیر کبیر تلفات بده ؛؛) خوتون برید بیرون ؛؛)

پایینی : اغا خداروشکر چیزی که تو سایت زیاده پلی تکنیکی :))
این دفاعتون بار منفیش بیشتره :-" ما همه زخم خورده ایم :))

دو تا پایینی : تو خودت نباید تهران قبول میشدی؟ :-" نه تو با تراز هفت هزارو خورده حقت این دانشگاست؟ :-" نقل قول کنم پستایه کنکورتو؟ :-" :سو استفاده ی احساسی :-"

مجددا دو تا پایینی :-" : نقل قول کنم؟ :- " نه بزار نقل قول کنم آدم شی :))

دو تا پایینی : خب تو الان حقت اینجا بوده؟ :-" تو از جلو سردر دانشگاه تهران رد میشی چه حالی میشی؟! :-"

همون شریف اصن :-" تو مبینی راضیه انقد شاخ شده حسودیت نمیشه؟ :-"

مام شاخیم جلو دانشگاه کاشان مثن :-" همین زنگش میزنید بریم بیرون میگه نمیاد میدونی ینی چقدر شاخی؟! :-"

اخوان رفتی هم خوب نشدی؟ :-<

:-"
بشکنه این دست که نمک نداره! منو باش اومدم از شماها دفاع کنم :-"

اگه قراره تلفاتمون گاعوچو باشه مهم نیست البته، بذارید تلفات بده. ؛؛) :-"

دوتابالایی: اصلا برام مهم نیست، خیلی هم دانشگاه خوبیه، تنها بدی ای که داره وجود توعه. :-"

دوتا بالایی: خب اون موقع که رتبه اومد ناراحت بودم وقتی دانشگاه اومد که چیزی نگفتم دیگه. :)) گفتم؟ :))

از جلو سردر دانشگاه کاشون و شریف که رد میشم یه حالی میشم. :-" :)) ولی تهران اینا نه :-"

منم شاخم. :-<<

من خودم شاخم، به خاطر دانشگام نیس که. :-"

به نقل از مهســـــــــــــا :
اینا بیست نگیرن کی بیست بگیره؟! :-"
ریاضی2شون 8 نمره اسکیل شد سال ما :-"

ریاضی یک چی؟! :(

×اصن میزدم امیرکبیر :-" هم ریاضی ۲۰ میشدم، هم معدل الف میشدم، هم پیش لولی و اسی و ناهید بودم :-" ;D

کی اومده داره می‌گه امیرکبیر راحت تر از تهران و شریفه؟ فقط به من نشونش بدید. مخصوصا اگر دانشگاه تهرانیه.

Back
بالا