سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

برا معادلات باید از استاد نامه بگیرید ببرید آموزش ریاضی اونجا براتون بر میدارن

کسی ایمیل رمضانی استاد معادلاتو داره؟

mehdiramezani.ir@gmail.com

دوستان کسی میدونه رو تنظیمات کروم باید چی تغییری ایجاد کنیم که بره توپرتال؟
کسی رفسنجانی میشناسه برا معادلات؟ چطوریاس؟
تایم های حذفو اضافه به تفکیک سال ورودو کسی داره؟

کسی ایمیل نقوی پاسکالوداره؟

معادلات با بنی فاطمی بگیرید.. خشک و جدی هست ولی جزوه کاملی داره ... نمره دادنشم لااقل برای معادلات معقوله... اون سالی که من و دوستام بر داشتیم بنی فاطمی خیلی خیلی از رمضانی بهتر نمره داد..

کسی رفسنجانی میشناسه برا معادلات؟ چطوریاس؟
دوست‌مون رفسنجانی به‌ش رسید، به هرکی می‌گفت رفسنجانی دارم به‌ش لبخندِ «You're gonna die honey ;;‌)» می‌زد. ((:

خیلی سوالِ خوبی ه؛ من م می‌خوام بدونم چرا باز نمی‌شه پورتالِ مسخره‌م :/

چيزه؛
من اگه پونزده واحد باشم فقط، خيلى ضايعست؟ با توجه به اين كه ترم سه ام و قبلاً ٣٧ واحد گذروندم. درس هاى ديگه رو نميخوام بردارم چون همينجورى ش برنامه م كلى سنگين هست. X_X

و يه چيز ديگه، معادلات با فخارايزدى كسى ميدونه چجوريه؟

به نقل از Ptrick Dewitt :
و يه چيز ديگه، معادلات با فخارايزدى كسى ميدونه چجوريه؟

درباره فخار من شنيدم كه ميگفتن برنداريد باهاش!
تنها کسى که تاييد شده بود تفضليان بود!
براى بقيه استاداى معادلات من کلى ايراد و اشکال شنيدم از بقيه :-/

یه اپدیت پایین تر نصب کنید که گیر نده. مزیلا رو هم میدونم ولی کروم رو ناپ

معادلات حاتم بردارید ((: درس هیچی نمیفهمید ولی گونی گونی نمره میده ((: . من نه تی ایش رو نه دیدم نه اسمشو میدونم حتی کامل نمره شو گرفتم ((:. میانترم و پایان ترم هم یه چند نمره همینجوری میده اخرشم شیفت میده.

فخار خوبه ؟ محاسبات.

فک کنم معادلات رفسنجانی خودش نیاد سر کلاس چون تو لیست دروس سرویس نوشته رفسنجانی و تفضلیان ... این تقریبا این معنی رو میده که رفسنجانی ممکنه طول ترم ایران نباشه و تفضلیان بیاد سر کلاس...
ترم پیش ما یه درس داشتیم تو برد دانشکده زده بودن رفسنجانی و خدایی مهر ... تو پرتالم رفسنجانی بود .. ولی رفسنجانی تا آخر ترم ایران نبود و خدایی مهر استاد بود ...
محاسبات شاکری خوبه من باهاش محاسبات نداشتم ولی یه درس دانشکده ای داشتم (آنالیز عددی شبیه همون محاسبات عددیه) خوب درس داد... نمره دادنش خیلی قانونمنده یعنی هرچقدر خودتون بگیرید...

کروم آپدیت پایین تر نداریم
موزیلا 8 اکیه؟
تنظیماتی ک روستونای دانشکده پلیمر زده بود برا موزیلا رو کسی داره؟

به نقل از !AvA :
از کروم برای انتخاب واحد استفاده نکنید. چون وقتی واحدی که میخواید رو انتخاب میکنید، نمیتونید دوتا اینتر بزنید و باید اسکرول داون کنید، روی درس را اضافه کن کلیک کنید، بعد یه پیغام میاد اونم اوکی بزنید. ولی همه ی این کارا رو تو فایرفاکس با دو تا اینتر انجام میدید. برای فایرفاکس ورژن 34 به قبل رو استفاده کنید تا TLS Error نده. البته اگه ورژن های جدیدم استفاده می کنید، میشه درستش کرد...

