- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
این وسط زشته بپرسم یکم از تجربه های ازمون ع پ بگین ؟
من اگه خودمو و درسامو جمع کنم حتما یه پادکست در موردش آماده میکنم، حرف خیلی دارم و تایپ کردن هم زمان بره حقیقتاکسی راجب شرایط پزشکی خارج از کشور اطلاعاتی داره ؟ کلن از صفر صفر برام توضیح بده کدوم کشور پذیرشش بهتره . برا تخصص میشه رفت ؟ مدرک دانشگاههای سراسری اینجا مورد قبوله ؟ برای رفتن باید چیکارا کرد کلن ؟
من ۱۲ ساعت درس خوندمُ پاس کردم!چقدر زمان واس پاس کردن علوم پایه کافیه؟
برای کنکور چقدر خوندی؟من ۱۲ ساعت درس خوندمُ پاس کردم!
[سه روز، هر روز ۴ ساعت!]
اگه باور کنی: از اول مرداد تا اول آذر.برای کنکور چقدر خوندی؟
گروه دانشجویان پزشکی بررسی کیس های بالینی پاسخ گویی به سوالات مربوط به دوره های فیزیوپات، استاجری و انترنی استفاده از تجربیات همکاران دانشگاه های مختلف کشور https://t.me/joinchat/BA5Gl0j1ZV_GKczMzwckXgکسی لینک چت دانشجو های پزشکی داره؟
اگه دارین لطفا بهم بدین
باید از ترم بالاییا بپرسی ببینی اون استاده بیشتر چی واسش مهمه و از چی سوال میده ... مثلا استاد ما از سوالای علوم پایه زیاد سوال میداد و ترم بالاییا میگفتن سوالای علوم پایه رو با پاسخ تشریحیش بخونین و یاد بگیرین کافیه ولی استاده خودش کتاب عقابیان رو معرفی کرده بود و یه عالمه هم اسلاید داشت واسه خوندن که مسلما نمیشد خوند اون همه مطلبوخُب-.-
فیزیک پزشکیمون استاد بسیار داغونی داره:/رفرنسش کتابِ خودشه که دیگه چاپ نمیشه:/درنتیجه باید زیراکسش رو بخونیم:/ تو طرح درسش رفرنسهاش رو جزوه خودشُ گفته با تکاور.:/
راهحل برای نمره خوب چیست؟!
رفرنس بهتر چیزی سراغ دارید؟البته عقابیان رو نمیدونم چطوره فقط اسمش رو شنیدم
این استاد عزیزی که دارم میگم:/کلا یه نمونه سوال داره که از سال ۸۰ فقط از همینا استفاده کرده:/بحث الان فقط استاد و پاس کردنش نیست بحث فهمِ درسه که کتابشون پاسخگو نیست.باید از ترم بالاییا بپرسی ببینی اون استاده بیشتر چی واسش مهمه و از چی سوال میده ... مثلا استاد ما از سوالای علوم پایه زیاد سوال میداد و ترم بالاییا میگفتن سوالای علوم پایه رو با پاسخ تشریحیش بخونین و یاد بگیرین کافیه ولی استاده خودش کتاب عقابیان رو معرفی کرده بود و یه عالمه هم اسلاید داشت واسه خوندن که مسلما نمیشد خوند اون همه مطلبو
من اگه خودمو و درسامو جمع کنم حتما یه پادکست در موردش آماده میکنم، حرف خیلی دارم و تایپ کردن هم زمان بره حقیقتا
کمک نیازم
بچه ها شدید وسوسه شدم با دوتا دوستام بریم برای المپیاد تفکر علمی در حیطه علوم پایه ترم ۳
ترم ۳ مون پر فیزیو و آناتومیه(گردش خون و خون و قلب و گوارش و تنفس)
سه تامونم میخوایم تو رنکا بمونیم
میارزه اولا اصلا برم سمتش یا نه؟؟؟
دوم اینکه به درسامون آسیب نمیزنه که؟ یه نقشه مفهومی باید یاد بگیریم و یکم مقاله خوانی(اگه اشتباه میکنم بم بگین)
@elmishirazکمک نیازم
بچه ها شدید وسوسه شدم با دوتا دوستام بریم برای المپیاد تفکر علمی در حیطه علوم پایه ترم ۳
ترم ۳ مون پر فیزیو و آناتومیه(گردش خون و خون و قلب و گوارش و تنفس)
سه تامونم میخوایم تو رنکا بمونیم
میارزه اولا اصلا برم سمتش یا نه؟؟؟
دوم اینکه به درسامون آسیب نمیزنه که؟ یه نقشه مفهومی باید یاد بگیریم و یکم مقاله خوانی(اگه اشتباه میکنم بم بگین)