• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
علوم پايه ك كلا 5 ترمه كسي هست ك زودتر تمومش كرده باشه؟؟دقيق نميدونم ربطشو ب معدل اينا چ جوري ميشه ك طرف واحداي بيشتري ميخونه تو هرترم؟ممنون ميشم جواب بديد

ورودی های ۹۶ به بعد علوم پایشون ۴ ترمس.
ولی همون ۵ ترم ها هم،برنامه رو جوری ریختن که نشه ۴ ترمه تموم کرد.
اگه معدلتون بالا ۱۷ باشه(فک کنم ۱۷ بود) میتونید حداکثر ۲۴ واحد بردارین.

ممنونم

با سلام خدمت دوستان عزیز کسی هس ک تو پردیس پزشکی دانشگاه ایران واحد کرج درحال تحصیل باشه؟میخواستم بپرسم ک آیا استاداش با استادای خود ایران فرق داره؟؟ممنون میشم اگ کس دیگه ای اطلاعی داره بگه.

:((آقااا چجوری لاتین میخونین؟:((

علوم پايه ك كلا 5 ترمه كسي هست ك زودتر تمومش كرده باشه؟؟دقيق نميدونم ربطشو ب معدل اينا چ جوري ميشه ك طرف واحداي بيشتري ميخونه تو هرترم؟ممنون ميشم جواب بديد
میشه کسایی که ۵ ترمم هستن زودتر تموم کنن. من دیدم توی دانشگاهمون. پاس کنی بره و اینا میشه ۴ ترمه تموم کرد ولی نمی ارزه. چون اینقدری فشرده میشه که هیچی نفهمی از درسا. صرفا پاس کنی.
شرط واحد بیشتر برداشتن توی دانشگاها فرق داره. دانشگاه ما باید علاوه بر بالای ۱۷ ، استعداد درخشان هم باشی.

با سلام خدمت دوستان عزیز کسی هس ک تو پردیس پزشکی دانشگاه ایران واحد کرج درحال تحصیل باشه؟میخواستم بپرسم ک آیا استاداش با استادای خود ایران فرق داره؟؟ممنون میشم اگ کس دیگه ای اطلاعی داره بگه.
بعضی استاداشون یکی هستن ، بعضیا نه. ولی استادای هردوتاش اساتید خیلی خوبی ان.

:((آقااا چجوری لاتین میخونین؟:((
اولاش سخته ولی اگه بخوای واقعا عادت کنی باید از یه جایی شروع کنی ،زمان میبره ولی در نهایت راحت میشه برات.
برایِ ورودی‌هایِ نودُ شیش صحبت‌ش بود که علوم‌پایه چهار‌ ترم‌ه می‌شه...ولی نشد!
الان تکلیف نودُ هفتی‌ها چیه؟چهار ترم قطعی شده؟
کی گفته نشد؟ بعضی دانشگاها شدن.
نود و هفتُ نمیدونم منم.

خب ببینید در دانشکده های پزشکی ریفرم در حال نامه زنی و غیره است که حتما اجرایی بشه چهار ترمه شدن علوم پایه و دو ترمه شدن فیزیوپات ( مسئول آموزش ما گفته از ترم دیگه حالا دیگه الله اعلم ...)
در بقیه دانشکده ها هم بعضی ها اجرایی شده و بعضی ها نه ...
این از این
مورد بعدی هم این که پرسیدین میشه پنج ترم علوم پایه رو در چهار ترم تموم کرد؟ بله میشه! نمونه بارزش خود من ...
خب ببینید باید برنامه ریزی کرد ... کلاس ها روی هم می افتن و بعضا دو یا سه تا امتحان در یک روز در ساعت های متفاوت دارید (ممکنه)... که خب برای همه این ها باید برنامه ریزی کرد ... دیگه این که بستگی به هدفتون هم داره یعنی مثلا اگه من پنج ترم می شدم مسلما معدلم بالاتر از اینی بود که الان شد (گرچه که الان هم بد نیست اما ...) نکته بعدی انگیزه اس! انگیزتون چیه از چهار ترمه شدن؟
بعد دیگه چی بگم؟
اگه سوالی بود بگید ...

سلام دوستان، من برای نیمسال2 پزشکی قبول شدم و الان خانواده میگن یه سری کتابا رو بگیرم که تا بهمن بعضی سرفصلها رو خودم بخونم و آماده برم سر کلاسا، اول اینکه به نظرتون کار منطقی‌ای هست؟ :D (ترسیدم الان مسخرم کنه کسی((: ) اگه آره، میشه لطفا معرفی کنین؟
(هنوز میترسم یکی بیاد منو مسخره کنه:)) X_X)
اگه چیزی نخونی تو این مدت چیز خاصیو از دست ندادی ، ولی اگه دنبال آماده بودن و شاخ بودن و بلد بودن و ... فیزیولوژی گایتون و آناتومی اسنل به نظرم خوبن که بخونیشون و یه تصویر کلی از بدن انسان به دست بیاری (فیزیولوژی و اناتومیش به نظرم مهم تر و کاربردی ترن)
سایر موارد مثل بیوشیمی و ایمونو و ... زیاد ضروری نیست

کنکوری ۹۸
سلام وقت بخير
دوستان ممكن راهنمايي كامل كنيد و بفرماييد رشته داروسازي چطوريه شنيدم كه درسهاش سخت و حفظياتي
قبلا در دانشگاه فقط٣واحد شيمي الي گذروندم كه اصلا اين درس رو دوست نداشتم ، روند درسهاي دارو همه به اين شكل؟؟ من علاقمندم اما اطلاعات كافي ندارم به نظرم كسي كه اين رشته رو خونده بهتر ميتواند كمك كند
بازار كار؟در درسهاش فرمول و محاسبات هم هست ؟ طرح هم بايد گذراند؟ من قبلا رشته ديگري رو خوندم وچند سال هم وقفه افتاده ميخواست بدونم آيا كار درستي است كه بخوام زمان بگذارم براي قبول شدن در اين رشته؟
پيشاپيش تشكر براي راهنماييتان

نه قرار بود چهار ترمه باشه الان ۵ ترمه شد

سلام دوستان، من برای نیمسال2 پزشکی قبول شدم و الان خانواده میگن یه سری کتابا رو بگیرم که تا بهمن بعضی سرفصلها رو خودم بخونم و آماده برم سر کلاسا، اول اینکه به نظرتون کار منطقی‌ای هست؟ :D (ترسیدم الان مسخرم کنه کسی((: ) اگه آره، میشه لطفا معرفی کنین؟
(هنوز میترسم یکی

اصلااااا نیاز نیس بخونی درسا راحتن راحت راحت از پسش بر میایی

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
(هنوز میترسم یکی بیاد منو مسخره کنه:)) X_X)
نه کار منطقیه به نظر من،ترجیحا از زبان شروع کنی خب بهتره

الان که وزارت خونه هنوز اعلام نکرده رفرنس های اونایی که با ریفرم شروع کردن ؛ وضعیت چیه ؟؟؟
بهتر بخوام بگم رفرنسامون چیه واسه علوم پایه؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
Back
بالا