دوستمون رفسنجانی بهش رسید، به هرکی میگفت رفسنجانی دارم بهش لبخندِ «You're gonna die honey ;;)» میزد. ((:کسی رفسنجانی میشناسه برا معادلات؟ چطوریاس؟
خیلی سوالِ خوبی ه؛ من م میخوام بدونم چرا باز نمیشه پورتالِ مسخرهم :/دوستان کسی میدونه رو تنظیمات کروم باید چی تغییری ایجاد کنیم که بره توپرتال؟

به نقل از Ptrick Dewitt :و يه چيز ديگه، معادلات با فخارايزدى كسى ميدونه چجوريه؟

از کروم برای انتخاب واحد استفاده نکنید. چون وقتی واحدی که میخواید رو انتخاب میکنید، نمیتونید دوتا اینتر بزنید و باید اسکرول داون کنید، روی درس را اضافه کن کلیک کنید، بعد یه پیغام میاد اونم اوکی بزنید. ولی همه ی این کارا رو تو فایرفاکس با دو تا اینتر انجام میدید. برای فایرفاکس ورژن 34 به قبل رو استفاده کنید تا TLS Error نده. البته اگه ورژن های جدیدم استفاده می کنید، میشه درستش کرد...به نقل از !AvA :دوستان کسی میدونه رو تنظیمات کروم باید چی تغییری ایجاد کنیم که بره توپرتال؟
به نقل از Ptrick Dewitt :چيزه؛
من اگه پونزده واحد باشم فقط، خيلى ضايعست؟ با توجه به اين كه ترم سه ام و قبلاً ٣٧ واحد گذروندم. درس هاى ديگه رو نميخوام بردارم چون همينجورى ش برنامه م كلى سنگين هست.![]()
ابله ها معلوم نیست امسال چه گندی زدن. سایت رو روی سکیور گذاشتن ولی انقدر اوضاعش داغونه بروزر های دسکتاپ نمیارنش. البته جز اینترنت اکسپلورر خسته که مخصوص ما ایرانیا ساخته شده. یه افزونه فایرفاکس من پیدا کردم بعد از چند ساعت گشتن که به بروزر می فهمونه آقا می دونم وبسایت تعطیل و داغونه ولی مجبورم، بیخیال بذار برم.به نقل از میم ح میم دال :برای یکی از دوستان امیرکبیری انتخاب واحد کردم من. فایرفاکس 40 ارور داد و باز نکرد. IE ورژن 11 حتی با حالت compatibility view هم جواب نداد. دکمه اضافه کردن درس انتخابی کار نمیکرد.
آخرش با browser عادی آندروید رو تبلت جواب داد !
عاقا مرورگرا خوب میاوردن پورتال روبه نقل از کوروش :ابله ها معلوم نیست امسال چه گندی زدن. سایت رو روی سکیور گذاشتن ولی انقدر اوضاعش داغونه بروزر های دسکتاپ نمیارنش. البته جز اینترنت اکسپلورر خسته که مخصوص ما ایرانیا ساخته شده. یه افزونه فایرفاکس من پیدا کردم بعد از چند ساعت گشتن که به بروزر می فهمونه آقا می دونم وبسایت تعطیل و داغونه ولی مجبورم، بیخیال بذار برم.
راستی محاسبات عددی من فخار ایزدی برداشتم ینی رفت تو باسنم؟ این اسما جدیدن من هیچ کدوم رو نمی شناختم شانسی یکیو انتخاب کردم :-<

) تبریک میگم

عاقا چرا منفی میدید