mh.darya
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان زینب
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- مهندسی معدن
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه امیرکبیر
من امروز دانشکده فیزیک بودم پیش استاد این ترمم، گویا دیگه هیچی دست استادا نیست، آموزش فیزیک خیلی محدودشون کرده و مثل قبل نمیتونن همینطوری نمره بدن و اینا.
برگه های این ترم رو هم به شدت بد تصحیح کرده بودن، هم ترم رو هم میان ترم رو .
استاد فیزیک دویی معرفی کنید که خوب درس بده
+
من از همین تریبون آموزش فیزیک رو لکه ای ننگ بر پیشانی پلی تکنیک اعلام میکنم...
ینی شعور در حد بز !
#خیلی_عصبانی
برای ریاضی یک هم من این ترم با رستمی داشتم ، درس دادنش واقعن خوبه و اگر بخوای و همراه کلاس باشی خیلی خوب یاد میگیری، جزوه کاملی هم میگه که با همون میشه نمره ی خوب گرفت، سر کلاس هم کاری به کار کسی نداره اما 1 ساعت و 45 دیقه داره یه ریز درس میده دیگه...
حضور غیابش هم رندومه، البته من از شانس خوبم هر جلسه ای که نبودم اسمم رو میخوند و وقتی بودم نمیخوند!
نمره ای که ازش میگیرید هم دقیقن جمع نمرات خودتونه! 0.4 رو به من 0.5 نداد که حداقل نمره م رند بشه !
من امروز دانشکده فیزیک بودم پیش استاد این ترمم، گویا دیگه هیچی دست استادا نیست، آموزش فیزیک خیلی محدودشون کرده و مثل قبل نمیتونن همینطوری نمره بدن و اینا.
برگه های این ترم رو هم به شدت بد تصحیح کرده بودن، هم ترم رو هم میان ترم رو .
استاد فیزیک دویی معرفی کنید که خوب درس بده
+
من از همین تریبون آموزش فیزیک رو لکه ای ننگ بر پیشانی پلی تکنیک اعلام میکنم...
ینی شعور در حد بز !
#خیلی_عصبانی
برای ریاضی یک هم من این ترم با رستمی داشتم ، درس دادنش واقعن خوبه و اگر بخوای و همراه کلاس باشی خیلی خوب یاد میگیری، جزوه کاملی هم میگه که با همون میشه نمره ی خوب گرفت، سر کلاس هم کاری به کار کسی نداره اما 1 ساعت و 45 دیقه داره یه ریز درس میده دیگه...
حضور غیابش هم رندومه، البته من از شانس خوبم هر جلسه ای که نبودم اسمم رو میخوند و وقتی بودم نمیخوند!
نمره ای که ازش میگیرید هم دقیقن جمع نمرات خودتونه! 0.4 رو به من 0.5 نداد که حداقل نمره م رند بشه !