• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی

احساس میکنم منظورتون اینه برو سراغ کارهای متفرقه تا درد تنفرت از درسات کمتر شه :-?

من فقط یه چیزی یادم رفت بگم، من با دوستم مخالف بودم، من خودمو متعهد میدونم کل کلاسهارو شرکت کنم، ولی دوستمکلاسارو گلچین میکرد.
به نظر من وظیفه اصلیه ما اینه حرفه خودمونو خوب بلد بشیم.
این ترمم که واحدام کم شده تا تونستم کلاسای مرتبط گرفتم.

یه نکته ای هم هستا،، اگه نقاط ضعف تبدیل به نقاط قوت بشن به دنبالش علاقه هم میاد...مثلا یکی از اساتید اناتومی کهmd.phdهستن میگفتن سال اول که وارد دانشکده پزشکی شدن از اناتومی متنفر بودن ولی این نقطه ضعفو تبدیل به نقطه قوت کرده طوری که تا اخر 7 سال پزشکی تو دانشکده اناتومی تدریس میکردن و حتی حاضر نشدن برن تخصص بالینی بگیرن و رفتن پی اچ دی اناتومی گرفتن...میگفت استمرار در هر موضوعی میتونه یه استاد از شما بسازه....

اولاش درسا خیلی سخته چون تازه از دبیرستان اومدید، باید دل بدید به درس، کل وقتتون رو از هرچیزی ازاد کنید و بخونید. بعدا تک تک همون مطالب کمکتون میکنن.

دقیقا من هم از آناتومی متنفرم.
بحث سختی دروس نیست. :-? فک کنم بتونم یه جمع بندی از حرفای همتون برای خودم انجام بدم.ممنون

واقعا" نمیفهمم خوب علاقه نداشتن به رشتتونو.خب شماها که دوست نداشتید چرا رفتید؟شماها همون ادمهایی هستین ک صرفا برای پول و موقعیت رفتید ب این رشته :-??

چرا HbF تبدیل به HbA میشه؟یعنی لزوم تبدیل زنجیره گاما ب بتا چیه؟برای چی تبدیل میشه؟کسی میدونه؟اگه میدونین لطفا" بگید هر جا سرچ کردم پیدا نکردم خودم.

به نقل از یاسمــیــ ـن :
واقعا" نمیفهمم خوب علاقه نداشتن به رشتتونو.خب شماها که دوست نداشتید چرا رفتید؟شماها همون ادمهایی هستین ک صرفا برای پول و موقعیت رفتید ب این رشته :-??
جالبه که نمیفهمید ولی اظهارنظر و قضاوت هم میکنید. :))

به نقل از یاسمــیــ ـن :
چرا HbF تبدیل به HbA میشه؟یعنی لزوم تبدیل زنجیره گاما ب بتا چیه؟برای چی تبدیل میشه؟کسی میدونه؟اگه میدونین لطفا" بگید هر جا سرچ کردم پیدا نکردم خودم.
خونی که به جنین میرسه دارای درصد اکسیژن کمتری نسبت به خون شریانی مادر هست و از طرفی هموگلوبین F جذب اکسیژن بالاتری نسبت به A داره.پس اینجوری مشکل کمبود درصد اکسیژن برطرف میشه.
ولی در بزرگسال ما چنین مشکلی نداریم و حتی اگر زنجیره های بتا مشکل و یا کمبود داشته باشن،اکسیژن در بافت ها به خوبی آزاد نمیشه.

به نقل از فیـروزه :
جالبه که نمیفهمید ولی اظهارنظر و قضاوت هم میکنید. :))
به نظر من راست میگن،
داره میگه دلیل کارتونو نمیفهمه نه که کلا نفهم باشه :|

خب اصلا اینکه یه نفر به خاطر موقعیت و پول رفته باشه چیز عجیبیه؟ همه وقتی میخوان انتخاب رشته کنن اولین چیزی که بهش فکر میکنن شغل آینده س. و رشته های علوم پزشکی رشته هایی ن که بالاترین درصدِ اطمینان رو دارن از این لحاظ :))
من خودم رو میگم اصلا. من هیچ علاقه ای به پزشکی نداشتم و الان هم تقریبا ندارم. حالا الان که دارم میخونم بعضی درسا به نظرم جذاب ن و با علاقه بیشتری میخونمشون؛ ولی روزی که این رشته رو انتخاب کردم هیچ علاقه ای نداشتم. تنها چیزی که بهش فکر کردم موقعیت و شأن اجتماعی یک پزشک بود و آینده شغلیِ تقریبا تضمین شده. و خیلی ها هستن که واقعا با همین انگیزه پا گذاشتن تو دانشکده پزشکی. چرا فک میکنین همه علاقه های عجیب غریب داشتن و فقط به خاطر خدمت به مردم و این صوبتا اومدن این رشته؟ :)) کمن کسایی که دوست داشته باشن کتابای چندهزار صفحه ای و ملال آورِ پزشکی رو بخونن و حداقل 9سال [با طرح] از بهترین سالهای زندگیشون رو صرفِ درس خوندن کنن. بیشتر به آخرش فکر کردن که چیز خوبیه :)) کلا میخوام بگم چیز عجیب غریبی نیست علاقه نداشتن :)) همین الان برین بین کنکوریا ببینین چی میدونن از پزشکی. هیچی تقریبا. فقط بهشون گفتن این بهترین رشته س و باید قبول شین که در آینده چنین میشه و چنان میشه! خیلیا بدون اینکه بدونن قضیه واقعا از چه قراره میرن این رشته! آینده ش وسوسه میکنه آدم رو فقط :د

Back
بالا