آخوند مفتخوره، پزشک چی؟ این همه زر میزنند، اگه راست میگن نرن سراغ پزشک! شده همون مسخرگیای که طبیب اسلامی میگه برو دکتر برات آزمایش کامل بنویسه یا شکستهبند سنتی میگه عکس رادیوگرافی بیار بعد هم میگن پزشکی مدرن پیف ه و پزشک فلان ه! کلاً از ایرانی جماعت باید فرار کنی. مسخرهها.امیدوارم چند سال بعد به مرحلهای نرسیده باشیم که نگاهِ مردم به پزشکها مثل همین نگاهی باشه که الآن به آخوندها داریم.
اصلاً حس خوبی نسبت به این صحبتها ندارم.
- واقعاً نمیدونم باید چه فکری در این مورد داشته باشم. یعنی با هیچ منطقی این نفرتپراکنیها نسبت به جامعهی پزشکی رو درک نمیکنم. خب تو هر شغلی آدم خوب و بد هست دیگه! خیلی از شغلها نسبت به شغلهای دیگه درآمد و پرستیژ بیشتری دارن. خیلی از دانشجوهای رشتههای مختلف از شرایط خودشون ناراضی هستن در حالی که شاید نسبت به بعضیها شرایطِ بهتری داشته باشن. خیلیها نسبت به بقیه کارِ بیشتر و درآمدِ کمتری دارن. حالا بین این همه شغل و رشته و...، چرا پزشکی انقدر مورد نقد قرار میگیره؟آخوند مفتخوره، پزشک چی؟ این همه زر میزنند، اگه راست میگن نرن سراغ پزشک! شده همون مسخرگیای که طبیب اسلامی میگه برو دکتر برات آزمایش کامل بنویسه یا شکستهبند سنتی میگه عکس رادیوگرافی بیار بعد هم میگن پزشکی مدرن پیف ه و پزشک فلان ه! کلاً از ایرانی جماعت باید فرار کنی. مسخرهها.
+ مگه تو دندان نبودی؟ :))
اگر بعد از ترم ترم یک و دو باشه خییییییلی بعیده چون حتی وزارتخونههاشون هم فرق داره!آقا من یک سوال داشتم
میشه از پزشکی به روانشناسی تغییر رشته داد ؟
من پزشکی نیستم ولی اینجور سوالات رو که میبینم یاد این سوال میافتم چقدر شنیدید کسی تاحالا از پزشکی به خاطر سختی درس ها انصراف داده؟ یا مثلا کسی بوده نتونه پاس کنه اخراج بشه؟بچه ها یه سوال کلیشه ای بپرسم ولی لطفا جواب بدین
درسای پزشکی از یک تا ده چقدر سخته؟ (اگه کسی با فرضِ مطالعه داشتن در یک زمینه ی جانبی بخواد وارد بشه میتونه هندل کنه؟
شما برگردین عقب بازم انتخابش میکنین؟(صرف نظر از خدمت به مردم و اینا))
مرسی از وقتی که میزارین
تو انتخاب بین دندون و پزشکی، معمولا 50 50 میشه. درس ها سنگین تر و شیفت شب و ... ولی عوضش دندون پزشکا کارشون فیزیکی تره ولی پزشک ها به نسبت کمتر کار فیزیکی دارند. اینجور وقتا بهتره اونی رو انتخاب کنید که بیشتر حال میکنید باهاش. یعنی خودتو تو کدوم موقعیت بهتر تصور میکنی. کدومش به شخصیتت میخوره.مسلما ادم ها انصراف نمیدن چون تا جایی که رسیدن زحمت کشیدن و خب حق هم دارن.
ولی می میرن.
چه روحی چه جسمی.
بحثم اینه شایعات پشت سر پزشکی مثه حرف هاییه که راجع به سمپاد میزدن؟یا سیاه نمایی نیست و واقعیه.
و یه سوال دیگه:
پزشکی شهر کوچیک یا پیراپزشکی تهران و اینا؟
مسلما ادم ها انصراف نمیدن چون تا جایی که رسیدن زحمت کشیدن و خب حق هم دارن.
ولی می میرن.
چه روحی چه جسمی.
بحثم اینه شایعات پشت سر پزشکی مثه حرف هاییه که راجع به سمپاد میزدن؟یا سیاه نمایی نیست و واقعیه.
و یه سوال دیگه:
بچه ها یه سوال کلیشه ای بپرسم ولی لطفا جواب بدین
درسای پزشکی از یک تا ده چقدر سخته؟ (اگه کسی با فرضِ مطالعه داشتن در یک زمینه ی جانبی بخواد وارد بشه میتونه هندل کنه؟
شما برگردین عقب بازم انتخابش میکنین؟(صرف نظر از خدمت به مردم و اینا))
مرسی از وقتی که میزارین
کم پیش اومده کسی انصراف بده ولی خیلی هم بعیده که تا حالا جدی به انصراف فکر نکرده باشه! دلیل اینکه معمولاً عملی نمیشه اینه که کسی دلش نمیاد اون همه زحمتی که برای قبولی و پاس کردن هر واحد کشیده حروم کنه...من پزشکی نیستم ولی اینجور سوالات رو که میبینم یاد این سوال میافتم چقدر شنیدید کسی تاحالا از پزشکی به خاطر سختی درس ها انصراف داده؟ یا مثلا کسی بوده نتونه پاس کنه اخراج بشه؟
در رابطه با قسمت اول که فعلا نمیتونم نظری بدممسلما ادم ها انصراف نمیدن چون تا جایی که رسیدن زحمت کشیدن و خب حق هم دارن.
ولی می میرن.
چه روحی چه جسمی.
و یه سوال دیگه:
متخصص در مناطق محروم درآمد معقولی داره.سلام به همگی
من از دانشجوهای پزشکی مقطع فیزیوپات دانشگاه زنجان هستم. می خواستم بدونم که شماها برای آینده شغلی تون چه تصمیمی دارید؟
الان خیلی از پزشک هایی که باهاشون حرف میزنم یا دارن از شغل دوم حرف میزنن یا مهاجرت. حتی گفته میشه که تقریبا تمام رشته های تخصصی اشباع شده ان و موقعیت استخدامی و شغلی مناسبی برای این پزشکان پس از فارغ التحصیلی نیستش. کسورات مالیاتی زیاد و طرح قاصدک و ... باعث شده که درآمد پزشکان جوان خیلی پایین بیاد و علنا موقعیت شغلی خوب با درآمد مناسبی برای این افراد وجود نداشته باشه.
من شخصا مشکلی با پزشکی خوندن ندارم و خیلی خوب درس میخونم ولی انتظار ندارم که سیستم کاری ما اینطوری با ما رفتار بکنه. فقط خواستم که با شماها هم مشورت کرده باشم.
شما به عنوان پزشک یا دانشجوی پزشکی چه تصمیمی دارید؟
کار و ادامه تحصیل در ایران؟ چه طوری؟ برنامه تون برای پیدا کردن موقعیت شغلی مناسب و درآمد خوب در شرایط اشباع چیه؟
یا مهاجرت؟ به کجا؟ چه طوری؟ به نظرتون امکان پیشرفت و پیدا کردن موقعیت شغلی و درآمد خوب در این صورت هست؟