- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر خشن
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- مدال المپیاد
- زیستی ناکام
- رشته دانشگاه
- پزشکی
آخه برا جنین رفرنس خوندن مصیبته؛ حالا تکستم بخونیم؟! خیلی مهمه یعنی؟بچهها ترجمه نخونید، از همین اول تکست بخونید.
آخه برا جنین رفرنس خوندن مصیبته؛ حالا تکستم بخونیم؟! خیلی مهمه یعنی؟بچهها ترجمه نخونید، از همین اول تکست بخونید.
مهم نیست (هرچند دانشش برخی اوقات واقعاً لازم ه!) ولی شما که رفرنس میخونین، زبان اصلی بخونید! واقعاً انگلیسیِ رفرنسهامون خیلی خیلی خیلی بهتر و قابل درکتر از ترجمهها هست! بعداً هم میبینید که چقدر ترجمه و اصل کتاب در قابل درک و فهم بودن متفاوتند!آخه برا جنین رفرنس خوندن مصیبته؛ حالا تکستم بخونیم؟! خیلی مهمه یعنی؟
اینی که میگین، بستگی داره. مثلاً به نظرک تکست لیپینکات خیلی روون تر از ترجمه شه. ولی تکستی مثل لنینجر واقعاً صبر ایوب میخواد آدم بخونه :/ هرچند جنین تکستش رو نخوندم من.مهم نیست (هرچند دانشش برخی اوقات واقعاً لازم ه!) ولی شما که رفرنس میخونین، زبان اصلی بخونید! واقعاً انگلیسیِ رفرنسهامون خیلی خیلی خیلی بهتر و قابل درکتر از ترجمهها هست! بعداً هم میبینید که چقدر ترجمه و اصل کتاب در قابل درک و فهم بودن متفاوتند!
با جزوه همهی درسهای پزشکی رو میشه پاس کرد.واقعا تکست خوندن لازمه؟ میگن وقت نزارین جزوه بخونین و تست هارو بزنید که علوم پایه پاس کنید بره؟
هر طور صلاح و ترجیح خودتون ه. :)اینی که میگین، بستگی داره. مثلاً به نظرک تکست لیپینکات خیلی روون تر از ترجمه شه. ولی تکستی مثل لنینجر واقعاً صبر ایوب میخواد آدم بخونه :/ هرچند جنین تکستش رو نخوندم من.
نه من اصلا برام نمره مهم نیست، سوالم اینه آیا کسی که تکست میخونه الان و کسی که پاس میکنه و کلیاتی میدونه، باهم در توانایی یک پزشک خوب شدن متفاوتن؟ الان واقعا من بدونم آنزیم گلوتامات دهیدروژناز کوفاکتورش چیه یا شریان کاروتید از چندمین قوس آورتی منشأ میگیره مهمه واقعا؟ در حالی که یادم میره قطعا!با جزوه همهی درسهای پزشکی رو میشه پاس کرد.
اینکه رفرنس/تکست بخونید یا جزوه با خودتون ه و اولویتهای خودتون (مثلاً من کلاً جنین نخوندم خودم ولی فیزیولوژی و آناتومی رو تلاش کردم به رفرنس مراجعه کنم/ اینم بگم که لااقل تو دانشگاه ما نمره رو با جزوه میگیرید و رفرنس فقط و فقط برای دل و دانش خودتون ه!) ولی خب گاهی که خوندن رفرنس اجباره، تکستش به نظرم رجحان داره.
تکست خوندن تو هرچیزی در کل بنظر من ارجح هست. چرا؟ مثلا چون فردا دکتر شدی خواستی آپدیت کنی دانشت رو یه سرچ میزنی تو اپتودیت (یه مرجع خوب برا پزشکی هست)راحت هرچی خواستی پیدا میکنی.(به زبان انگلیسی هست)اینی که میگین، بستگی داره. مثلاً به نظرک تکست لیپینکات خیلی روون تر از ترجمه شه. ولی تکستی مثل لنینجر واقعاً صبر ایوب میخواد آدم بخونه :/ هرچند جنین تکستش رو نخوندم من.
