ببین حذف ترم هم مثل حذف اضطراری یه موعد مشخصی داره و میشه حذف ترم کردبه نقل از قاف :خب اون حذف اضطراریه
جور دیگه نمیشه حذف کرد؟! :/ قاعدتا باید بشه!
فی المثل من که 12 واحد 3/16 دارم![]()
واقعیتش نمیدونم 2ترم پیش خودمم میخاستم حذف کنم هیچی از حذف ترم نمیدونستم بعد از اموزشم نپرسیدم یهو دیدم جلو در اموزش بچه ها عکس گرفتن برام مهلت حذف ترم تا فلان روز منم دیگه تهران نبودم ب دلایلی نتونستم حذف کنمبه نقل از قاف :این زمانش چرا تو تقویم آموزشی نیست؟ کی ئه؟
درباره میان ترم گسسته کامپیوتر خیلی نگران نباش. تا پارسال که خیلی توجه نمیکرد به میان ترما. مگر اینکه امسال توجه کنه.به نقل از MorteZ :+ این گسسته مسخره هم این وسط شده قوز بالا قوز یا غوز بالا غوز !![]()
درباره وبال ملت شدن من بگم که خب حتمن یه سری دوستایی داری که بلدن و باهاشون رو دربایستی نداری تا راحت سوال بپرسی ( سوال پرسیدن خودش یه جورایی واسه اون سوال پاسخ دهنده هم مفیده به نظرم. مباحث براش دوره میشه ) که خب حالا در بدترین حالت اگر موجود هم نباشن از خود تی ای ها وقت بگیر بعد از اینکه خوندی درس رو سوالاتو برو ازشون بپرس. تی ای ها وقت میذارن.به نقل از MorteZ :من همیشه این مشکلو داشتم و خواهم داشت ، با سوال پرسیدن اینجوری از بقیه مشکل دارم چون گاهی اوقات بعضیا واقعا فقط پیله میشه ... و خب خودم نمیخوام وبال ملت شم ...
این یه نکته که خیلی سخت میکنه !
نکته دومن اینه که انتظارم بالاستانتظار دارم نزدیک کامل شم .. اصن یه وضی
ممنون بابت جواب ! حالا این کلاسه سه ساعته بسیجتونو ثبت نام کردم ببینیم چی میشه دیگه ...
فقط کارگاها و آزمایشگاها توی امیرکبیر هست.به نقل از قاف :آقا
ترم تابستونی برگزار میشه امسال؟
اگر آری، ثبت نامش کی ئه؟ لیست دروس رو از کجا گیر بیاریم
چرا انقدر سایت دانشگاه مسخرس آخه!
اینجا میتونی ببینی.به نقل از Vsauce :سلام دوستان امیرکبیری...
کسی از شما اینجا آخرین رتبه قبولی "مهندسی دریا" و "ریاضیات و کاربردها" سال ۹۳ و ۹۴ رو میدونه؟؟
ممنون.