به نقل از Ptrick Dewitt :
چيزه؛
من اگه پونزده واحد باشم فقط، خيلى ضايعست؟ با توجه به اين كه ترم سه ام و قبلاً ٣٧ واحد گذروندم. درس هاى ديگه رو نميخوام بردارم چون همينجورى ش برنامه م كلى سنگين هست. X_X

نه! اتفاقن خوب پاس کردی! اگه میتونی سعی کن 2 واحد دیگه برداری. ولی اگه نشد هم خیلی مشکل بزرگی برات پیش نمیاد.

برای یکی از دوستان امیرکبیری انتخاب واحد کردم من. فایرفاکس 40 ارور داد و باز نکرد. IE ورژن 11 حتی با حالت compatibility view هم جواب نداد. دکمه اضافه کردن درس انتخابی کار نمیکرد.
آخرش با browser عادی آندروید رو تبلت جواب داد !

به نقل از میم ح میم دال :
برای یکی از دوستان امیرکبیری انتخاب واحد کردم من. فایرفاکس 40 ارور داد و باز نکرد. IE ورژن 11 حتی با حالت compatibility view هم جواب نداد. دکمه اضافه کردن درس انتخابی کار نمیکرد.
آخرش با browser عادی آندروید رو تبلت جواب داد !
ابله ها معلوم نیست امسال چه گندی زدن. سایت رو روی سکیور گذاشتن ولی انقدر اوضاعش داغونه بروزر های دسکتاپ نمیارنش. البته جز اینترنت اکسپلورر خسته که مخصوص ما ایرانیا ساخته شده. یه افزونه فایرفاکس من پیدا کردم بعد از چند ساعت گشتن که به بروزر می فهمونه آقا می دونم وبسایت تعطیل و داغونه ولی مجبورم، بیخیال بذار برم.

راستی محاسبات عددی من فخار ایزدی برداشتم ینی رفت تو باسنم؟ این اسما جدیدن من هیچ کدوم رو نمی شناختم شانسی یکیو انتخاب کردم :‌‍-‌<

به نقل از کوروش :
ابله ها معلوم نیست امسال چه گندی زدن. سایت رو روی سکیور گذاشتن ولی انقدر اوضاعش داغونه بروزر های دسکتاپ نمیارنش. البته جز اینترنت اکسپلورر خسته که مخصوص ما ایرانیا ساخته شده. یه افزونه فایرفاکس من پیدا کردم بعد از چند ساعت گشتن که به بروزر می فهمونه آقا می دونم وبسایت تعطیل و داغونه ولی مجبورم، بیخیال بذار برم.

راستی محاسبات عددی من فخار ایزدی برداشتم ینی رفت تو باسنم؟ این اسما جدیدن من هیچ کدوم رو نمی شناختم شانسی یکیو انتخاب کردم :‌‍-‌<
عاقا مرورگرا خوب میاوردن پورتال رو
فقط باید ی دستکاری کوچیکشون میکردی
فخار خوبه

پیوستن خودمو به ااین تاپیک خدمت شما و خودم (البته بیشتر شما :D :D) تبریک میگم <:-P <:-P

اسپم زدایی:دانشگاه واسه ثبت نام ما ورودی جدیدا اطلاعیه میده دیگه؟؟؟یا طبق همون اطلاعیه ی سازمان سنجش اقدام کنیم؟؟

اطلاعیه میده ولی کمی دیرتر از سنجش

سلامن علیکم همگی
خوش اومدم ;;)

:Dعاقا چرا منفی میدید

Back
بالا