• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
به نظرتون خریدن یه تبلت برای درس و رفرنس‌های پزشکی فکر خوبیه؟

اونجور که من میدونم پزشکی دانشگاه بقیه الله تهران طرح نداره

سلام
به نظرتون خریدن یه تبلت برای درس و رفرنس‌های پزشکی فکر خوبیه؟
سلام خوبی؟
به نظر من عجله نکن مگر اینکه مطمئن باشی که جزوه و کتاب فیزیکی رو ترجیح نمیدی.البته تجربه من در حد چند ترم علوم پایه ست و واقعا نمیدونم در آینده چقدر لازمه چون الان ما همه (یعنی خیلی ها) جزوه ها رو چاپ میکنیم و کتابی لازم باشه می‌خریم بعضی ها هم هیچی چاپ نمیکنن و از روی لپ‌تاپ یا تبلت میخونن.

سلام دوستانی که تجربه استفاده از سیب سبز و پروگنوز رو دارن کدوم رو توصیه میکنین؟

سلام خوبی؟
به نظر من عجله نکن مگر اینکه مطمئن باشی که جزوه و کتاب فیزیکی رو ترجیح نمیدی.البته تجربه من در حد چند ترم علوم پایه ست و واقعا نمیدونم در آینده چقدر لازمه چون الان ما همه (یعنی خیلی ها) جزوه ها رو چاپ میکنیم و کتابی لازم باشه می‌خریم بعضی ها هم هیچی چاپ نمیکنن و از روی لپ‌تاپ یا تبلت میخونن.
من خودم اسفند اگه بخوام اقدام به خرید میکنم احتمالا ولی مثلا سر کنکور هم کلی کتابام الکترونیک بوده یه تبلت قلم دار تا اخرش بدرد میخوره؟ (البته گفتید علوم پایه اید شما هم الان دیدم:(()

من خودم اسفند اگه بخوام اقدام به خرید میکنم احتمالا ولی مثلا سر کنکور هم کلی کتابام الکترونیک بوده یه تبلت قلم دار تا اخرش بدرد میخوره؟ (البته گفتید علوم پایه اید شما هم الان دیدم:(()
بستگی به خودت داره مثلا دو تا از دوستام هستن که هر دو تبلت دارن یکیشون خیلی خیلی راضیه و حتی جزوه ای که از ویس استاد مینویسه رو داخل تبلت مینویسه و خیلی جزوه هاش خوشگلن و همونجا هم میخونه.
اون یکی دوستم همه رو فیزیکی چاپ میکنه و می‌نویسه چ در حد دیدن ویدئو و اسلاید ها یا جزوه بعضی درسای ساده از تبلت استفاده میکنه.
منم خودم جزو این دسته ام.

Back
بالا