• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجوهای سمپادی امیرکبیر

فیزیک 2 صوفی-ریاضی2 هنری میفروشم... :-w

به نقل از Nahid :
من نادم هم نیستم چون استاد ما فقط حرف میزد :/ داستان تعریف میکردا، نه که درس بده

چی کار کنیم دقیقا ینی؟ ;D
کی بود استادتون؟ :-"

به نقل از فاطمه.چ :
کی بود استادتون؟ :-"
چیز :-" اسمش یادم نیست :-"

‍×موذنی :دی

بچه ها زبان نمره ی کلاسی داره؟ من چرا انقد کم شدم؟ :/ سوادکوهی چرا انقد بد نمره میده؟ :/// به من جلسه ی آخر گفت زبانت خیلی خوبه من جسارت نمیکنم. : )) پس چرا اینجوری نمره داده؟ :/

سواد کوهی به یکی از بچه ها 9.98 داده پسره هم زبانش خوب بوده
بچه ها من برنامه نویسی 99 درصد میوفتم ولی اگه یه برنامه یکی لطف کنه واسم بنویسه نمیوفتم دیگه
کسی هست واقعا؟تا شب بیشتر وقت نیست :(

آرش جان گلم تو جون بخواه! کد که چیزی نیست ;D

آقا امروز خیلی خفن بود! صبح امتحان فرترن! ظهرکیوانفر!عصراندیشه! 17 واحد داریم! یکیشو قبل امتحانا دادیم رفت! آز بود! از 16تا مونده ها 8تا تو یه روز ;D

به نقل از فاطمه.چ :
بچه ها زبان نمره ی کلاسی داره؟ من چرا انقد کم شدم؟ :/ سوادکوهی چرا انقد بد نمره میده؟ :/// به من جلسه ی آخر گفت زبانت خیلی خوبه من جسارت نمیکنم. : )) پس چرا اینجوری نمره داده؟ :/
چند داده؟
ترمی که ما داشتیم میگفتن سوادکوهی مهربون شده بود. به من 20 داد ;D چند تا دیگه از دوستامم 20 شدن. کلا اون ترمش بعدها معروف شد و همه میگفتن خیلی خوب نمره داده. هم سوالاش معمولی بودند. هم یه سری سوال اضافی داده بود.

به نقل از سعیـد :
چند داده؟
ترمی که ما داشتیم میگفتن سوادکوهی مهربون شده بود. به من 20 داد ;D چند تا دیگه از دوستامم 20 شدن. کلا اون ترمش بعدها معروف شد و همه میگفتن خیلی خوب نمره داده. هم سوالاش معمولی بودند. هم یه سری سوال اضافی داده بود.
با افتخار 15.2 :/ ;;) کلاً بچه‌هامون تو همین رنج شدن! :/

فیزیک پاس شدم! 8-^

Back
بالا