• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من امسال رتبه کشوری کنکور سراسریم ۳۱۶ شد
به من میگن استریت شدی
میشه دقیقن بگید مزایای استریت بودن چیه ؟
ممنونم

بعد تموم کردن عمومی باید اول بریم طرح بعد تو آزمون تخصص شرکت کنیم.استریت شدن ینی یه بار قبل طرح بتونید تو کنکور شرکت کنید.
استریت هم با رتبه کنکور میشه هم نمره خوب تو علوم پایه یا ازدواج کنید که میشه رینگ استریت یا هم پایان ۷ سال معدلتون جزو یک درصد(اگه اشتباه نکنم)ورودی تون باشه

بعد تموم کردن عمومی باید اول بریم طرح بعد تو آزمون تخصص شرکت کنیم.استریت شدن ینی یه بار قبل طرح بتونید تو کنکور شرکت کنید.
استریت هم با رتبه کنکور میشه هم نمره خوب تو علوم پایه یا ازدواج کنید که میشه رینگ استریت یا هم پایان ۷ سال معدلتون جزو یک درصد(اگه اشتباه نکنم)ورودی تون باشه
مرسی
فقط مزایاش واسه آزمون تخصصه یعنی‌؟

پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی

چه جالب! آخه منم مطمئنم! یکی از بچه ها دو ماه پیش داشت میرفت آخه..یعنی رفت..کار داشت برگشت
سلام بنظرتون دررشته پزشکی زمان دانشجویی میشه کارکرد؟یعنی حجم درسها و ...اجازه میده که هم کارکرد هم درس خوند؟

مگه با رتبه کنکور سراسری هم میشه استریت شد؟
حداقل زمانی که بشه عمومی تموم کرد چقدره؟

من بعد که گویا چهار ترمه شده علوم پایه ورودی جدیدا

سلام میشه لطفا رفرنس ها و اطلس های آزمون جامع علوم پایه برای همه ی درسها شیوه ی نوین رو ی نفر بگه؟

یه زمانی وقتی دبیرستان بودم و پزشکیا میومدن میگفتن اگه بیایید پژشکی از چاله دراومدید وافتادید تو چاه فک میکردم میخوان کلاس بذارن
الان میبینم راس میگن:((
این نا امید شدن اولش طبیعیه؟
آخه اسم استخون تو اول ترم اول؟:|

Back
بالا