• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

دوستان همونطور که مستحضرید وضع نمره دهی اساتید گرام دروس سرویس ترم به ترم متغیره
خواهشمند است اخرین تجربیات خود را به اشتراک بگذارید

اقا کی خوبه تو محاسبات؟نقشینه کیه؟؟؟شاکری یا فخار خوبه؟؟
تو فیز دو این اسامی جدیدارو کسی میشناسه؟
لیست دروس دانشکده ای هم اومده؟

پست متوالی ممنوع.

• لایک
امتیازات: ----

به نقل از ارغوان :
ما هر کسی رو دعوت نمی‌کنیم دانشکده‌ی قشنگ‌مون رو ببینه چونکه.
من هرکسی نیستم ;;)

کسی میدونه کدومیکی از این درسا برا ورودی جدیداس؟

به نقل از !AvA :
تو گروه معارف بیشتر اندیشه ۱ و تفسیر دیدم بین ورودی جدید ها. حالا دقیق نمیدونم

تجربه ی شخصی درسای عمومی :D
+‌ توی گروه تاریخ ترم سه ینی پارسال همین ترم فرد با غفوریان تاریخ فرهنگ و تمدن داشتم. غفوریان بهترین استاد عمومیه به نظرم. من خودم ادمیم که سر کلاس های عمومی نمیتونم گوش بدم به درس ولی درسای غفوریان رو گوش میدم. امتحانشم خیلی معقول بود. تو تاریخ فکر کنم کم نباشن اونایی که ۲۰ میگیرن از غفوریان

+ توی درسای انقلاب هم انقلاب اسلامی رو با رحیمی کلاریجانی داشتم ترم قبل. خودش سر کلاس خیلی صحبت میکنه و باید جزوه بنیویسیم. به عنوان کسی که وقتی تو عمومی ۱۷ بشه راضیه راضی بودم :))

یه سوال
تو گروه اخلاق اسلامی چه درسایی با کدوم استادا خوبه؟

من از غفوريان متنفرم. : ))

به نقل از فاطمه.چ :
من از غفوريان متنفرم. : ))

ای بابا :دی
خیلی ها همین نظرو دارن و خیلی ها هم تعجب میکنن که چرا من خوشم میاد :)) خودم هم نمیدونم چرا :دی

به نقل از !AvA :
اقا کی خوبه تو محاسبات؟نقشینه کیه؟؟؟شاکری یا فخار خوبه؟؟
من نه با نقشینه درس داشته‌م نه با شاکری و فخار ولی دوست‌هام داشته‌ن؛ درس دانشکده‌ای البته. شاید درمورد درس سرویس فرق داشته‌باشه اوضاع. من نمی‌دونم.
نقشینه استاد المپیادی‌طوری ه برای بچه‌های خودمون؛ سنگین تدریس می‌کنه و انتظار سنگین هم داره راست‌ش. ولی توی نمره‌دادن منصف ه و نمره‌ی خودت رو می‌ده. اذیت نمی‌کنه. شاکری سختگیر ه و یکم هم اذیت می‌کنه سر نمره. :-‌" ولی استاد بدی نیست. نقشینه استادی ه که ازش می‌شه چیز یاد گرفت واقعاً ولی برای نمره‌ی خوب گرفتن ازش باید تل‍اش کرد یه مقدار؛ شب امتحانی و اینا کار راه نمی‌افته :‌د فخار هم احساس می‌کنم مدت‌ها ست فقط سرویس ارائه می‌ده و دانشکده خودمون براش مهم نیست :‌)) لذا نمی‌شناسم‌ش راست‌ش اون‌قدر.
البته باز هم تاکید کنم اینایی که گفتم درمورد درس دانشکده‌ای ه و بچه‌های خودمون؛ مدل‌شون برای درس سرویس رو نمی‌دونم.

به نقل از atousa.a :
یه سوال
آیین زندگیِ پروندی منو به مرز جنون رسوند ترم۲ :‌)) در همین حد بگم :‌))
+ من ترم۴ با پاینده آشتیانی تفسیر قرآن داشتم و معقول و خوب بود. یه میان‌ترم هشت نمره‌ای گرفت و یه پایان‌ترم، برای هردوش هم جزوه‌ی تایپ‌شده‌ی تمیز خودش رو‌ از انتشارات معارف گرفتیم خوندیم. سر کل‍اس هم خیلی کاری به آدم نداره و پروژه اینا هم نمی‌خواد. من از اول تا آخرش سرم تو گوشی‌م یا کتاب‌م بود به طرز واضحی و انگار نه انگار :‌)) برای حضورغیاب هم یه نمره کنار گذاشته. البته بچه‌ها اسماعیلی هم داشتن و راضی بوده‌ن ولی آشتیانی هم خوب ه.
+ اگه ربانی‌زاده تاریخ صدر اسل‍ام ارائه داد بردارید حتماً. ترم۱ به‌م دادن و بسیار راضی بودم. هم خودش آدم رواعصابی نبود و‌ حتا بسیار باسواد بود (دکترای تاریخ داشت از دانشگاه بهشتی به نظرم و ارشدش رو هم تهران خونده‌بود) ؛ هم جزوه‌ش کوتاه و مختصر بود هم امتحان‌ش معقول بود. من نصف جلسه‌ها رو هم نرفتم اون‌موقع و ۱۹ شدم :‌د
+ برای انقل‍اب دوستان میرخلیلی داشتن و معتقد بودن که خیلی خوب ه؛ حال‍ا نمی‌دونم دیگه چرا دقیقاً :‌)) برای میان‌ترم و پایان‌ترم یه جزوه داده‌بود و یه سری سوال، جواب سوال‌ها رو از توی جزوه خودشون پیدا می‌کردن و فقط همون سوال‌ها می‌اومد. گویا پروژه هم اجباری نبوده.

دانشکده ای با هم فرق داره؛اگه متالورژی باشی حتما حتما زبان داری و ادبیات. ((:
به نقل از !AvA :

و این که من ترم سوم یه چیزی با پروندی داشتم که حالا دقیق یادم نیست؛ولی ماکزیمم ۱۲ می شدم.۱۸ شد. "-:

به نقل از atousa.a :
یه سوال

از مدنی بپرهیزیددددد
نه درسش معلومه چی میخاد بگه نه خودش بلده کلاسو مدیریت کنه سر کلاس گیره البته 2 نمره امتیازی میذاره برا پرسش کلاسیو... ولی نمره دهیش با خداس!

قانون اساسی بابایی تسته امتحانش و تست ریزم هست سرکلاس گوش کنی بطوریکه بشناستت کمکت میکنه و نمره دهیش خوبه عموما

اشتیانی خوبه واقعا یه ادم نرماله

ممنون از پاسخ دوستان کسی این استاد جدیدا برا فیز2 رو میشناسه؟ کلا استاد جدید بهتره یا همون نوشاد اینا؟

برای محاسبات به تجربیات شما نیاز مندیم

برا ریاضی۲ (:-") بین میرمحمدرضایی(درست نوشتم؟) مفیدی و بیدآباد کیشون چه جوریه؟

Back
بالا