من علوم کامپیوترم ... دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتربه نقل از عــــــــــرفـــــــــــان . ت :سلام من ریاضی ام
کسی تو دانش کده ی ما هست؟
دقیقا" من هم همین مشکل رو دارم. و حتی با شماره دانشجویی هم که وارد میخام بشم میگه اشتباهه!به نقل از Nasrin737 :من تو ثبت نام اینترنتی همه مراحلو رفتم..اون قسمتی که باید وارد معاونت دانشجویی بشیم هرچی نام کاربری و رمزعبورمو میزنم میگه اشتباهه
حالا چیکارکنم؟ :-ss
شما تونستین واردِ معاونت دانشجویی بشین؟به نقل از داماد مسعودی :چرا باز پرتالش باز نمیشه؟!
سالمه آقا سالمه اگه قبلن رفتین توش باید دیگه شماره دانشجویی رو بزنین
فک نکنم به این خاطر بخان مارو پرت کنن بیرون چون بالاخره ثبت نام از قبل شدیم ی جورایی!مدرسه ما هم تعطيل بود!! فكر نكنم مشكلى پيش بياد!! همه اوضاعمون مشابهه!! من كه هنوز ثبتنام اينترنتيمم نتونستم انجام بدم!!
مال من وارد معاونت فرهنگى نميشه!!! البته ديگه بيخيال شدم اصلا!!! فردا ميريم ببينيم چه خبره!!!به نقل از Nasrin737 :وارد معاونت دانشجویی نمیشه..من ازدوستم هم پرسیدم برای اوناهم وارد نشده به معاونت دانشجویی
ولی همینطوری گواهی موقت میده
شاید به خاطرشلوغی سایتهبه نقل از fdd :مال من وارد معاونت فرهنگى نميشه!!! البته ديگه بيخيال شدم اصلا!!! فردا ميريم ببينيم چه خبره!!!
من که میرم.فک کنم نرم بعدا خیلی دردسر واسم ایجاد بشه.جلاد ک نیستن :) B-)فک کنم با مدارک ناقص هم ثبت نام میکنن ...
تو روز ثبت نام حضور داشته باشین مهم تر از مدارکه...
+البته هرجور خودتون صلاح میدونین...