Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه امیرکبیر
انتخاب واحد چه وقت هست حالا؟
انتخاب واحد چه وقت هست حالا؟
فکر کنم باید اینطور باشه که ۹۳یا روز ۱۴م صبح ساعت ۸به نقل از قاف :انتخاب واحد چه وقت هست حالا؟
آره همیشه یکیدوهفته بعد از شروع ترم ورودیا میان.به نقل از قاف :ما هم ترم یک بودیم کلاسامون دیرتر از بقیه شورو شد؟
چجوری ترم 20م شورو میشه نتایج 31م میاد؟
شک نکنبه نقل از قاف :برا ریاضی۲ () بین میرمحمدرضایی(درست نوشتم؟) مفیدی و بیدآباد کیشون چه جوریه؟
ببین من به جز بیذ آباد با دو تا دیگش درس داشتم ، یه حقیقتی بگم که نمره دادن استاد تو دو سال اول چندان فرقی نمیکنه .تو درسای سزویس هم میتونم بگم مو لای درز نمرشون نمیره. زیاد درگیر نکنید خودتونو با نمره دادن استاد تو دو سه ترم اولبه نقل از Muhammad Ali Clay :مفیدی در حد خوبی بهشون نمره داده گویا
چشه پسر به این خوبی آدم شاخیه .به نقل از آرشــــــــ هاشمی :بید اباد اگه درس دانشکده ایتون رو هم ارائه داد باهاش بردارید
خوب درس میده سر کلاسش خوش میگذره خوش نمرس با شخصیته
فقط موندم پسرش چرا این شکلی شده
دودان بیزیم عمومی لر دع ، آشنایی با قانون اساسی واردی؟؟؟؟به نقل از فاطمه.چ :رياضي بيدآباد خيلي خوبه. خيلي خوب درس ميده و واقعا آدم گوگولي و با شخصيتيه. خوب هم نمره ميده.
آشنايي با قانون اساسي من با بابايي داشتم، جزوش خيلي زياد نبود ولي خيلي موردي بود كلا. ولي امتحانش راحت بود و نمره خودتو ميده. آشتياني هم كه بچه ها گفتن، خيلي خوب و معقوله كلاسش و اينا. ميثاقي هم من خودم باهاش نداشتم ولي دوستم باهاش داشت صداش خيلي رو اعصاب بود، يعني نميشد واقعا به نظرم دو ساعت سر كلاسش نشست. :/ نمره دادنشم خيلي عجيب بود، يعني يه سريا خيلي خوب شدن و يه سريا خيليي بد شدن. پروندي هم دو ترمه خيليي خوب شده گويا. هر كي باهاش داشته بالاي ١٨ شده. غفوريان هم من باهاش ترم يك داشتم، همه رو ميشناسه و از رو شناختش نمره ميده كاملا، چون با كل كلاس ما لج كرد و به همممه كم داد، من خودم خيلي كم شدم ولي خوب نوشته بودم، ولي خب سر كلاساش گوش نميدادم. نشون به اين نشون: )) كه سر كلاس ما هر دو نفري كه كنار هم مينشستن نمرشون يكي شده بود. : )) جزوه اي هم كه ما از دكه گرفته بوديم واااقعا غيرقابل فهم و نامفهوم بود.
بچه های کامپیوتر نیازمند یاری سبزتان هستیم :) :-\به نقل از farshad.abd :دکتر احسانی داشتیم تو دانشکده کامپیوتر؟؟ :-\
وضعیتش چججوریه؟؟؟
فک کنم نشهبه نقل از farshad.abd :بچه های کامپیوتر نیازمند یاری سبزتان هستیم :) :-\
بعد چجوری میشه درسی که تو دانشکده ارائه میشه رو برنداشت با دانشکده خودمون؟
به نقل از farshad.abd :بچه های کامپیوتر نیازمند یاری سبزتان هستیم :) :-\
بعد چجوری میشه درسی که تو دانشکده ارائه میشه رو برنداشت با دانشکده خودمون؟
آره.به نقل از Scarecrow :از گروه تفسیر فقط یکی می شه برداشت؟
بیست شهریور :|به نقل از جلبک :سال دوم سوم آخرا کی کلاساشون شروع میشه؟