• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجوهای سمپادی امیرکبیر

به نقل از Nahid :
مثلا این خوب نمره داده یا کیوانفر؟ :)) فارسی ب پسره داده ده، 6 نمره واسه غیبت کم کرده 4 نمره واسه اینکه تحقیقشو دیر داده :))
گفتی کیوانفر من باز بغضم گرفت ! این پسر بیچاره هم رشته ای ما بود ! امتحان اون کتاب کلفت عجیب کیوان رو نشست جویید . امتحانو عالی داد . بعد نمرش اومد 10 ! رفت گفت چرا؟ استاد جواب مذکور رو داد!!!!!! خود بنده الان حس میکنم سعدی شدم این ترم ! بس که واسه فارسی وقت گذاشتم ! خدا میدونه چه کتابهای کلفتی از کتابخونه تخصصی ادبیات نخوندم که تحقیق بدم بش! چه شبهایی که با قهوه چشام باز نبود تا گیسوی سخن شو بخونم !
خدا نصیبتون نکنه ! آقا من رفته بودم تو مسجد خوابگاه بعد دیدم یه عده کیوانفر برداشتن ترم بعد دارن میگن هرکی جلو بشینه 20 میشه ! هدایت کنید دوستاتونو تو رو خدا ! اگه حذف ترم شدید بشید عب نداره ! اما با کیوانفر بر ندارید :(( همین طور حاجی ابراهیم ! فک کرده استاد فلسفس! جزوشو میخوندم جمله هاش نمیفهمیدم یعنی چی که بخوام حفظ کنم !!!

بابا این کیوانفرو من اصلا کتابشو نخوندم، سر کلاسم آخر مینشستم، همشم حرف میزدم با دوستم یا نقطه بازی میکردم :-""""
امتحان منو اگه صحیح میکرد 12 هم نمیشدم چون واقعا چیزی نخوندیه بودم :)))
یم داد 16 ولی :)) :-"

به نقل از شواليه سبز :
یه نظر بدین راجع به این درسایی که برداشتم ! توجه کنید که این ترم هم معدلم 17 بشه دیگه نیاز به معدل ندارم!
استاتیک - دانشکده ای
مدار 1 - مهمون دانشکده برقم-عابدی
ریاضی 2- خسروی
فیزیک 2 - صبا
معادلات - سهرابی
محاسبات - صالحی
آز فیزیک2 - موسی خانی
تاریخ - ططری

منظور این که به نظرتون سنگین نمیشه ؟ استاتیک استاد سختگیری داره دانشکدمون !
چه جوری مدار عابدی گرفتی؟؟؟!! :o :o
ما که بچه های خود برق بودیم پدرمون در اومد! تازه مدار های دیگه با واحدایی که گرفته بودم تداخل داشت و کلی دلیل منطقی داشتم واسه اینکه عابدی رو بدن، ولی آخرم ندادن! تا اینکه در یک لحظه ی شگفت انگیر ظرفیتش اضافه شد و گرفتم :| چه جوری گرفتی واقعن؟!

فیزیک 2 هم نوشاد درس دادنش بهتره، ولی گویا نمره خیلی بد میده

صالحی چند تا گروه محاسبات ارائه میده؟ :-/

به نقل از Nahid :
چه جوری مدار عابدی گرفتی؟؟؟!! :o :o
ما که بچه های خود برق بودیم پدرمون در اومد! تازه مدار های دیگه با واحدایی که گرفته بودم تداخل داشت و کلی دلیل منطقی داشتم واسه اینکه عابدی رو بدن، ولی آخرم ندادن! تا اینکه در یک لحظه ی شگفت انگیر ظرفیتش اضافه شد و گرفتم :| چه جوری گرفتی واقعن؟!

فیزیک 2 هم نوشاد درس دادنش بهتره، ولی گویا نمره خیلی بد میده

صالحی چند تا گروه محاسبات ارائه میده؟ :-/
من که مهمونم که مثل شما تو پرتال نمیاد واسم ! نامه و اینا میگیرم. البته الان هنوز مدار تو دروس برداشته شدم نیست. اما تا نهم ایشالا میاد .
بله نوشاد دوستم (رنک یک این ترمتون ! همه درساشو 20 شده فقط تربیت 16) میگفت خوب درس میده اما خوب نمره نمیده !گرچه خودش 20 گرفت ازش! نوشاد تداخل داره بام! صوفی گیرم نیومد! بالاجبار صبا گرفتم !
صالحی دو تاش و میدونم . یکی 1-3 یکشنبه یکی 3-5 یکشنبه !

به نقل از F@temeh :
بابا این کیوانفرو من اصلا کتابشو نخوندم، سر کلاسم آخر مینشستم، همشم حرف میزدم با دوستم یا نقطه بازی میکردم :-""""
امتحان منو اگه صحیح میکرد 12 هم نمیشدم چون واقعا چیزی نخوندیه بودم :)))
یم داد 16 ولی :)) :-"
اگه قرار بود به همه یه جور نمره بده که دوست بدبخت من که امتحان و 20 میشد 10 بش نمیداد! بخاطر 4 جلسه غیبت و دیر دادن تحقیق!!!
من با سوال امتیازیاش حتما بیشتر از 20 میشدم ! کلا غیبت نداشتم . تحقیقم خفن بود ! کنفرانسم و شما بگین :دی !! بعد این همه جر دادم خودمون داده بم 19 ! اصلا دیدم از عمق وجود سوختم! ایمیل زدم چرا 19 دادی؟ البته نه با این لحن . گفته نمره واقعی شما با احتساب فعالیت ها و ... 12.75 بوده که با ارفاق ویژه بت اینو دادم ! من دیگه حرفی ندارم :|

اصلا تو اون مدت نمیتونست صحیح کنه همه رو. :-"

به نقل از F@temeh :
اصلا تو اون مدت نمیتونست صحیح کنه همه رو. :-"
والا !! اصلا یه دونه استاد خوبم ندادن به من ترم اول ! حتی یه دونه! معمولا بدترین استاد هر درس و داشتم !!!:|

این رنک از کجا میاد؟ :دی رنک یک ما چیه دیگه؟ :دی

از خونشون میاد ! چیزی نیست کسی هست ;D

فکر کنم برید آموزش بپرسید بهتون می‌گن رنک چندین.
البته من تا حالا نرفتم بپرسم ولی فکر کنم دو یا سه تا مونده به آخرم :))

تنها ترمی که من جرات داشتم برم اموزش رنک بپرسم همون ترم اول بود :))

جدی جدی دو روز دیگه دوباره شروع میشه؟ :-<

یادتون نره غذا رزرو کنید ;D :-"

Back
بالا