اینا آدرس https گذاشتن. برای استفاده از این صفحات باید یک لایسنس رسمی تهیه کنی که مرورگر چک میکنه اصالت صفحه رو. اینا اونو تهیه نکردن. قبلا تو فایرفاکس میگفتی میدونم این لایسنس نداره ولی ریسکش رو قبول میکنم و صفحه رو باز کنه. تو ورژن های جدید گویا این امکان رو برداشتن و باز نمیکنه.به نقل از کوروش :ابله ها معلوم نیست امسال چه گندی زدن. سایت رو روی سکیور گذاشتن ولی انقدر اوضاعش داغونه بروزر های دسکتاپ نمیارنش. البته جز اینترنت اکسپلورر خسته که مخصوص ما ایرانیا ساخته شده. یه افزونه فایرفاکس من پیدا کردم بعد از چند ساعت گشتن که به بروزر می فهمونه آقا می دونم وبسایت تعطیل و داغونه ولی مجبورم، بیخیال بذار برم.
راستی محاسبات عددی من فخار ایزدی برداشتم ینی رفت تو باسنم؟ این اسما جدیدن من هیچ کدوم رو نمی شناختم شانسی یکیو انتخاب کردم :-<
ببین ورودی جدید رو میبرن شهدا و همایونفر بس خابگاه بیخود ولی باحالیهبه نقل از fery wins :خوابگاه های پسرا چن تان کلا؟؟کدوم بهتره؟؟؟
هم اتاقیامونو میتونیم خودمون انتخاب کنیم؟؟؟؟
خوابگاه ورودی حدیدا جداعه کلا؟؟
.
.
.
به نقل از arash.f :یک سوالی :
یکی از بچه های ما با رتبه ی 566 زده مکانیک امیرکبیر و قبول نشده و انتخاب بعدش مکانیک علموص بوده حالا این کلا حالش گرفتس( چون علموص تا 1100 میگیره ! ) میخواد همین اول کار تغییر رشته و دانشگاه بده و تو انتخابای بعدش عمران امیرکبیر بوده که حتما قبوله . حالا اصن امکان داره این تغاییر ؟ چقد سخته و چی کار باید بکنه ؟
سلام.به نقل از mr.aliof :سلام
آقا گفتن 5شنبه باید بریم واسه خوابگاه
من به هبچ وجه نمیتونم برم
مشکل دارم
اگه اونروز نرم چ بلایی سرم میاد؟؟
خوابگاه واسم نمیمونه؟
یا جای خراب گیرم میاد؟
یا مشکلی پیش نمیاد؟؟
دوستان سال بالایی کمک!!
به نقل از mortez76 :سلام دوستان :
یه سری سوال
خوابگاها چندتایی هستش ؟
+ میشه یه توضیحی بدین کلا راجب خوابگاه
++ نمیشه همون دو هفته اولم با افراد دلخواهمون باشیم ؟
به شخصه میگم تک تکه فرزانگاهن زینبی ها خودشونو نابود کردن با امیرکبیر زدنشونبه نقل از بچه دیوم...سمندون :بچه ها امسال تو امیر کبیر از هر ورودی جدیدی بپرسین کجا درس خوندی
می گه فرز زینب
باور کنید
امتحان کنید
مدیر گرامی
دلم ناراحته
پاکش نکن لطفن