ببین، جزئیات فراموش میشن ولی کلیات رو باید بدونی و لازماند. هرچقدر سوادت حتا تو جزئیات بیوشیمی بیشتر باشه بهتر میتونی کارکرد داروها رو درک کنی (و دارو رو متناسب با مریضت تجویز میکنی نه صرفاً براساس کتاب نسخهنویسی) و ... . البته که در مقطع عمومی شاید لازم نباشه، ولی برای متخصص یا فلوی خوب شدن لازم ه حقیقتاً! البته لازم نیست همیشه یادت باشه اینا، همین که الان درک کنی، بعداً سر وقتش یادت میافته و اوکی ه. ولی فیزیولوژی و پاتولوژی رو قشنگ و کامل یادت باشه.نه من اصلا برام نمره مهم نیست، سوالم اینه آیا کسی که تکست میخونه الان و کسی که پاس میکنه و کلیاتی میدونه، باهم در توانایی یک پزشک خوب شدن متفاوتن؟ الان واقعا من بدونم آنزیم گلوتامات دهیدروژناز کوفاکتورش چیه یا شریان کاروتید از چندمین قوس آورتی منشأ میگیره مهمه واقعا؟ در حالی که یادم میره قطعا!
توهین نمیکنم به لنینجر. با اینکه هیچکدوم از استادای خودمون لنینجر نمیگن، ولی من با اون بهتر از هرچیزی یاد میگیرم؛ اما تکستش سنگینه خب.تکست خوندن تو هرچیزی در کل بنظر من ارجح هست. چرا؟ مثلا چون فردا دکتر شدی خواستی آپدیت کنی دانشت رو یه سرچ میزنی تو اپتودیت (یه مرجع خوب برا پزشکی هست)راحت هرچی خواستی پیدا میکنی.(به زبان انگلیسی هست)
در ضمن سعدیِ بیوشیمی(اوج بلاغت و فصاحت) لنینجر هست، ناراحت شدم : ))
آقا من که گفتم کلاً تکست جنین نخوندم. ) تازه ترجمه رو خوندنی هم حس میکردم کار اضافی میکنم. (متاسفانه)کدومتون روانی لانگمن رو خواسته بودید؟
کلا با حرفتون موافقم . ترجمه هیچ وقت هیچ وقت در حد اصل تکست نیست و چه بسا ترجمه کار رو خراب میکنه ولی برای امثال من که زبان زیاد جالبی ندارند ، بهترین راه همون خوندن ترجمه است دیگهکدومتون روانی لانگمن رو خواسته بودید؟
خب، نمیدونم شیوهی نوین رو هم شامل میشه یا نه، ولی خب، تو مقطع علوم پایه خوب درس میخونی، الف میشی، ترمهای بعد ۲۴ واحد برمیداری و جای ۵ ترم، ۴ ترمه تموم میکنی.
سلام.سلام سلام
سوال درسی هم تو این تاپیک میتونیم بپرسیم؟؟
ترم تابستانیهای ما فقط مخصوص سهمیه ایثارگران + معدل الفایی که میخواستند ۴ ترمه کنند بودند.http://uupload.ir/view/u7q_4_5976767895160489968.pdf/سلام
از ما که گذشت ولی شما هایی که ترم ۱ تا ترم ۴ پزشکی هستین حتما برین این پی دی اف رو نگاه کنین
سال پیش تعداد واحد های خیلی کمی ارائه شده بود ولی امسال اکثر دروس ارائه شده
حتما ۶ واحدی که میشه تابستون برداشت رو بردارین سال پیش من ۴ واحد رو برداشتم میتونم بگم تدریسشون عالی بود و امتحاناتشون هم نسبت به تدریس ساده بود و راحت میشد نمره ی بالای ۱۷ به دست اورد
امسال آناتومی ها هم ارائه شده به نظرم حداقل دو واحد رو از این آناتومی ها بردارین
خیلی وقته ترم تابستون واسه همه هست البته باید هزینه پرداخت کنیم و طبق معمول اینجا هم استثنا قائل شدن و سهمیه ایثارگران نیازی به پرداخت پول ندارنترم تابستانیهای ما فقط مخصوص سهمیه ایثارگران + معدل الفایی که میخواستند ۴ ترمه کنند بودند.