به نقل از darya.f :دوستان..استاد فروزانفر برا فارسی خانومه یا اقا؟؟
بابات وحید ه. در کسری از ثانیه آشنا میشین فردا :))) (من امروز مسوول ثبتنام بودم، ندیدمت چرا؟)به نقل از فاطمه م. :راجع به طالبی، بیاتی، علی آبادی، پاینده آشتیانی، موذنی و مکرمی نظری راهنمایی ای چیزی ندارید؟ حضور غیاب و تمرین و امتحان و روش تدریس و اینا.
راستی من بابام رو از کجا بیابم ؟ 029 علوم کامپیوتر
به نقل از ارغوان :بابات وحید ه. در کسری از ثانیه آشنا میشین فردا :))) (من امروز مسوول ثبتنام بودم، ندیدمت چرا؟)
بیاتی و پاینده آشتیانی خیلی ماه ن. هایده و موذنی رو نگار داشته من نداشتم. طالبی و مکرمی رو نمیشناسم کلاً.
هر دوتاشون خوبن؛کلا در دروس سرویس پایه-ریاضی شما باید خودت بخونی.حاتم هم سر کلاسش باشی آخر ترم نمره اضافه می کنه و سعیشو می ذاره به پاس کردن.ولی نری هم حذف نمی کنه.به نقل از darya.f :من بابا ندارم
ولی مامان و مامان بزرگ دارم..دختر زان خانوادم
راجب حاتم و حبیبیان نظری دارین؟؟
به نقل از darya.f :من بابا ندارم
به نقل از فاطمه م. :راجع به طالبی، بیاتی، علی آبادی، پاینده آشتیانی، موذنی و مکرمی نظری راهنمایی ای چیزی ندارید؟ حضور غیاب و تمرین و امتحان و روش تدریس و اینا.
راستی من بابام رو از کجا بیابم ؟ 029 علوم کامپیوتر
بابا هم داری هنوز مامانت رو نکرده ((: .به نقل از darya.f :من بابا ندارم
به نقل از ارغوان :بابات وحید ه. در کسری از ثانیه آشنا میشین فردا :))) (من امروز مسوول ثبتنام بودم، ندیدمت چرا؟)
بیاتی و پاینده آشتیانی خیلی ماه ن. هایده و موذنی رو نگار داشته من نداشتم. طالبی و مکرمی رو نمیشناسم کلاً.
به نقل از gaucho :بابا هم داری هنوز مامانت رو نکرده ((: .
حاتم ریاضی دیگه؟ عالیه اقا عالیه ((:. هیچی بلد نیست بنده خدا یا حداقل بلد نیست درس بده. مثن قراره جواب آخر بشه ای به توان چهار ولی حل میکنه ای به توان دو میشه. میره مرحله قبل یه ای به توان دو ضرب میکنه . به همین سادگی ((: .
سر میان ترم و پایانترمم نمره اضافه میکنه شیفتم میده تهش. من با سه چار ساعت خوندن برا میانترم و پایانترمش هیجده گرفتم.
حبیبیان هم خوبه تو استاد فیزیکا جز بهتریناس.
نمیدونم واقن. گفتم شایدم بلد نیست درس بده. ولی معادلات درس دادنش فاجعه ی بشری بود قشنگ. ((: . یه مساله درست حل نکرد. هی اشتبا میشد هی ثابت در نظر میگرفت میگن فرض میکنیم با این ثابت درست میشه (((((:به نقل از هامـون :حاتم چیچی بیسواده! من ریاضی۲ رو یااااد گرفتم ازین آدم )
ارهبه نقل از فاطمه م. :من امروز کاملا اتفاقی بقل دست نجمه فرزانگان کرمانی نشستم، خون سمپادی خونو میکشه و فیلان
بعد آقا مورد داشتیم با کت و شلوار و کراوات سر کلاس بود، ماشالا همه پسرا ام که کیوت، خودشونم دارن خفه میکنن که باسوادن و فیلان، شصت و پنج نفرم پسرن، ده نفر دختر. استادم که اصن مرسی که توجه نداشت ما ریاضی 1 نخوندیم هنوز، گویا سختشم بود فارسی حرف بزنه، همش زبان اصلی .
چهرتو توصیف کن من همه مسولارو دیدمبه نقل از |..invisible..| :ولی مامان خوبی داری، بابا هم خواستی کلی هستیم ندیدمت سر ثبت نام البته.
حاتم استاد خوبیه! از لحاظ نمره هم آخرش نمره اضافه میکنه، به طوری کلی خوبه!