- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
- مدال المپیاد
- فیزیک
- دانشگاه
- باهنر-امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- برق - مخابرات میدان
بله!میدانی هم اینجا داریم؟
بنده میدان میخونم. سوالی بود در خدمتم.
بله!میدانی هم اینجا داریم؟
کاملا قابل جبران است. مخصوصا که درس افتاده رو اگر ترم بعد 14 به بالا بگیری نمره قبلی حذف میشه. برق کلا خوندن میخواد و تمرین. تا دست به قلم نشی مدار و ریاضی حل نکنی هیچ وقت یاد نمیگیری.سلام خدمت همه
من دانشجو مهندسی برق هستم و الان ترم سه میخونم(ورودی 95 ).
من بخاطر مشکلات روحی که داشتم دانشگاه تا این ترم خیلی بد کار کردم.یعنی حتی مشروط شدم ولی الان خیلی بهترم و میخوام جبران کنم.به نظرتون میتونم؟ از اونجایی که الان از بقیه ورودی ۹۵ یی ها ۱۹ واحدی عقب افتادم. واقعا ناامید شدم.
ای پی چیه اصلاً؟ی سوال داشتم
ترم دو ای پی برداشتن کار خوبیه یا نه؟![]()
بستگی به استادش داره. کلا چیز سختی نیست به نظر من اگر استادش در حد بنز پروژه نریزه رو سرتون !برنامه نویسی پیشرفته ی کامپیوتریا منظورمه.
این جا خیلی از برقیا این کار رو می کنناین درس به چه کار برق میاد اصلاً؟
من دیدی ندارم که این درس در آینده چه کمکی میتونه بهت بکنه آخه نه تو الکترونیکش نه توی مخابراتش کاربردی ازش حضور ذهن ندارم.این جا خیلی از برقیا این کار رو می کنن
منم بدم نمیاد بگذرونم
نه معدل بیار ک اصلا نیست خیلی سنگینهمن دیدی ندارم که این درس در آینده چه کمکی میتونه بهت بکنه آخه نه تو الکترونیکش نه توی مخابراتش کاربردی ازش حضور ذهن ندارم.
حالا اگه ترم یک برنامه نویسی پاس کردی و استادی به تورت خورده که ازش میتونی نمره بالا بگیری با خودته، برای افژاِش معدلت بگیر.
فقط حواست باشه درسهای کامپیوتریها عموماً خیلی پروژه محورند و ممکنه وقت زیادی ازت ببره.
بنظرم برو مکتبخونه چند قسمت اولیه رو دانلود کن نگاه کن فضاش دستت بیاد.نه معدل بیار ک اصلا نیست خیلی سنگینه
و فکر می کنم با ی استاد هست کلا
چون خودم دوس داشتم و ی احتمالی ب تغییر رشته دادن هست می خواستم بردارم این ترم ...
اختصاصی نمیدن کلا بهمونببین کلا تو بازار کار اینکه برنامه نویسی بلد باشی خیییییلی مهمه
اگ برات کار مهمه و فقط نمره نمیخوای و برنامه نویسی دوس داری، بردار این درسو
کلاسای دیگه ای هم ک میذارن براتون واسه متلب و پی ال سی و التیوم بردار حتما...
البته اول اگ مدار پاس کنی بهتره)))
دقیقا همین امشب برای پروژه پایانی م باز ان اینستال کردم و از اول نصب کردماسپایس کللللللللن بد نصب میشه -_-
دانشگاه به دانشگاه فرق داره.بررسی این هم اصلا کار خوبی نیست.پیشنهاد می کنم تنها بر اساس علایق وفرصت های کاری انتخاب کنین گرایشتون رو.ی سوال داشتم
محبوبیت گرایش ها به چه ترتیبیه؟
اول الکترونیکه بعد مخابرات بعدکنترل وبعد قدرت؟![]()
نمی خواستم بر این پایه انتخاب کنمدانشگاه به دانشگاه فرق داره.بررسی این هم اصلا کار خوبی نیست.پیشنهاد می کنم تنها بر اساس علایق وفرصت های کاری انتخاب کنین گرایشتون رو.
خوب بازم باید برید بازار کارو بینبید دیگهنمی خواستم بر این پایه انتخاب کنم
می خواستم ببینم اگ از ی گرایشی خوشم اومد چقدر کارم سخته (:
شما ی نگاه کنید ببینید کاربرد هریک گرایش های مد نظرتون در چه صنایعی بیشتر هستش و بر اساس میزان علاثه مندیتون به تقاضای نیروی کار در اون صنایع انتخاب کنید یعنی مثلن شاید شما به ایکس علاقه داشته باشی ولی کارهای ایکش اشباع شده باشه از مهندسای فارغ شده اون موقع کارت سخت تره برای یافتن شغل درخور و ترفیع سطح به عبارتی خیلی باید بهترین باشینمی خواستم بر این پایه انتخاب کنم
می خواستم ببینم اگ از ی گرایشی خوشم اومد چقدر کارم سخته (: