MSA
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه امیرکبیر
مثلن اگه بغلتون داره بحثی میشه...
در کل خیلی ساده تر از این حرفاس! آدمای توی دانشگاه خیلی با آدمای مدرسه فرق ندارن... کلن راحت باشید. با همه راحت باشید...
چرا... همین شخصیت خوبیه
میتونید تغییر کنید ولی نباید نقاب بزنید. میفهمی چی میگم؟! نقاب نزنید... فاز بر ندارید... راحت باشید! همین!
بعد به نظرم لازمه توضیح بدم که این چیزایی که ما الآن داریم در موردش بحث میکنیم، برای خیلیا خنده داره... خیلیا این موضوعات رو موضوعات بدیهی ای میدونن اما واقعیت اینه که سر همین موضوعات ساده، خیلی ها آسیب میبینن... نمیخوام بهتون استرس بدم. محیط دانشگاه واقعن چیز عجیب غریبی نیست. شما توی روابط تون هم حق اشتباه کردن دارید... اما انگلیسیا میگن : یو نِوِر هو ا سکند چنس تو میک فرست ایمپرژن
من صرفن مثال زدم... نه اینکه از دور بپرید وسط بحثشون!به نقل از mortez76 :سه نکته :
یک ممنون که وقت گذاشتین![]()
2- اگه سال بالایی داره با یکی حرف میزنه و ما یه دفه بریم وسط که خیلی ضایست![]()
من بدم میاد از این کار
و به نظرم کار زشتیه
نیس ؟
نمیدونم آدم حس اضافی بودن میکنه
3- بعد الان شخصیت واقعی من یه ادم شنگوله که اسکل نیس ولی ...![]()
خو این شخصیت که نشد شخصیت![]()
مثلن اگه بغلتون داره بحثی میشه... در کل خیلی ساده تر از این حرفاس! آدمای توی دانشگاه خیلی با آدمای مدرسه فرق ندارن... کلن راحت باشید. با همه راحت باشید...
چرا... همین شخصیت خوبیه
میتونید تغییر کنید ولی نباید نقاب بزنید. میفهمی چی میگم؟! نقاب نزنید... فاز بر ندارید... راحت باشید! همین!بعد به نظرم لازمه توضیح بدم که این چیزایی که ما الآن داریم در موردش بحث میکنیم، برای خیلیا خنده داره... خیلیا این موضوعات رو موضوعات بدیهی ای میدونن اما واقعیت اینه که سر همین موضوعات ساده، خیلی ها آسیب میبینن... نمیخوام بهتون استرس بدم. محیط دانشگاه واقعن چیز عجیب غریبی نیست. شما توی روابط تون هم حق اشتباه کردن دارید... اما انگلیسیا میگن : یو نِوِر هو ا سکند چنس تو میک فرست ایمپرژن