- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- زنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- مرحله 1 کامپ
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- سخت افزار
پاسخ : سمپادیهای دانشگاه امیرکبیر
آقا من یتیمم کلا
آقا من یتیمم کلا
به نقل از mortez76 :خب جدی الان من ریاضی یا فیزیک مرجع بخونم به چه دردم میخوره ؟
به نقل از Sina.A :آفرین قاف! کتاب مرجع بخون. باید بیشتر از بقیه بخونی و در آخر هم نمره ت بدتر از کسایی میشه که جزوه استاد رو میخونن، ولی عوضش یه حس خیلی خوبی داری! حتی به نظرم کتابا رو زبان اصلی بخون؛ هم اون حس خوب رو پیدا میکنی، هم بهتر یاد میگیری و هم از دست ترجمه های نارسا خلاص میشی.
یه نکته دیگه هم بگم: این که حتمن تمرین هایی که استادا میدن رو حل کنید و این که اگه وقت خالی دارید و انگیزه و انرژی هم دارید، کلاس بقیه ی استادا رو از دست ندید؛ مثلن ریاضی با بیدآباد داری، علاوه بر این که کلاس خودش رو میری، کلاس کیانی رو هم میری... و اینکه از همین اول با سالن مطالعه دوست شید.
فعلن عرض دیگه ای ندارم.
شهشهانی مگه هنوز درس میده؟! به نظرم منطقی تره که بری سر کلاس کیانی، خسروی، یا بیدآباد. دانشگاه شریف رفتن هم زمان و خستگی خیلی زیادی برات ایجاد میکنه و هم احتمالن توی نمره گرفتنت خیلی کمکت نمیکنه(چون احتمالن سبک گفتن مطالبشون فرق میکنه) برای همین من توصیه نمیکنم که بری.به نقل از هامـون :من ریاضی با بروجردیانم و مفهومی یاد نمیگیرم ازش. منطقیه که دو روز در هفته برم شریف سر کلاس شهشهانی؟
کیانی فکر میکنم همزمان با کلاس ما برگزار میشه بخاطر حضور غیاب نمیتونم برم. (نمیشه رسماً استاد رو عوض کرد؟)
به نقل از atmosphere :کیانی بهش میاذ مشکل ساز بشه ... درسته ؟ در چه حد ؟
:))))))))))))))))))))))توصیه: وقتی دست میکشه و میگه تو جواب بده، تو چشاش زل بزن و صاف بشین... و بعد از چند ثانیه محکم بگو، من بگم استاد؟ و اون میگه نه! تو نه! بغل دستیت
امسال اومده ریاضی 1 درس می ده. شنبه و دوشنبه صبح. #فضولی_در_تاپیک_دانشگاه_دیگرانبه نقل از Sina.A :شهشهانی مگه هنوز درس میده؟!