پاسخ : سمپادیهای دانشگاه امیرکبیر
فقط اینکه اگه داشتید حذف ترم میشدید و اخراج میشدید هم با میلایی برندارید. کوچکترین بویی از انسانیت، فهم ، شعور، نبرده. هیچی اصن هیچی.
من تاندون پاهام کش اومده بوده یه ماه تو گچ بودم. بعد دقیقن فردار روزی که از تو گچ در اوردم امتحان پرش بوده. بعد کلی بهش میگم استاد من خودم رشتم پرش طوله اگه میشه اون هفته بگیر این هفته خیلی خطرناکه میگه یا میری حذف پزشکی میکنی یا صفر میشی. بعد گفتم باشه. باید 65 سانت بپریم من 65 پریدم دقیق بعد میگه 63 پریدی. چرا؟ چون از زیر میبینه مشخصا کمتر میشه. و خب سانتی متری بیست و پنج صدم کم کرد
.
سه هزار مترو براش دو بار 2925 متر دویدم تازه بهش گفتم دور اخر بگو چقد وقت دارم من بدوم تمومش کنم دور اخر میگم استاد چقد مونده؟ میگه بدو وقت داری بعد نصفه دور آخرو زدم میگه وقت تمومه
.
بعد اینا هیچی پام تو گچ بوده بهش میگم چار هفته نمیتونم ورزش کنم نیام کلاس دیگه؟ میگه نه باید بیای اینا رو ببینی
. هیچی دیگه ما چار هفته کارمون این بود میرفتیم میشستیم بقیه میدویدن
. یه بار گفت میتونی بدوییا با پای گچی حتی
.
حالا بازم هست امپرم اومد پایین تعریف میکنم
.
عمومی دریابیگی .
ینی بی شک بهترین استاد موجود در تاریخه دانشگاهای جهانه. از 14 جلسه ای که میشد تشکیل بشه خودش 6-7 جلسشو نیومد. نهایتن 7 جلسه رفتیم. بعد 5 میومد 5:30 میگفت یه خوبی من اینه که خودم زودتر دانشجو هام خسته میشم . بعد میگفت خسته نباشید .
. بعد اگه به مباحث عمومی علاقه دارید خیلی استاد پریه از لحاظ علمی. امتحانشم 14 تا سوال بود 8 تاش اومد تو امتحان. زیاد بود جواباش ولی خب حداقل مشخص بود سوال امتحان چیه . بعد میگن خییییلی هم دست باز تصحیح میکنه .
+در همین حین که داشتم مینوشتم نمره هاش اومد
)))
عمومی مبشری.
اینو فقط در حالتی که حذف ترم بودید بگیرید وگرنه دیگه نگیرید. سر کلاس بخوابی، با گوشی کار کنی، حرف بزنی تیک میزنه کنار اسمت نمره کم میکنه. بعد باهاش بحث کنید و پیروز بشید نهایتن بهتون 1.5 میده. به دوست خودم داد یکو بیست پنج صدم کامل هم نوشته بود . صرفن چون سر کلاس ها همیشه تو بحثا برنده میشد. خودمم شدم 4.5
امتحانشم یه دویست صفحه کتابه که خیلی هم گنگه نثر و ایناش
ایمیل جواب نمیده بعد دادن نمره هام دیگه دانشگاه نمیاد.