- شروع کننده موضوع
- #1,781
تا کی هست این داستان غرفه ها؟؟؟؟آقا همه ی امیرکبیریا بیان غرفه ی کامپیوتر فردا (ترجیحا بین 12 و نیم تا 3 )
هم میشه میتینگ باشه ! هم آشنا میشیم !
هم فیفا داریم ! اصن چی میخواین دیگه ؟
تا کی هست این داستان غرفه ها؟؟؟؟آقا همه ی امیرکبیریا بیان غرفه ی کامپیوتر فردا (ترجیحا بین 12 و نیم تا 3 )
هم میشه میتینگ باشه ! هم آشنا میشیم !
هم فیفا داریم ! اصن چی میخواین دیگه ؟
حتی حوصله اشنایی دادن ندارن )
و نه خوششون میاد که اشنایی بدن
اشنا داریم تا اشنامن ی نفرو فقط پیدا کردم تو دانشکده، اونم هم دوره ایه خودمون بود.
تو سایت برق که همه دور همن ، کی از آشنایی بدش میاد ؟
او ، بله ...اشنا داریم تا اشنا
اي بابا ٢ روز نبودم دانشگاه!!چه خبره این چند روزه ؟ (حداقل دیروز )
این همه دختر دبیرستانی اومده بودن :/
+ کسی از ماکارونی ناهار دیروز سردرد نگرفته بود دیروز؟
من و دو تا از دوستام سردرد شدیم ! من همچنان سردرد دارم... (نمیدونم دقیق از چیه )
بله منتها هر دانشكده اي برنامه خودش دارهدانشگاه امیرکبیر امسال ترم تابستونی داره؟
اگه داره لیست دروس رو از کجا میشه دید؟
منم همین سؤال را دارم...دوستان یه سوال تعیین اتاق خوابگاه حضوریه یا موقع درخواست اینترنتی مشخص میشه؟الان چند نفر میخوایم ت و یه اتاق باشیم باید چه کنیم؟ بعد از ثبت نام میشه اتاق و عوض کرد؟
درس های عملی رو نمیشه تک درس کرد و هیچ راهی به جز پاس کردنشون وجود ندارهاز فیزیک یک تا ترم اخر پاس نکنم راه داره کلن پاس نکرد :د ؟ کسی میدونه ؟
بله متاسفانه ، پاسش کردم اخرمدرس های عملی رو نمیشه تک درس کرد و هیچ راهی به جز پاس کردنشون وجود نداره
واسه برق که سهله من دیدم از همین مکانیک و هوافضا هم آز فیزیک یک رو ترم هشت برداشتن
سلام
بچه ها میشه یه توصیحی راجب امکانات خوابگاهاتون بگین ؟ کلا وضعیت چطوره قابل تحمل هست ؟
چیزای خوبی نشنیدم آخه
این خوابگاه بسطامی مثلا چطوره ؟
جواب بدین لطفا
غذای سلف و اینا چطور؟بدترین خوابگاه بسطامی ) از سوسک و اینا بگیر تا همه چی... البته شنیدم ولی خب ساختمانش قدیمیه
خوابگاه قلمچی و مرادی و عصاری خوبه که واسه کارشناسیِ!
من فقط هفته اول ترم یک غذای سلف گرفتم و از اون به بعد خودم غذا درست میکنم خیلی فاجعس البته بچها میگیرن و اوکین بعضی ها ولی من خیلی بد غذا هستمغذای سلف و اینا چطور؟
مکان این خوابگاه چطوره ؟