- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی
×من دشمنی ای با پزشکا ندارم که میام این حرفا رو میزنم،به چشم دیدم که میگم.مگرنه یکی از افراد خانوادم پزشکه
هر چه تصور مردم از شان و موقعیت یک شغل بالاتر،غرور افراد مشغول به اون حرفه بیشتر(در جواب سه خط آخرت).پزشکا و بازیگرا و هر شاغل دیگه ای که مستقیم با مردم در ارتباط اند بعضا مغرور ترند چون تو چشم مردم اندبه نقل از Fateme.RMA :آره چرا نشه :د بعدشم من به کل نمیخوام فاکتور علاقه رو حذف کنم. میگم خیلیا همون اول بدون علاقه و به خاطر همون پول و موقعیت وارد میشن. و به تدریج ممکنه علاقه ایجاد بشه مخصوصا از زمانی که نکات بالینی بیشتر میشن و عملی تر و قابل لمس تر میشه دروس. و ممکنه که ایجاد هم نشه همچنان. یکی از بزرگترا به من میگفت مشکلی نیست علاقه ممکنه ایجاد نشه ولی عادت قطعا ایجاد میشه ((:
ببین این رفتارای عجیب وابسته به پزشک شدن که نیست خب. این رفتارا فردیه. به همون اندازه که پزشک اينجوری میبینیم مهندس اینجوری هم میبینیم. هممون تو دبیرستان لاقل با 2-3 تا معلم اینجوری مواجه شدیم.اساتید دانشگاه همینطور. تو هر صنفی پیدا میشن آدمایی که مغرور تر و بداخلاق تر باشن. به پزشک بودن نمیتونیم ربط بدیم. الان هستن کسایی که یه لیسانس مهندسی دارن و دیگه خدارو بنده نیستن ((: اینا همش شخصیه و وابسته به شغل و مدرک نیست.
×من دشمنی ای با پزشکا ندارم که میام این حرفا رو میزنم،به چشم دیدم که میگم.مگرنه یکی از افراد خانوادم پزشکه