سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر

به نقل از fdd :
دوستان به نظرتون ارزششو داره هوافضا رو بيخيال شم برم دكترا پيوسته فيزيك زنجان؟ نتيجش اومده و دارم زير اصراراى بابا و مامانم له ميشم! 8-|
خب خیلی بستگی به علاقه ات داره!
اگه به فیزیک انقد علاقه داری و دوری زنجان برات مهم نیست یک لحظه هم شک نکن وبرو
ولی روحیه مهندسی باروحیه بچه های پایه خیلی فرق داره...من این رو قبلا شنیده بودم وبعداز فیزیکی شدن!بهش ایمان اوردم!
همش بستگی به خودت داره

به نقل از (619سابق) MSA :
به نظر من آره میارزه! مگه اینکه بخوای تغییر رشته بدی!
از چه لحاظ ميگين مى ارزه؟

به نقل از fdd :
دوستان به نظرتون ارزششو داره هوافضا رو بيخيال شم برم دكترا پيوسته فيزيك زنجان؟ نتيجش اومده و دارم زير اصراراى بابا و مامانم له ميشم! 8-|
خب این بستگی به علایق و ترجیح شخصی داره. ولی یه سوال! حالا چرا زنجان؟؟؟ اگه هوافضای امیرکبیر قبول شدید پس احتمالا فیزیک دانشگاه تهرانم قبول میشید دیگه!؟؟؟؟؟؟

به نقل از S@ene :
خب این بستگی به علایق و ترجیح شخصی داره. ولی یه سوال! حالا چرا زنجان؟؟؟ اگه هوافضای امیرکبیر قبول شدید پس احتمالا فیزیک دانشگاه تهرانم قبول میشید دیگه!؟؟؟؟؟؟
چون دكتراپيوسته فيزيك فقط تو زنجان داره!!!

به نظر من فیزیک زنجان بهتره!
اونجا دکترای پیوستست کاملا فضا آکادمیکه و کاملا مناسب تحقیق و ارائه مقاله و ...!
مثلا اونجا خوابگاه و اتاق به راحتی در اختیارت می ذارن و به شخصه به نظرم بهتره!

به نقل از fdd :
از چه لحاظ ميگين مى ارزه؟
به هر حال بخواي منطقي فكركني، كلا" صنايع و در نتيجه اشتغال هوافضا، همه جا محدوده. چه برسه به اينكه تو ايران باشي! چه برسه به اينكه دختر باشي...! مگه اينكه تو رشته ي خودت خيلي آدم شاخي بشي! ولي اگه بتوني دكتري فيزيك بخوني، حداقلش اينه كه اگه خيلي معمولي هم كار كني، ميتوني تو همون دانشگاه زنجان استاد بشي! فقط اينجا دو تا بحث ميمونه. اولا" اينكه آيا به فيزيك علاقه داري؟ چون تا جايي كه من شنيدم فيزيك خيلي يكنواخت و سخته ولي اگه عاشقش باشي ميتوني حتي به درس دادن تو دانشگاه هاي خارج و كارهاي تحقيقاتي و... هم فكر كني! ثانيا" اگه بخواي و اراده كني و ممتاز بشي ، ميتوني تو همين اميركبير تغيير رشته بدي يا با هوافضا دو رشته اي كني(مثلا" همين فيزيك رو...)! كلا" بايد همه ي جوانب رو در نظر بگيري و انتخاب كننده ي نهايي خودتي!

سلام
من مهندسی پزشکی ام(بیوالکتریک)
9133020
خداییش خیلی ناگواره فیزیک 1و2 باهم!
جالب تر اینه که فیزیک 1و2و ریاضیمون تو یه روزه!!

واى!!! من امتحان رياضى ١ ميان ترمه رو به بدترين نحو ممكن پشت سر گذاشتم!!! به نظرم خيلى سخت بود به نسبت سرآمد و اون نمونه سوالا!!! ~X( نظر شما چيه دوستان؟ نمرش چه جورى تاثير ميذاره تو نمره نهاييمون؟!!

