خُب من این چیزی که دارم نوشته "گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی"به نقل از Nasrin737 :امروز که پست بسته است
فردا تازه من میرم مدرسه پرونده بگیرم بعدم میرم پست
ادرس دانشگاه؟به نقل از داماد مسعودی :دوستا آدرس بیزحمت
من پرونده دارم...مشکل ساقط شدن اعتبار گواهی موقت پیش دانشگاهیمهبه نقل از akijoon :مدرسه کارنامه سه سال دبیرستان رو میده.یه گواهی هم میده واسه دیپلم.اصلش رو به ما نمیدن اونطور که بهمون گفتن بعد مهر اون موقع ها میدن.باید زنگ زد یا رفت ازشون پرسید :-s
http://student.aut.ac.ir/more/351-1390-06-19-21-35-47به نقل از داماد مسعودی :قضیه ی 5 صبح خوابگاه چیه دیگه؟!
ولی دانشگامون خوبه چپ راه نیست
از ترمینال جنوب یا ایستگاه راه آهن صراط المستقیم....
آره زیاد گیر نمیدن.درک میکنن وضعیت مارو.تازه این گواهی موقت یه گواهی موقته اصلشو باس بعدن بدیممن پرونده دارم...مشکل ساقط شدن اعتبار گواهی موقت پیش دانشگاهیمه
خُب من امروز بلیط رزرو کردم ...نمیشه که نرم که ... پُست اگه تهران بشه رفت من اون گواهی موقت اعتبار ساقط شدرُ می برم بعد فوقش دانشگا گیر داد میگم بعدن خانواده با اعتبارشُ بگیرن بفرستن... دیگه به خاطر یه گواهی که مارُ نمی تونن از دانشگا بیرون کنن.....
اره..ولی مقدارش زیاد نیستبه نقل از داماد مسعودی :آقا یه سوال فنی:
مگه خوابگاه پولیه؟!
توصفحه های قبلی گفتن همه..فکرکنمم همه پروفایلاشونو تصحیح کردن ...الان غول ثبت نامه که باید شکستش دادبه نقل از fdd :بچه ها حالا اينقد استرس ثبتنام نداشته باشين! بياين بگين چى قبول شدين!! :)