- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- FASA
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- برنز المپیاد نانو دوره ششم و هفتم. برنز المپیاد دانشجویی پزشکی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام رفرنستون برای ایمنی چیه؟
سلام . شب همگي بخير :)
يه سوال داشتم
جنيني شناسي لانگمن كدوم ترجمش بهتره؟
اوني كه جلدش سفيده ( ترجمه دكتر ابوالحسني - خزائي - فاضل -حسن زاده ) يا اون جلد مشكيه ( رخشان - شيرازي - بخشعلي زاده ) ؟

برداشت من از پزشکی اینه که حجم زیادی از اطلاعاتی وجود داره که دکتر مجبوره هندل کنه و این کار بر سایر ابعاد تکنیکی و معنوی درمان غلبه میکنه. فناوری میتونه کمک زیادی در مدیریت و پردازش اطلاعات بده. به نظر میاد فضای کار خوبی در این زمینه هست.
من کلمه دستیار رو واسه همین به کار بردم که طبیعتا تشخیص نهایی با دکتره. بیس کار اطلاعات خام بیماری و علایمه. بعدش میشه روش کار کرد و با فاکتورهای دیگه پیشنهاد هوشمندانه تر داد با نرم افزار. خیلی کارا میشه کرد ولی دنبال اینم که به این برسم که آیا قابل پیاده سازی رو منطق کامپیوتر هست یا نه. چون یه سری کارها هستند که بر مبنای یک هوشمندی و شهود شکل میگیرند.
اسمشو یادم رفته ، اپش هم هستچیزی که من تا الان فهمیدم اینه که بیماریها یا اونقدر رایجن که از روی علائم پزشک تشخیص میده یا اینکه علائم گنگ و مشترکن و نیازه از روش های تشخیصی مثل آزمایش، اندوسکوپی، سونوگرافی ، کشت ، ام آر آی و اینا استفاده بشه که تفسیرشو ضمیمه می کنند ، مشکلی که بیشتر پیش میاد انتخاب فرایند درمان و دوز داروها با توجه به شرایط بیمار مثل سن و بیماریهایی که داشته یا داره هستش که برای این موضوع لازم میشه متخصصای مختلف باهم مشورت کنن اینه که فکر نکنم بیشتر پزشکا تمایلی به استفاده از تکنولوژی برای "تشخیص" داشته باشن و بیشتر خود مردمن که دوس دارن بدون مراجعه به پزشک و با وارد کردن علائم متوجه بیماریشون شنبچه ها یه سوال. به نظرتون این امکان پذیره که توی یک برنامه کامپیوتری لیست بیماری ها و علائمش رو وارد کنیم و بعدش دکتر بتونه با واردکردن علائم بیماری مرتبط بهش رو ببینه؟ در واقع دستیار تشخیص پزشک میشه.
اخرین خبر از همین چند روز پیش در مورد این موضوع تو یونی ما اینجوره که واسه هر ترم که تا حالا خونده 6 میلیون و هشتصد هزار نقد میگیرن تا بتونه از کشور خارج شه! چک و چیزای دیگه هم قبول نمیکنن.پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی
یکی از هم کلاسی هام امسال میخواست بره و برگرده بهش میگفتن به ازای هر سال 10 میلیون..بعد از چی بگذره کم میشه؟ من میگم طرف سال 4 می باشه باید 40 تومن بده..