سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجوهای سمپادی امیرکبیر

به نقل از مهســـــــــــــا :
صراط البته ;D
سه تا مسئله:‌
۱- الان اینجوری که می‌گن مسئله صنعتی اصفهان نیست. مسئله خود امیرکبیره. موافقت دانشگاه مبدأ شرط اوله.
۲- صنعتی اصفهان بسیار مغرورن آدماش و اصلا هم از خداشون نیست کسی از تهران اینا بره :دی
۳- می‌شه بپرسم چرا می‌خواین برین صنعتی اصفهان؟!!!!‌چه رشته‌ای؟ دوستای من همه‌ش دنبال یه راه فرارن که از اونجا در برن!
بحث صراط معنویه که اونم مهم نیته
1)آموزش کل باید موافقت کنه یا یا دانشکده؟
2)من خودم اصفهانیم آدماش غلط کزدن منو نخان
3)مکانیک....دیگه شرایط جور نیست دیگه....بعدم من با هیچ درسی با هیچ استادی تو هیچ دانشگاهی مشکل ندارم

به نقل از آرَش هاشمی :
بحث صراط معنویه که اونم مهم نیته
1)آموزش کل باید موافقت کنه یا یا دانشکده؟
2)من خودم اصفهانیم آدماش غلط کزدن منو نخان
3)مکانیک....دیگه شرایط جور نیست دیگه....بعدم من با هیچ درسی با هیچ استادی تو هیچ دانشگاهی مشکل ندارم
نمی‌دونم متاسفانه قوانین دقیق رو.

سلام منم امیرکبیری هستم کسی هست اینجا یا داره خاک میخوره؟

فیزیک دو ریاضی دو معادلات امتحاناشون کِی‌ه؟ :/

آقا هفته‌ای که اولین غذاش چلوکباب کوبیده باشه رو من با چه امیدی شروع کنم واقعا؟ :‌‌(((

امتحانای پایانی رو میگی؟ :-"

میانترم. :-"

فیزیک و معادلات 27 و 28 فروردین :| :| :| :| :|

:|
28ام پنشمبه مگه نیست؟ :|

ها، فیزیک پنشمبه س. ://

چجوری باید خوند دوتا امتحان پشت سرهمو؟
بازم فیزیک یه چیزی!
معادلات خیلی خره ولی.
:‌(

27 ==>معادلات
28==>فیزیک 2
6==>استاتیک
10==>ریاضی 2
11==> مدار1

:) :) سنگ بزرگ نشانه نزدن است :) :)

چرا انقدر این میدترم ها زود شروع شدن؟ :|

چرا انقد میانترم هست اصلا؟ :/ من 6 تا درس دارم 9 تا امتحان! :/

منم می تونستم it و نفت امیرکبیر قبول شم...
ولی اشتباه کردمو رفتم عمران علم و صنعت...واقعا برای خودم متاسفم...کاش زودتر با این وبسایت آشنا می شدم...حرف خاصی برای گفتن ندارم فقط قدر دانشگاهتونو بدونید...اینو کسی مثله من که رفته علم و صنعت و حسرت امیرکبیرو می خوره میدونه...

به نقل از ahmadreza94 :
منم می تونستم it و نفت امیرکبیر قبول شم...
ولی اشتباه کردمو رفتم عمران علم و صنعت...واقعا برای خودم متاسفم...کاش زودتر با این وبسایت آشنا می شدم...حرف خاصی برای گفتن ندارم فقط قدر دانشگاهتونو بدونید...اینو کسی مثله من که رفته علم و صنعت و حسرت امیرکبیرو می خوره میدونه...
چی تو امیرکبیر بود که انقدر حسرتشو میخوری؟

به نقل از سعیـد :
چی تو امیرکبیر بود که انقدر حسرتشو میخوری؟

آقا شما بیا علم و صنعت متوجه میشی چی بود! من یه بار اومدم دانشگاتون کلی اتفاق خفن و جالب برام افتاد...

بابا علم و صنعت امکانات رفاهیتون خیلی بیشتره برو از زندگیت لذت ببر . شما خوابگاه و غذا دارین مام خوابگاه و غذا !

ببینید آسایش یه بحثه...آرامش یه بحث دیگه ست...شما جو دانشگاهو ببین...شادی و طراوت دانشجوها رو ببین...احترام قائل شدن واسه دانشجو رو ببین...اینا مهمه

به نقل از ahmadreza94 :
ببینید آسایش یه بحثه...آرامش یه بحث دیگه ست...شما جو دانشگاهو ببین...شادی و طراوت دانشجوها رو ببین...احترام قائل شدن واسه دانشجو رو ببین...اینا مهمه
باور کن اینا سر همین بحث احترام هم اشتباه میکنی. نمیدونم علم و صنعت چطوره ولی امیرکبیر هم اصلا اوضاعش خوب نیست. از نگهبان تا مسوولای اداری تا مسوول اموال همه انگار معاون مدرسه ان و دانشجوا هم یه سری بچه مدرسه ای. من یه روز رفتم دانشگاه تهران فقط هم با نگهبانا برخورد داشتم و ازشون هی سوال می پرسیدم. دیدم واقعا برخوردشون با من خیلییییی بهتر از امیرکبیر بود.

به نقل از ahmadreza94 :
آرامش ! آسایش ! جو دانشگاه ! در هر سه مورد امیرکبیر مضخرف ترین جاییه که تا بحال دیدم ! شادی و طراوت دانشجو همه جا هست . امیرکبیر هم نخاله زیاد داره . احترام هم که سعید گفت من ترجیح میدم حرفی نزنم !

Back
بالا