مناظره بود دیگهبه نقل از lilith :امروز تو بهرامی چه خبر بود!؟
دوستان؟؟؟؟؟؟
به نقل از بهزاد 93 :مناظره بود دیگه
نه همش درحد شعار دادن بودبه نقل از lilith :درگیری فیزیکی صورت نگرفت عایا!؟ من اولاش رفتم
تازه نصب کردن تو هر راهرو ی دونهبه نقل از first_74 :داخل وای فای داره؟!
ما که آرزو به دل ماندیم تا حرفایی که زده شد عملی بشه!
کلاس داری با کردبچه شما؟به نقل از Judy Abbott :و خدا خیر بده دکتر کرد بچه رو:بعضیارو اگه تو دانشگاه نبینی اصلن فک نمی کنی این آدم می تونه شخصیت دانشگاهی باشه
خیلی استاد باحال و گوگولیه.قدرشو بدونین، استاد این مدلی کمتر پیدا میشه تو فیزیکبه نقل از Judy Abbott :بله استاد فیزیکمن
دکتر نمیرانیان هم خیلی خوبه، من خیلی توصیه می کنم!به نقل از Judy Abbott :باحال که هستن
ولی گوگولی...
بله!
ایشون اولین کسین که من تو عمرم دیدم همه دوسشون دارن
والا فلسفه رو نمی دونم ولی از نظر اخلاق عالیه.به شدت آن تایمه.به ما می گفت اگر تا هشت و دو دقیقه نیومدم برین،من دیگه نمیام ولی سیزده ساله نشده 4 سال هم اضافه کنیم میشه 17 سالبه نقل از Judy Abbott :باهاشون که کلاس ندارم
ولی می گن از فلسفه بدشون میاد
راسته؟
دکتر عباس نیا یکی از با اخلاق ترین اساتید کشور بود طوری که با اینکه رییس دانشکده عمران بود همه دانشجو ها بهش باباجون می گفتن.واقعا حیف شدند تو این سنبه نقل از سمندون :D :خدا رحمت كنه رئيس دانشكده عمرانو
ولي نفهميدم اصن دليل مرگش چي بود
یه دونه هم مکانیک علم و صنعت داد مدرسه مون یه دونه هم صنایع علم و صنعت:))))بی تربیتا بازم علم و صنعت قبول نشدید
بگو عضو سایت شنیه دونه هم مکانیک علم و صنعت داد مدرسه مون یه دونه هم صنایع علم و صنعت:))))
چرا چراپاسخ : سمپادياي علم و صنعت
علموصیای سمپادی کم نیستن...
ولی انگار یا خیلی خستن و حوصله پست گذاشتن ندارن یا اینکه اصن تو سمپادیا نیسن!