محل بحث دانشجویان پزشکی

~HADIS~

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
:)
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1401
رشته دانشگاه
پزشکی
موقت:
کانالی سراغ دارید که فایل ترجمه شده جنین شناسی لانگمن توش باشه؟

_Fatemeh_

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علوم پزشکی بیابون
رشته دانشگاه
پزشکی

a×(S+n)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
پزشکی
دوستان ببخشید برای ترم یک پزشکی آیا کتاب رضا محمدی قابل استفاده است؟ مثلاً اول لنینجر رو بخونم بعد این کتاب رو؟
بعد به نظرتون چجوری از پس بیوشیمی حسابی بر بیام میشه تجربیات تون رو بگید ممنون میشم
و اینکه من دوباره کنکور دادم امسال پزشکی قبول شدم (چون هنوز کاربریم رو اصلاح نکردم)

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
دوستان ببخشید برای ترم یک پزشکی آیا کتاب رضا محمدی قابل استفاده است؟ مثلاً اول لنینجر رو بخونم بعد این کتاب رو؟
بعد به نظرتون چجوری از پس بیوشیمی حسابی بر بیام میشه تجربیات تون رو بگید ممنون میشم
و اینکه من دوباره کنکور دادم امسال پزشکی قبول شدم (چون هنوز کاربریم رو اصلاح نکردم)
دکتر محمدی استاد ما بود و همین کتاب رو خوندیم حجم زیادی داره ولی خیلی کتاب کامل و روانی هستش
جدول هایی هم که داره خیلی کمک کنندس نظم ذهنی میده
و اینکه بیوشیمی سلول مولکول با دیسیپلین خوندنش فرق داره در نهایت باید زمان بذاری برای حفظ کردن چون فرار هم هست و اینکه طبقه بندی بکنیش

_Fatemeh_

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علوم پزشکی بیابون
رشته دانشگاه
پزشکی
فکر نمیکنم نیازی به خوندن رفرنس و لنینجر باشه؛ منم ترم یک کتاب دکتر رضا محمدی رو خوندم. استادمون معرفی کرد و کتاب خوبی بود. ببین منبع امتحانی استادتون چیه. بیوشیمی تا قلقش دستت بیاد اذیت بشی شاید یکم. نیاز به مرور و تکرار زیاد داره تا بشینه تو ذهن.

بالا