**NAVID**
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی(Qom Nodet)
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- یه سال شیمی خوندم!
- دانشگاه
- Tehran PolyTechnic
- رشته دانشگاه
- هوافضا - کامپیوتر
پاسخ : دانشجوهای سمپادی امیرکبیر
خدا نصیبتون نکنه ! آقا من رفته بودم تو مسجد خوابگاه بعد دیدم یه عده کیوانفر برداشتن ترم بعد دارن میگن هرکی جلو بشینه 20 میشه ! هدایت کنید دوستاتونو تو رو خدا ! اگه حذف ترم شدید بشید عب نداره ! اما با کیوانفر بر ندارید همین طور حاجی ابراهیم ! فک کرده استاد فلسفس! جزوشو میخوندم جمله هاش نمیفهمیدم یعنی چی که بخوام حفظ کنم !!!
گفتی کیوانفر من باز بغضم گرفت ! این پسر بیچاره هم رشته ای ما بود ! امتحان اون کتاب کلفت عجیب کیوان رو نشست جویید . امتحانو عالی داد . بعد نمرش اومد 10 ! رفت گفت چرا؟ استاد جواب مذکور رو داد!!!!!! خود بنده الان حس میکنم سعدی شدم این ترم ! بس که واسه فارسی وقت گذاشتم ! خدا میدونه چه کتابهای کلفتی از کتابخونه تخصصی ادبیات نخوندم که تحقیق بدم بش! چه شبهایی که با قهوه چشام باز نبود تا گیسوی سخن شو بخونم !به نقل از Nahid :مثلا این خوب نمره داده یا کیوانفر؟ فارسی ب پسره داده ده، 6 نمره واسه غیبت کم کرده 4 نمره واسه اینکه تحقیقشو دیر داده
خدا نصیبتون نکنه ! آقا من رفته بودم تو مسجد خوابگاه بعد دیدم یه عده کیوانفر برداشتن ترم بعد دارن میگن هرکی جلو بشینه 20 میشه ! هدایت کنید دوستاتونو تو رو خدا ! اگه حذف ترم شدید بشید عب نداره ! اما با کیوانفر بر ندارید همین طور حاجی ابراهیم ! فک کرده استاد فلسفس! جزوشو میخوندم جمله هاش نمیفهمیدم یعنی چی که بخوام حفظ کنم !!!