دانشگاه تهران ترم یک اندام میخونیم. بقیه اناتومی پخش میشه تو بلوکا. مثلا توراکس با دستگاه قلب و گردش خون و تنفس. سر و گردنم ترم 3 یا 4 به صورت یه درس مجزا میخونیم.به نقل از adriftium :یه سوال از رفقای پزشکی نوین؛
تو بهشتی ما یه درس لامصب داشتیم، اسمش اسکلتی بود، کلا سر و گردن، اندام فوقانی و تحتانی، همش تو این بود، نه فقط ماهیچه و استخونا، عروق و اعصابشم بود؛ بعد کل این درسو تو 40 روز جمع کردن با فرجه اش 46 روز شد. الان سوالی که دارم اینه که شنیدم تهران و بقیه ریفرم ها اینجوری نمی خونن، پس چه جوری می خونین؟!
مرسی

کرمان اینجوریه که ترم اول، مقدمات ارائه میدن، که بافت، فیزیو، جنین، اناتومی مقدماتی رو داره.به نقل از adriftium :یه سوال از رفقای پزشکی نوین؛
تو بهشتی ما یه درس لامصب داشتیم، اسمش اسکلتی بود، کلا سر و گردن، اندام فوقانی و تحتانی، همش تو این بود، نه فقط ماهیچه و استخونا، عروق و اعصابشم بود؛ بعد کل این درسو تو 40 روز جمع کردن با فرجه اش 46 روز شد. الان سوالی که دارم اینه که شنیدم تهران و بقیه ریفرم ها اینجوری نمی خونن، پس چه جوری می خونین؟!
مرسی
اگه استاد جزوه نداد یا جزوه ش به درد خودش میخورد چی؟!به نقل از کهــربا :جزوه استاد![]()

به نقل از مـَهیا :کرمان اینجوریه که ترم اول، مقدمات ارائه میدن، که بافت، فیزیو، جنین، اناتومی مقدماتی رو داره.
بعد ترم دوم و سوم، همینجوری که شما میگین، موسکولواسکلتال 1 و 2 ارائه میشن. که کلا مربوط به اسکلت و عضلاته،اندام فوقانی تحتانی و سر و گردن، بعد نوروآناتومی هم که فاطمه هم پرسیدی، تحت عنوان سیستم عصبی، ترم سوم با موسکولواسکلتال 2 ارائه میشه.
فقط میمونه اناتومی تنه، که با سیستما با ادامه فیزیولوژی و بافت و جنین هر سیستمی میشه از ترم 4 به بعد. مثلا تنفس، گوارش، گردش خون اینا. :د
بهشتی هم فکر کنم ترم اول مقدمات داره. نه؟ :؟

چه توصیه ای مثلن؟!به نقل از .waha. :راستی،در مورد فیزیک پزشکی توصیه ای دارین ؟
آسونه تقریبا 

یه پیشنهاد بهت میکنم ! ازهمین الان عادت به جزوه استاد نکن تا برای ازمون تخصص سختت نشه !به نقل از Fateme.RMA :برای آناتومی سروگردن چه رفرنسی بخونیم بهتره؟!![]()
بعد این نوروآناتومی قضیش چه جوریه!؟ میگفتن فقط چندتا دانشگاه تو کشور جدا ارائه میکنن و بقیه تو بقیه دانشگاها مطالبش با سروگردن ارائه میشه! چیه قضیه ش؟!![]()