خب شنبه که ثبت نام کنیم تا 1 مهر یک هفته میشه!به نقل از شواليه سبز :نه دخترم میمونی خوابگاه . یکی دو سه نهاتا چهار!!روز بعدش کلاسات شوروع میشه
![]()
![]()

تشک-پتو بالش ملافه بهتون میدن ...به نقل از موازی :غذا که لیست کردم برا خودم!![]()
1.قارچ
2.تخم مرغ
3.نودالیت!!
4.سیب زمینی سرخ کرده
وانواع سرخ کردنی ها!!
@شوالیه سبز:یعنی نمیخواد خودمون تشک بخریم؟؟
خوش به حالتونه پس ...ما جمعه رفتیم ثبت نام ..شنبه رفتیم کلاس ..!به نقل از موازی :خب شنبه که ثبت نام کنیم تا 1 مهر یک هفته میشه!

بیارید دیگهبه نقل از 589ahmad :ینی الان وسایل خوابگاه رو با خودمون ببریم؟![]()
نه بیاید اینجا بهتون میندازن تشک پتو بالشتبه نقل از موازی :@شوالیه سبز:یعنی نمیخواد خودمون تشک بخریم؟؟
شنبه ثبت نامتونه ؟؟ چه زود ! شیراز دوره بابا . میتونید بمونید هفته اول با دانشگاه آشنا شین :vبه نقل از موازی :خب شنبه که ثبت نام کنیم تا 1 مهر یک هفته میشه!

پلی تکنیکه اقا پلی تکنیک . خوابگاهه دیگه ! فک کنم باید باشه همچین جایی. میدونم تاب دارین تو خوابگاهبه نقل از موازی :خوابگاه دخترونش چه جوریه؟.سرویس هست؟میشه هرروز رفت باشگاه دوید؟به رنگ قرمز که گیر نمیدن؟؟
من فکرمیکردم دانشگاه تهران میارم به خاطر همین فقط درمورد تهران تحقیق کردم.الان همه چی درمورد تهران میدونم ولی هیچ چی راجع به پلی تکنیک نمیدونم.
بچه ها جدی جدی پلی تکنیک قشنگ تر از امیرکبیر نیست؟؟![]()
قرمز گیرنمیدن !
سرویس نمیخواد که..خوابگاه خیلی نزدیکه به دانشگاه!به نقل از موازی :خوابگاه دخترونش چه جوریه؟.سرویس هست؟میشه هرروز رفت باشگاه دوید؟به رنگ قرمز که گیر نمیدن؟؟
من فکرمیکردم دانشگاه تهران میارم به خاطر همین فقط درمورد تهران تحقیق کردم.الان همه چی درمورد تهران میدونم ولی هیچ چی راجع به پلی تکنیک نمیدونم.
بچه ها جدی جدی پلی تکنیک قشنگ تر از امیرکبیر نیست؟؟![]()
اون تاب هم که میگن فوق العاده س