usmle یا United States Medical Licensing Examination آزمونیه که فارغ التحصیلای پزشکی توی آمریکا یا افرادی که میخوان آمریکا ادامه تحصیل بدن در رشته ی پزشکی برای گرفتن مدرک طبابت یا ورود به دوره ی رزیدنتی باید بدن.کسی در مورد آزمون های USLMEچیزی میدونه؟؟
اصلا چی هست این آزمونا؟؟چه جوریه ؟؟
به چه دردی میخوره؟؟
ببخشید ، من امسال قبولی نیم سال دوم هستم . پیشنهاد میکنید که این ۴ ماه به شروع دانشگاه علوم پایه بخونم ؟؟ اگه بله ، لطف میکنید چه درسی رو ؟؟
تقریباً همهی نیمسال دومیا این تصمیم رو میگیرن ولی واقعاً نه نیازه، نه نتیجه داره! تنهایی نمیشه خوند. بیشتر تفریح کنید، ورزش کنید و زبان بخونید!ببخشید ، من امسال قبولی نیم سال دوم هستم . پیشنهاد میکنید که این ۴ ماه به شروع دانشگاه علوم پایه بخونم ؟؟ اگه بله ، لطف میکنید چه درسی رو ؟؟
کلاً در اغلب کشورها معادلسازی مدارک پزشکی با آزمون و گذروندن مجدد دورههای آموزشی وجود داره.ادامه تحصیل توی اروپا مثل انگلیس و فرانسه چطوریه؟اونم ازمون 4 مرحله ای داره؟
دکتر حایریبچه ها
گایتون ترجمه خوب بگین
بستگی به هر درسی داره ؛ فارما ،پاتو، مسمومیت ، عفونی و کلا درسایی که بیشتر جنبه حفظی دارن "تکرار" "خلاصه برداری" "رمزگذاری" خیلی خوب جواب میده ولی برای یه سری مثل قلب و نورولوژی و کلیه فیزیوپاتولوژیش رو بفهمی ۸۰٪ راهو رفتیبرا افزایش بازدهی تو درسا چیکار کنیم؟!
خستگی رو چیکار کنم؟! بیشترین مشکلی که دارم اینه خسته میشم و نمیدونم چجوری انرژی مو بدست بیارم بعد هر ترم خالی میکنم و این خیلی ضربه زنندس
بهترین راهش اینه یه انگیزه ی دائمی پیدا کنی که بعد از یه فرجه دوباره سرپا نگهت داره. و راه دوم هم اینه به درس ها به چشم سختی نگاه نکنی و همواره باهات باشن مثل یه سرگرمی. یه جورایی بپذیریش در خودت.با خستگی بعد یک ترم چیکار کنیم؟! من هر ترمی که میگذره بعدش اینقد خسته ام که برا ترم بعدیش کم میارم، اگه راهکاری دارین بگین لطفا
یکی از سال بالاییام هست که رتبه کشوری علوم پایهش جز ۲.۵٪ برتر کشور شد و استریت شده ، اون الان با ما بخش بهداشته و اسفند پره داره، ازش پرسیدم چی میخونی گفت تستای کامران احمدیو میزنم ، پاسخنامهاش خیلی خوبه ، برای ماژورا هم در طول ترم گایدلاین خوندمکسی هست اخییرا پره داده باشه ؟ چند تا سوال در مورد منبع و کتاب دارم