• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانشجو های سمپادی امیر کبیر

کوفتتون بشه ;D شماها اینترنت دارین نه؟
خوابگاهتون چجوریه ؟ مثل ما چرک و مضخرفه؟
نگفت کسی . میگم مال ما اینترنت کبکانیان (همین بود؟) رو میگیره . vpn از کی باید بگیرم؟
الان مثلا من 10 تا 12 کلاس دارم بعد 5 تا 7 دارم چی کار کنم این وسط ;D؟
سال بالاییا کجایین ;D

اینترنت داربم. ؛؛ ) ولی رمز چی چی قرارا بگیریم.
تمیزه اتاقامون. :ی
تنیس هم بود؛ :-" نه احتمالا یکی رو فقط؛ شایدم تو تربیت بدنی 2 یکی دیگه رو. :-؟

به نقل از Nahid :
فیزیک 1 دارم تو ابوریحانِ 2. ابوریحانِ 2 ساختمونه الان؟ :-" یا مثن طبقه دومِ ابوریحانه؟ :-"

×نقشه :-"
ابوریحان1و 2 دو کلاس بزرگ هستن تو طبقه اول ساختمان ابوریحان! الان فقط از درِ پایین میتونید عبور مرور کنید. از اون در که وارد شدید،بپیچید به راست. بغل سایت به راه پله هست. از طریق اون یا آسانسور، برید طبقه اول. بعد که رسیدید به طبقه اول بازم بپیچید به راست. بعد از یکی بپرسید!

به نقل از شواليه سبز :
کوفتتون بشه ;D شماها اینترنت دارین نه؟
خوابگاهتون چجوریه ؟ مثل ما چرک و مضخرفه؟
نگفت کسی . میگم مال ما اینترنت کبکانیان (همین بود؟) رو میگیره . vpn از کی باید بگیرم؟
الان مثلا من 10 تا 12 کلاس دارم بعد 5 تا 7 دارم چی کار کنم این وسط ;D؟
سال بالاییا کجایین ;D
تو که خوابگاهت نزدیکه میری خوابگاه! من که ترم اول یه ربع وقت خالی گیر میاوردم میرفتم میخوابیدم!
vpn هم باید اول برید ایمیل دانشگاه درست کنید و ... ! از مسول سایت دانشکده تون بپرسید!
دلتونم به کبکانیان وایرلس لن خوش نکنید. اعصابتونو خرد میکنه! یک ماه که بگذره تقریبا" میشه گفت قطع میشه کاملا"!

به نقل از (619سابق) MSA :
ابوریحان1و 2 دو کلاس بزرگ هستن تو طبقه اول ساختمان ابوریحان! الان فقط از درِ پایین میتونید عبور مرور کنید. از اون در که وارد شدید،بپیچید به راست. بغل سایت به راه پله هست. از طریق اون یا آسانسور، برید طبقه اول. بعد که رسیدید به طبقه اول بازم بپیچید به راست. بعد از یکی بپرسید!
تو که خوابگاهت نزدیکه میری خوابگاه! من که ترم اول یه ربع وقت خالی گیر میاوردم میرفتم میخوابیدم!
vpn هم باید اول برید ایمیل دانشگاه درست کنید و ... ! از مسول سایت دانشکده تون بپرسید!
دلتونم به کبکانیان وایرلس لن خوش نکنید. اعصابتونو خرد میکنه! یک ماه که بگذره تقریبا" میشه گفت قطع میشه کاملا"!
:)ممنون :)
اون غذاهه هم بگی چیکار کنیم دغدغه ای نخواهم داشت ;D

برای وی پی ان اول تو قسمت دریافت usernameسايت دانشگاه نام کاربری و پسوورد میگیرین بعد روی لپ تاپتون وی پی ان نصب میکنین (pptp و سرور هم 192.168.1.5)!
اگرمشکلی هم موقع username وpassگرفتن پیداکردین معمولا میگن باید برین سراغ انفورماتیک
برای غذا باید رزرو کنین ولی پارسال تا یک هفته کارتهای ما فعال نبود وازرمز دوم استفاده میکردیم امسال نمیدونم سرعتشون بیشترشده یانه!

-جزو ورزش ها شمشیربازی هم هست :)) کلا تنوع خیلی خوبی داره رشته های تربیت بدنی امیرکبیر :))

این وی پی ان موضوعش چیه؟ ;D به چه دردی میخوره ینی؟ ;D

بعد غذا هم من میتونم رزرو کنم, ولی مالِ یکشنبه به بعدو :/ مالِ شنبه نمیشه چرا؟ :-?

به نقل از نـــســـریـــن. :
جزو ورزش ها شمشیربازی هم هست :)) کلا تنوع خیلی خوبی داره رشته های تربیت بدنی امیرکبیر :))
خب الان ینی همه باید همه ی این ورزشارو بگذرونن؟! ;D یا هر کس مثلاً یه ورزشو؟

به نقل از Nahid :
این وی پی ان موضوعش چیه؟ ;D به چه دردی میخوره ینی؟ ;D

بعد غذا هم من میتونم رزرو کنم, ولی مالِ یکشنبه به بعدو :/ مالِ شنبه نمیشه چرا؟ :-?

خب الان ینی همه باید همه ی این ورزشارو بگذرونن؟! ;D یا هر کس مثلاً یه ورزشو؟

اگه بخوای با نت دانشگاه به سایتی غیر از سایت خود دانشگاه بری باید وی پی ان بزنی

واسه رزرو غذا هم باید حداقل دو روز قبل اقدام کنین.یعنی مثلا واسه شنبه باید پنجشنبه برین واسه رزرو

همه ورزشا رو قرار نیست بگذرونین ! از بین اینا 2 تاشو تو 4 سال باید پاس کنین.تربیت 1 و تربیت 2

آقا من الان قضا رزرو کردم برم تو دانشگاه با چی باید قضا بیگرم؟بعد شام جدا از نهاره؟شام نمیدن؟
خابگاه چی شام نمیده؟

با کارت دانشجویی غذا رومیگیرین
البته اگه کارتتون فعال شده باشه
اگه فعال نشده باشه هنوز از رمز دوم که توپرتال غذا تعیین میکنین استفاده میکنین
شام رو میارن خوابگاه

ریاضی بروجردیان
فیزیک مراغه چی
فارسی کیوانفر
اندیشه اسلامی حاجی ابراهیم
فرترن قاسملو