بحث های عمومی دانشجویان برق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sdkpz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان برق

میخوای گرایش انتخاب کنی؟ توصیه میکنم مخابرات انتخاب نکنی اگر تو ایران میخوای بمونی! اگر برق قدرت دوست داری برو قدرت. خیلی خیلی اوضاع کاریش بهتره.

این به زودی که گفتم نمیشه زمان داد. ولی خب بازار آینده ارتباطات٬‌ دست پهنای بانده! پهنای باند هم یعنی شبکه های مخابراتی و کامپیوتری. این بازار هم یک بازار رو به رشده. همین الانش مردم به طرز وحشتناکی دارن پهنای باند میخرن. کسانی که سال به سال اینترنت نمیومدن الان رو گوشیشون بسته های گیگابایتی میخرن!‌
کار کردن شبکه هایی که میگم هم فقط مثلا این نیست که بری کانفیگ روتر سیسکو یاد بگیری. بلکه طراحی شبکه٬ کار کردن با آنتن٬ کار کردن با فیبر نوری٬ نحوه استفاده از دکل و ...

راستش الکترونیکم
اما دانشگاه ما فقط الکترونیک و قدرت داشت
قدرت به شیرینی الکترونیک نیست+الکترونیک جای پیشرفت زیادی داره
قصد اپلای دارم اما اگه برم هم می خوام برگردم
تو دانشگاه هم مخابرات 1 پاس کردم خیلی جالب به نظر میومد و شنیدم مخابرات با الکترونیک همش 10 واحد اختلاف داره کنکورشم با کنکور الکترونیک یکیه
ملت که شدیدا دارند پول می دند واسه اینترنت گوشیشون و هزینه ایی هم که می کنند نسبت به حجمی که می گیرند بنظرم زیاده :-?

• لایک
امتیازات: مت

اقا یه سوال از دوستان برقی شما چند ترم اول چه برنامه هایی بهتون یاد میدن؟MATLABچقدر استفاده میکنین؟

خب matlab که خیلی خیلی زیاد... یه روز نبینیمش خودمون دلتنگ میشیم اصلا.
دیگه معمولا hspice/pspice مثلا...
خیلی چیزا هست در کل.به اینم بستگی داره که هر استادی تو درسش چی از دانشجو بخواد و چه چیزایی معرفی کنه.
بعدشم چیزای مرتبط تر با هر گرایش.مثلا برای مخابرات ADS, CST یا HFSS رایج هستن.

البته یه نکته ای که وجود داره اینه که تو دانشگاه به آدم نرم افزار یاد نمیدن بلکه باید خودت یاد بگیری.میگن یه همچین نرم افزاری هست و یه سری پروژه که باید انجام بدی.فوقش یکی دو جلسه حل تمرین برای آشنایی یا رفع اشکال.
اگه یه استادی اومد نرم افزار یاد داد واقعا باید قدرشو دونست.زیاد نیستن یه همچین آدمایی..

کامپیوتر صنعتی اصفهان خیلی مطرح نیست. همین برق اصفهان بهتره به نظرم.

برنامه نویسی زبان سی برای الکترونیک حیاتیه. در مورد چیزهایی مثل AVR VHDL FPGA ARM و ... تحقیق کن و سعی کنی روی هرکدوم علاقه داری تمرکز کنی و دوره آموزشی بری همزمان با دانشگاه.

یه کتاب خوب برای حل مدارات دیودی سراغ ندارین؟

کسی رو میشناسین که برق رو با یکی از رشته های زیر با هم بخونه؟
مهندسی شیمی
مهندسی مواد
شیمی محض

این 3 رشته رو خیر امّا برق و مکانیک رو دیدم با هم بخونند که نتیجه مثبتی نداشت تهش این کار رو ول کرد و همون برق رو تمام کرد.
فقط می‌تونم بگم اگه می‌خوای 2 رشته‌ای کنی ببین این دو رشته شدن کجای آینده شغلیت قراره به کارت بیاد.

میدانی هم اینجا داریم؟

کسی رو میشناسین که برق رو با یکی از رشته های زیر با هم بخونه؟
مهندسی شیمی
مهندسی مواد
شیمی محض

فکرکنم گرایش الکترونیک نزدیکی هایی به مواد داشته باشه!

دوستان یه مشکل پی اسپایس دارم.....
کسی میدونه این ارور برای چیه؟؟؟
Less than 2 connections at node N09253
یا
Node 6 is floating
وقت تحویل پروژه م تموم شد:-<:-<:-<

آخرین ویرایش:
شگفتا
هیچکس نبود جواب بده؟؟؟؟

برای ریاضی 2 کتابی بهتر از آدامز سراغ ندارین؟؟o_O

برای ریاضی 2 کتابی بهتر از آدامز سراغ ندارین؟؟o_O
یه سری کتاب ها هستند جزوه مانندن. یعنی مال این خارجی ها نیستند و مرجع حساب نمیشن ولی جزوه ای و خیلی ساده تر و واضح تر نوشتن. بگردی پیدا میشن.

عاقا ؟ الان دانشگاه دوره plc و avr اینا میذاره
که بیشتر به کنترل مربوطن
این یعنی اینکه یه کسی که الکترونیک عه ، شرکت کنه تو این دوره ها ، وقتشو تلف کرده ؟ یا که چی ؟:-"

عاقا ؟ الان دانشگاه دوره plc و avr اینا میذاره
که بیشتر به کنترل مربوطن
این یعنی اینکه یه کسی که الکترونیک عه ، شرکت کنه تو این دوره ها ، وقتشو تلف کرده ؟ یا که چی ؟:-"

avr کنترل!!!! یه الکی میکرو بلد نباشه چی میخواد بلد باشه؟؟؟

سلام به همه دوستان منم به عنوان یه عضو کوچیک از این جامعه سعی میکنم کمک کنم واسه حل مشکلات دوستان!! گرچه من الک بودم! دیجیتال!!

• لایک
امتیازات: mrm
میشه تو نصب اچ اسپایس تجربه ای دارین بگین؟
دوستام از یکی دوتا سایت دانلود کرده بودن نصب نشده بود....منم دیگه سراغ دانلود نرفتم.....
یه سی دی گردو هم دارم ....مراحل شو کامل میرم نتیجه نمیده.....لینک دانلود دارید؟

من از سایت softsara بود فکر کنم.
دانلود و نصب کردم.باید حواستون باشه تمامی مراحل رو عینا انجام بدین در ضمن هنگام کار با برنامه و نصب اینترنت رو خاموش کنین.winodws defender هم باید offباشه

میشه تو نصب اچ اسپایس تجربه ای دارین بگین؟
دوستام از یکی دوتا سایت دانلود کرده بودن نصب نشده بود....منم دیگه سراغ دانلود نرفتم.....
یه سی دی گردو هم دارم ....مراحل شو کامل میرم نتیجه نمیده.....لینک دانلود دارید؟
اگه تونستین نصبش کنین ، یه تاپیک بزنین اموزشش رو بذارین. ممنون

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: mrm
Back
بالا