به نقل از clever child :حراست به پیرهن آستین کوتاه گیر میده ؟ یا تیشرت آستین کوتاه ؟!
به نقل از اورنجی :خوابگاهاش، سالن ورزشی که نوشتن شامل چی میشه؟ (وسایل بدنسازی و اینا داره؟)
بعد
«ه عاقا به پیرهن استین کوتاه گیر نمیدن کلا حراست گیرش کمتر شدهبه نقل از mortez76 :آقا سلف کی ها بازه ؟
خطاب به تو نمیگم فقط ولی همهی بچههای خوابگاهی باید بدونن که شرایط خوابگاه و غذای سلف، بدتر از اون چیزیه که تصور میکنن... حداقل خیلی با استانداردهای زندگی توی خونهی خودتون متفاوته ... : دی بنابراین به نفع خودتونه که غر نزنید. از هفتهی دوم درس خوندن( روزی 2-3 ساعت) رو شروع کنید. سعی کنید با همکلاسیاتون (از هر دو جنس!) تا حد معقولی آشنا بشید. آخر هفته ها رو برید بگردید و حتی المقدور به نشستن توی اتاق عادت نکنید. حتی درس هم که میخونید، برید سالن مطالعه. اتاقتون رو همیشه مرتب کنید. حتمنِ حتمنِ حتمن قبل از ساعت 12 بخوابید. حتمن!به نقل از mortez76 :من گاهی اوقات ناهار 3-4 میخورم و شام 12-1
چ وعضشه
اه اه
خودشون پیدا میشن کم کم... تو روز معارفه احتمالن یک سریشون میان... میتونید به یه بهانه ای مثه گرفتن جزوه و اینا به انجمن علمی و شورای صنفی دانشکده تون سر بزنید... کلن تنها کاری که باید بکنید، اینه که سعی نکنید روابط رو از دست بدید. لازم نیست خودتون کار خاصی بکنید یا دنبال کسی بگردید، فقط توی موقعیت های مختلف روابطی که دارن ساخته میشن رو از بین نبرید... همین کافیه!به نقل از mortez76 :بعضی از دوستان میرن که بخونن با روزی 7 ساعت
بعد یه سوال
من تو پیدا کردن روابط ضعیفم
بعد این سال بالایی های درسخون رو از کجا پیدا کنیم ؟
من صرفن مثال زدم... نه اینکه از دور بپرید وسط بحثشون! مثلن اگه بغلتون داره بحثی میشه...به نقل از mortez76 :سه نکته :
یک ممنون که وقت گذاشتین
2- اگه سال بالایی داره با یکی حرف میزنه و ما یه دفه بریم وسط که خیلی ضایست
من بدم میاد از این کار
و به نظرم کار زشتیه
نیس ؟
نمیدونم آدم حس اضافی بودن میکنه
3- بعد الان شخصیت واقعی من یه ادم شنگوله که اسکل نیس ولی ...
خو این شخصیت که نشد شخصیت
فردا 93 ای 8 تا 10 و 92 ای 10 تا 12به نقل از !AvA :الان این برنامه ک در حال حاضر رو پرتاله برنامه حذفو اضافه است یا فردا با برنامه ی دیگه ای مواجه میشیم؟[/size][/font]
بعد اون درسا ک مال 94 ایا بود هیچ تغییری در ظرفیتو ایناش نشده
ایا میتونیم فردا مثلا اندیشه 1 برداریم یا نه؟
به نقل از آرشــــــــ هاشمی :بچه ها راستی پایه میتینگ هستید یا نه؟
هرکی میاد خصوصی بهم بگه میتینگو بزارم به یکی از بچه ها سال بالایی سایتم بگم بیاد باهاتون
یسری توی ftp هست غیر رسمیابه نقل از !AvA :کسی میدونه فایلا و جزواتو فرم ها رو کجا میزارن؟
منم چون استفاده نکردم راستش یادم نیستبه نقل از !AvA :ftpچیه؟
ب مام گفتن اونحاس من نمیدونم کجا میشه ftp
ادرس دقیقشو میدید؟
مابه نقل از سعیـد :کدامینتان کامپیوتری شدهاید؟