محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اونی که دیدی حتما شرایط استریت + استعداد درخشان رو داشته. وگرنه اینا دوتا چیز کاملا جداست.
جفتش میشه
آخرین بخشنامه ای رو که من دیدم اینطوری بود که همه کسایی که استعداد درخشان دانشگاهن استریت محسوب میشن و البته رینگ استریتا که یه داستان جدا دارن :D
عضو شدن تو استعداد درخشانم راحت ترین شکلش رتبه زیر 500 کشوری کنکوره. با رتبه علوم پایه و پره هم میشه استعداد درخشان شد.

جفتش میشه
آخرین بخشنامه ای رو که من دیدم اینطوری بود که همه کسایی که استعداد درخشان دانشگاهن استریت محسوب میشن و البته رینگ استریتا که یه داستان جدا دارن :D
عضو شدن تو استعداد درخشانم راحت ترین شکلش رتبه زیر 500 کشوری کنکوره. با رتبه علوم پایه و پره هم میشه استعداد درخشان شد.
جدیدا ینی اینطوری شده؟ :|
چه عجیب :-|

مگه با رتبه کنکور سراسری هم میشه استریت شد؟
حداقل زمانی که بشه عمومی تموم کرد چقدره؟
ترم چندید؟ ورودی 96 هستید؟
این عجله برای چیه؟ نهایتا میتونید 6.5 ساله تموم کنید اگه 7 سال هستید
پزشکی رشته سختیه و همین جوریشم از زندگی میزنی اگه بخوای 4 ترمه کنید علوم پایه رو از قید هرچی جز درسه باید برنید!!

دوستان فیزیولوژیو باید چطور خوند؟ :|
به جز گایتون منبعی ک مفهومی تر توضیح داده باشه چی هست؟
مفهومی تررررر؟؟؟؟ :-کوبیدن‌سر‌به‌دیوار
الان خود مرحوم گایتون زنده بود می گفت بسه بهتر ازین لازم نیست بدونین :-"

برا فیزیولوژی (:- ایکس) سعی کنین سر کلاسها برین وویس بگیرین و از جزوه ها و وویسهای استاد استفاده کنید و هر جا متوجه نشدید یا خوب جا نیفتاد یه دور روزنامه وار و سریع گایتون رو بخونین همون پاراگراف یا مبحثو :د

من اون منابع دیگه رو ک گفتین خوندم بعضی مباحثشو زیاد خوب نبودن گایتون بهتره منتها گایتون هم بعضی مباحث رو خوب نگفته مثلن نوار قلب ! خیلی مزخرف گفته و قاطی پاتی میتونین خیلی مفهومی تر یادش بگیرید با استادتون یا خ جاها دلایلشو مثلن استاد میگه یادش میگیرید جای حفظ کردنش و حتی چندین ترم بعد هم یادتون میمونه :دی
فیزیولوژی کاملن مفهومیه باید بفهمیدش سوال براتون ایجاد بشه حین خوندن چیزا رو بهم ربط بدید و.. زیاد وارد حفظ شدن نشید تا میتونید برا فهمیدن عمیقش تلاش کنین :د و در عین حال بنظرم شیرین ترین درس علوم پایست از خوندنش لذت میبرین :دی

ترجمش هم مهمه دو تا ترجمه داره اون کتاب مشکی قرمزه من راضی نبودم همون فیروزه ای مشکیه رو بخونید مقایسه کردم غلطهاش خیلی کمترن و گفتارش هم روون تره :دی

دوستان سلام اونایی که شیوه نوین هستید کتاب آناتومی سراغ ندارید که مثل شیوخ نوین باشه یعنی مثلا استخوان جدا و ماهیچه هم جدا

سلام به همه ! طبق معمول نميدونستم بايد كجا بپرسم ببخشيد
كسي ميدونه پيوند استري بين آمينواسيد و tRNA چطوري شكسته ميشه؟ آنزيمي چيزي داره؟

دوستان این بیوشیمی رو از رو چی بخونیم وقتی استادمون خوب نباشه و در نتیجه جزوشم خوب نشه؟ یه کتاب هست بیوشیمی پزشکی برای هیئت مولفانه تهرانه از هارپر خیلی بهتره ولی بازم دو جلده زیاده چیکار کنم؟؟

دوستان این بیوشیمی رو از رو چی بخونیم وقتی استادمون خوب نباشه و در نتیجه جزوشم خوب نشه؟ یه کتاب هست بیوشیمی پزشکی برای هیئت مولفانه تهرانه از هارپر خیلی بهتره ولی بازم دو جلده زیاده چیکار کنم؟؟
بنظر من از ترم بالایی هاتون بپرسید استاد از کجا سوال میده و هرچی و گفتن اونو بخونید

هیئت مولفان هم بیو یک و دو باهم دو کتابن زیادم نیس با فاصله نوشته

بنظر من از ترم بالایی هاتون بپرسید استاد از کجا سوال میده و هرچی و گفتن اونو بخونید

هیئت مولفان هم بیو یک و دو باهم دو کتابن زیادم نیس با فاصله نوشته
ممنون

دوستان سلام اونایی که شیوه نوین هستید کتاب آناتومی سراغ ندارید که مثل شیوخ نوین باشه یعنی مثلا استخوان جدا و ماهیچه هم جدا
برای دانشکده پزشکی شهید بهشتی درسنامه هست که به صورت نوینه و چاپ هم شده
برای آناتومی خودتون میتونید تکست ها رو همون بخش مربوطه اش رو بخونید!

اگر علوم پزشکی تبریزی و استادتون دکتر رشتچیزاده،قربانی و صمدیه هیأت مؤلفان رو بخون وگرنه همون هارپر رو بخون

بچه ها کسی میدونه شرایط اینکه رزیدنتی المان بخونیم چیه؟یکی میشناسین رفته باشه؟

سلام دوستان پک کامل وسایل مورد نیاز دانشجویان پزشکی شامل گوشی لیتمن کلاسیک ۲،فشار سنج و پالس اکسیمتر اپل را با تخفیف مناسب در اختیار دوستانی که نیاز دارند قرار می دهم افرادی که نیاز دارند خبر بدهند
دلیل فروششم: خرید مارک های پیشرفته تر که دیگه نیازی به اینها ندارم

سلام.کسی فایل دانلود چکیده باربارا داره؟

Back
بالا