*منم خیلی راضی نیستم! 4 سوال اولشو تو 10 دقیقه ی اول ایده شو فهمیدم ولی مگه این سوال 5 حل میشد؟! تازه بعد امتحان فهمیدم که تو سوال اول، x=0 رو در نظر نگرفتم ;D! از برقی ها هم تقریبا" کسی ، سوال 5 رو حل نکرده!!! ولی گفته میشه گه یکی از TA ها دقیقا" این سوالو سر کلاس حل کرده!!! به هر حال تمام امید من اینه که نمره ها رو ببرن رو نمودار!

**در حال حاضر مهمترین معضل من اینترنته! خیلی حال گیریه! بابا یکی ما رو درک کنه! من اینترنت میخواااااام :((!

***قرار گرفتن در صدر دانشگاه های صنعتی کشور رو با 1395 مقاله به همه ی امیرکبیری ها تبریک میگم(بالاخره زحماتمون نتیجه داد ;D)

****راستی خانوم fdd شما چیکار کردین؟ همین امیرکبیر میمونین یا...؟

****راستی خانوم fdd شما چیکار کردین؟ همین امیرکبیر میمونین یا...؟
میمونم اگه والدین از ... شیطون بیان پایین!!!! اصلا یه کاری کردن که از فیزیک و مشتقاتش فراری شدم!!! [-( خدا کمک کنه بمونیم انشاالله!!!! :-ss :)

**در حال حاضر مهمترین معضل من اینترنته! خیلی حال گیریه! بابا یکی ما رو درک کنه! من اینترنت میخواااااام :((!
خوابگاه دخترا اینترنت داره ولی...

به نقل از ز-ر-د :
خوابگاه دخترا اینترنت داره ولی...
میدونم! خوش به حالتون!!! سرعتش خوبه؟! نمیدونم چرا به ما اینترنت نمیدن؟؟؟؟! مثه این که از پسرا میترسن! من شنیدم، 2-3 سال پیش سرعت دانلود خوابگاه ما 2مگ بوده!!! فکرشو بکن...! الان سرعت دانلود ما (از توی سایت ! وایرلس که نداره!) 10-15کیلوه!!! به خدا TA تمرین داده، نفرستادم! دهنمون سرویس شد والا! یکی نیست به اینا بگه، دانشجو اینترنت نداشته باشه، کی باید اینترنت داشته باشه؟!
شما همون خوابگاه جدیده هستید؟ امکاناتش خوبه؟! :-?

سرعتش زیاد خوب نیست...چه TA های با کلاسی شما دارین..ما باید دستی تحویل بدیم ....
خوابگاه ما جدید نیست ...امکاناتشم معمولیه دیگه ..تنها چیزیش که خیلی خوبه اینه که از خوابگاه تا دانشگاه 2 دقیقه راهه...ما دقیقا رو به روی در رشتیم..

هر ئچی هست بلاخره دارین ....
اتاق قبلی ما میگرفت و قدرشو ندونستیم
دلم واسه نت قطره چکونیش تنگ شده :(
با همون سرعتش ice age4رو دانلود کردم! ;D

فردا!!!! ميان ترم فيزي ١!!!! 8-} چقد زمان زود ميگذره ها!!!! انگار همين ديروز بود استاد صبا داشت ضرب نقطه اى درس ميداد!!! :-" اونوقت الان كه نگاه ميكنى ميبينى ٩ فصل درس داده بدون اينكه تو حتى ازشون يه مسئله حل كرده باشى!!! ~X( خدا رحم كنه،يعنى قراره اينم مثل رياضيه شه؟!!! [-o< :-ss

چقدرم ساعتش مناسبه ...3 تا 5...

بچه ها لطفا سوالاتونو بذارین اینجا ماهم استفاده کنیم ;;)

به نقل از twilight :
بچه ها لطفا سوالاتونو بذارین اینجا ماهم استفاده کنیم ;;)
سوالاشو كه بهمون اجازه نميدن با خودمون ببريم!!! :)

به نقل از fdd :
سوالاشو كه بهمون اجازه نميدن با خودمون ببريم!!! :)
e! :-?
خب یادتون هم نیس؟! بلخره باید منتشر شه یه روز!

من نمونه سوال میخوام :((

به نقل از twilight :
e! :-?
خب یادتون هم نیس؟! بلخره باید منتشر شه یه روز!

من نمونه سوال میخوام :((
کتابایی که نمونه سوال دارن بگیر ....

Back
بالا