محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شوخی شم زشته :-"

طوری که حتی " حسینی بای " 8-> هم حوصله تهیه گزارش از این آزمون و نداره : ))

کسی که توی مسابقات ورزشی رتبه اورده هم استریت میشه؟

چقدر زمان واس پاس کردن علوم پایه کافیه؟

کسی راجب شرایط پزشکی خارج از کشور اطلاعاتی داره ؟ کلن از صفر صفر برام توضیح بده کدوم کشور پذیرشش بهتره . برا تخصص میشه رفت ؟ مدرک دانشگاههای سراسری اینجا مورد قبوله ؟ برای رفتن باید چیکارا کرد کلن ؟
من اگه خودمو و درسامو جمع کنم حتما یه پادکست در موردش آماده می‌کنم، حرف خیلی دارم و تایپ کردن هم زمان بره حقیقتا :-"

کسی لینک چت دانشجو های پزشکی داره؟
اگه دارین لطفا بهم بدین

کسی لینک چت دانشجو های پزشکی داره؟
اگه دارین لطفا بهم بدین
گروه دانشجویان پزشکی بررسی کیس های بالینی پاسخ گویی به سوالات مربوط به دوره های فیزیوپات، استاجری و انترنی استفاده از تجربیات همکاران دانشگاه های مختلف کشور https://t.me/joinchat/BA5Gl0j1ZV_GKczMzwckXg

آخرین ویرایش:
خُب-.-
فیزیک پزشکی‌مون استاد بسیار داغونی داره:/رفرنسش کتابِ خودش‌ه که دیگه چاپ نمیشه:/درنتیجه باید زیراکس‌ش رو بخونیم:/ تو طرح درسش رفرنس‌هاش رو جزوه‌ خودشُ گفته با تکاور.:/
راه‌حل برای نمره خوب چیست؟!
رفرنس بهتر چیزی سراغ دارید؟البته عقابیان رو نمیدونم چطوره فقط اسم‌ش رو شنیدم
باید از ترم بالاییا بپرسی ببینی اون استاده بیشتر چی واسش مهمه و از چی سوال میده ... مثلا استاد ما از سوالای علوم پایه زیاد سوال میداد و ترم بالاییا میگفتن سوالای علوم پایه رو با پاسخ تشریحیش بخونین و یاد بگیرین کافیه ولی استاده خودش کتاب عقابیان رو معرفی کرده بود و یه عالمه هم اسلاید داشت واسه خوندن که مسلما نمیشد خوند اون همه مطلبو

بچه ها
گایتون ترجمه خوب بگین

کسی دوره mph هست یکم اطلاعات بده بمون ؟ :))
راجبه واحداش و سنگینی مطالبش یا مباحثش و لذتش و ...

کمک نیازم
بچه ها شدید وسوسه شدم با دوتا دوستام بریم برای المپیاد تفکر علمی در حیطه علوم پایه ترم ۳
ترم ۳ مون پر فیزیو و آناتومیه(گردش خون و خون و قلب و گوارش و تنفس)
سه تا‌مونم میخوایم تو رنکا بمونیم
میارزه اولا اصلا برم سمتش یا نه؟؟؟
دوم اینکه به درسامون آسیب نمیزنه که؟ یه نقشه مفهومی باید یاد بگیریم و یکم مقاله خوانی(اگه اشتباه میکنم بم بگین)

کمک نیازم
بچه ها شدید وسوسه شدم با دوتا دوستام بریم برای المپیاد تفکر علمی در حیطه علوم پایه ترم ۳
دوم اینکه به درسامون آسیب نمیزنه که؟ یه نقشه مفهومی باید یاد بگیریم و یکم مقاله خوانی(اگه اشتباه میکنم بم بگین)

تاپیک المپیاد علوم‌ پزشکی داریم فک‌کنم
ولی یه چیزی‌ که می‌خواستم‌ بهت بگم‌ اینه که هر چقدر زمان بگذره درسا سنگین تر و مهم تر‌ میشه پس اگه می خوای برای المپیاد وقت بذاری بهترین موقع همین الان که علوم‌ پایه ایه.

کمک نیازم
@elmishiraz
به نظرم این کانال و ادمینش میتونه بهت کمک کنه.

مرسیییییییی

بچه ها کسی خبر داره فیزیک برا آزمون علوم پایه حذف شده یا نه؟ سیب سبز اینتگریشن چی؟ اومده؟

سلام.
از دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم پزشکی تقاضا دارم که به سوال من توی این تاپیک جواب بدید ...
(می خواستم بدونم که برای شغل و رشته پزشکی مناسبم یا نه ؟ )
ممنون

Back
بالا