سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر

به نقل از ز-ر-د :
کتابایی که نمونه سوال دارن بگیر ....
مثلا چی؟ آخه هالیدی سوالاش اصن شبیه سوالای استاد نیس. ساده تره.
فک کنم شماها سرآمد میخونین، آره؟ چطوره؟ :-?

به نقل از twilight :
مثلا چی؟ آخه هالیدی سوالاش اصن شبیه سوالای استاد نیس. ساده تره.
فک کنم شماها سرآمد میخونین، آره؟ چطوره؟ :-?
سرآمد خوبه شنيدم!!! من كه همون جزوه استادمو خوندم!!!! امتحانمم خراب كردم!!! هاليدى ساده تره؟!!! ^-^ اصلاً ساده نيستا،به نظرم همون هاليدى رو مفهومى بخونين سوالاى امتحانم ميتونين جواب بدين!!! نظر شخصيه بنده اس البته! باز خودتون ميدونين!

به نقل از fdd :
سرآمد خوبه شنيدم!!! من كه همون جزوه استادمو خوندم!!!! امتحانمم خراب كردم!!! هاليدى ساده تره؟!!! ^-^ اصلاً ساده نيستا،به نظرم همون هاليدى رو مفهومى بخونين سوالاى امتحانم ميتونين جواب بدين!!! نظر شخصيه بنده اس البته! باز خودتون ميدونين!
نه منظورم از ساده تر این بود که هالیدی بیشتر مفهومیه و کافیه سوالو درک کنی اونوخ محاسبات ریاضیش خیلی سادس ولی سوالای استادمون همش محاسبات ریاضی و انتگراله :-& ینی اصن فیزیک نیس، ریاضیه!!!!

به نقل از twilight :
نه منظورم از ساده تر این بود که هالیدی بیشتر مفهومیه و کافیه سوالو درک کنی اونوخ محاسبات ریاضیش خیلی سادس ولی سوالای استادمون همش محاسبات ریاضی و انتگراله :-& ینی اصن فیزیک نیس، ریاضیه!!!!
هالیدی جواب نمیده واسه امتحانای فیزیک ما...به خصوص میان ترم!!
irdov خوبه.

ما يه استاد صبا :x داريم كه اگه با درس دادنش پيش برى هر سوالى رو ميتونى حل كنى 8-^، ديگه نيازى به Holliday يا Irdov نداريم!!! :>

چرا سامانه ی تغذیه داره سر من بازی درمیاره؟
همه جاش میره فقط نمیشه رزرو و پیش فروش کنی....

خطرناکه ها...من یه مدته خونه بودم کافور نخوردم چن روز دیگه م نخورم آرمان های نظام تو خطر میافته ;D ;D

http://box6.host1free.com/~avc/img/f1a336b7e0b0.jpg

برای منم وارد رزرو وروزفروش نمیشه....ودقیقاهمین پیغامو میده...شاید فعلا بستنش!
البته من جمعه رفته بودم رزرو شد!

خب چی بخوریم؟؟؟؟؟؟؟
همونجا روز فروش میشه کرد یا آرمانها؟؟؟ ;D

به نقل از داماد مسعودی :
خب چی بخوریم؟؟؟؟؟؟؟
همونجا روز فروش میشه کرد یا آرمانها؟؟؟ ;D
والله من كه بى خبرم! حالا يه چند روز برين بيرون غذابخورين! نگران آرمان ها ام نباشين! انشاالله مشكلى پيش نمياد! :)

احتمالا تا الان خبردار شدین چی شده دیگه؟؟؟
میتونین همون جا روزفروش کنین به قیمت غذای رزروی، برای 4شنبه هم میتونید رزرو کنید

مهسا موسایی
ریاضی
9112056

واقعا چی میتونم بگم به اینا!نه به این که اولش میگفتن 400 تمون برا 4 سالتونه تازه برشم میگردونیم نه به الان که میگن باید هر ترم پول خوابگاهو باید بپردازین.چرا دانشگاه ما فقط اینجوریه و همه طرحا از اینجا شزوع میشه؟؟؟؟ :( :(

به نقل از raha g :
واقعا چی میتونم بگم به اینا!نه به این که اولش میگفتن 400 تمون برا 4 سالتونه تازه برشم میگردونیم نه به الان که میگن باید هر ترم پول خوابگاهو باید بپردازین.چرا دانشگاه ما فقط اینجوریه و همه طرحا از اینجا شزوع میشه؟؟؟؟ :( :(
اره متاسفانه دانشگاه ما از نظر مسائل رفاهی اصلن خوب نیست؛ مسئولای امور رفاهی هر کاری بخان می کنن حتی از خودشون مصوبه درست میکنن میگن وزارت علوم گفته(در مورد سلف و احتمالا همین مورد خوابگاه).
دانشجوها هم هیچ کاری نمیکنن. البته یه دلیل مهمش این بود که شورای صنفی رو به یه چیز فرمالیته تبدیل کردند و همه ی اختیاراتش رو (به جز یکی دو مورد خاص) ازش گرفتن. الان طبق اساسنامه شورا، اونا هم در اعتراض به مسوولای دانشگاه(که جزو وظایف اصلی شوراست) به سختی میتونن کاری انجام بدن.
البته این مورد اینترنت نشون داد هنوز یه امید هایی هست...

آره میگفتن مدارکو دیر فرستادن وزارت علوم بودجه شون نرسیده بعد گفتن به علت عدم پرداخت فلان وام دانشجویی نمیدیم.....

اگه پولو ندیم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که پول به این جماعت نمیدم :-< :-<

سلام
میگند یه سری دانشگاه ها معدلی شده
دانشگاه امیرکبیر رشته کامپیوتر چطور؟

به نقل از fatishar :
سلام
میگند یه سری دانشگاه ها معدلی شده
دانشگاه امیرکبیر رشته کامپیوتر چطور؟
سلام

در حال حاضر چیزی مشخص نیست. معدلی شدن فعلا برای دانشگاه آزاد ( یک سری از رشته ها ) و پیام نور و امثالهم هست.

مطمئن باشید دانشگاه های درجه یک کشور - مثل شریف و تهران و شهید بهشتی و امیرکبیر و علم و صنعت و ... - هیچوقت معدلی نمیشن. یا حداقل یک کنکور کنار معدل میمونه. مصوبات مجلس و اخبار وزارت علوم رو ببینید.

جالبه اگه بیافتی و ترم بعدش بالای 14 پاس کنی درس کلا از نمره هات حذف میشه انگار درسه رو شدی .....میارزه ها... ;D

دوستان کیا این ترم ریاضی با دکتر بیدآباد داشتن؟؟؟
اگه داشتین نظرتون چیه ؟من ترم 2 ریاضی با ایشون بردارم؟

به نقل از ز-ر-د :
دوستان کیا این ترم ریاضی با دکتر بیدآباد داشتن؟؟؟
اگه داشتین نظرتون چیه ؟من ترم 2 ریاضی با ایشون بردارم؟
من که باهاش برنمی دارم.

Back
بالا