• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها کسی میدونه شرایط اینکه رزیدنتی المان بخونیم چیه؟یکی میشناسین رفته باشه؟
اطلاعاتی که من دارم برای بعد از گذروندن GPدر ایران هست

یه امتحان داره برای تایید سطح سواد علمی که چیزی در حدود امتحان پره انترنی ماست

یه گواهی شرکت داخل کلاس های تخصصی زبان آلمانی
فک کنم 400ساعت بود کل زمانش که برگزار میشه تهران این کلاسا

و اینکه بسته به رشته ی مورد علاقه برای تخصص لازمه که قبلش یک استاد اون رشته شمارو به دانشگاه هایی که میخواید معرفی کنه

نوع ویزاهم نوع خاصی باید باشه

اگر علوم پزشکی تبریزی و استادتون دکتر رشتچیزاده،قربانی و صمدیه هیأت مؤلفان رو بخون وگرنه همون هارپر رو بخون
البته برای نمره گرفتن جزوه‌شون هم جوابگو ه. ولی خب برای سواد رفرنس اصلی قطعاً ! :دی

سلام دوستان ت. این شیوه ریفرم الان تو مقدمات علوم تشریح ما دوتا درس بافت و جنین رو داریم
مثلا اگه از بافت کل نمره رو بگیریم (14نمره بافت) لازم نیست جنین بخونی حتی مثلا صفر بشی؟ :-":))

سلام دوستان ت. این شیوه ریفرم الان تو مقدمات علوم تشریح ما دوتا درس بافت و جنین رو داریم
مثلا اگه از بافت کل نمره رو بگیریم (14نمره بافت) لازم نیست جنین بخونی حتی مثلا صفر بشی؟ :-":))
من شنیدم باید هرکدوم رو جداگانه از نصف نمره بیشتر بشی،حالا نمیدونم چقدر صحت داره:-?

فک نمیکنم،دانشگاه ما اینطوره که یه‌ بار طولی نمره ها رو حساب میکنن،یه بار عرضی
مثلا هم نباید تو نمره بلوک بافت وتکوین افتاده باشی،هم تو مجموع نمرات جنین بلوک ها

جدیدا شنیدم که شرط معدل رو از شرایط استریت شدن برداشتن.درسته؟
اصلا استریت شدن خوبه یا بد؟:- ؟
یه سری حتا اگه شرایط استریت شدن داشته باشن میرن طرح رو می گذرونن.خوبه این کار؟

جدیدا شنیدم که شرط معدل رو از شرایط استریت شدن برداشتن.درسته؟
اصلا استریت شدن خوبه یا بد؟:- ؟
یه سری حتا اگه شرایط استریت شدن داشته باشن میرن طرح رو می گذرونن.خوبه این کار؟
از کی شنیدین؟
بعیدمیدونم همچین چیزی باشه
.
والله راجع خوبی وبدیش منم مشتاقم دوستان سال بالایی نظربدن،ولی خوب چیزی که منطقی‌به نظر میرسه کسی که هدفش اینه‌که قطعا تخصص بگیره بعدبره سر کار خوب راحتتره که پیوسته تخصص بگیره
ولی خوب بعضیاهم همچین اهدافی ندارن چندسال عمومی‌میمونن بعد تصمیم میگیرن برن دنبال تخصص یا نه
به نظرم بستگی به هدفگذاری خودافرادهم داره

• لایک
امتیازات: anis
Back
بالا