- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- MUI
- رشته دانشگاه
- پزشکی
اگه پیدا نکردی بگو برات بفرستمنمیدونم من پیدا نمی کنم
تو کانالش سرو کردم نیومد
اگه پیدا نکردی بگو برات بفرستمنمیدونم من پیدا نمی کنم
تو کانالش سرو کردم نیومد
چی هست و کی هست؟بچهها چنلی دارین تو تلگرام که ویدیوهای دکتر نجیب رو گذاشته باشه؟:-"
یک پزشک پاکستانی هستن اگر اشتباه نکنم. ویدیوهای آموزشی برای مباحث مختلف داره و با نقاشی روی تخته وایت برد مباحث رو تدریس میکنه. برای جنینشناسی میخواستم ویدیوهاشونو ببینم.چی هست و کی هست؟
اگر دقیقتر بگید شاید بتونم کمک کنم
https://t.me/drnajeebvideos4uیک پزشک پاکستانی هستن اگر اشتباه نکنم. ویدیوهای آموزشی برای مباحث مختلف داره و با نقاشی روی تخته وایت برد مباحث رو تدریس میکنه. برای جنینشناسی میخواستم ویدیوهاشونو ببینم.
این هم سایتشه
خیلی ممنونممم🥹❤️https://t.me/drnajeebvideos4u
اینو سرچ کن: #N1
با چی خوندی تا الان؟ کدوم مباحث رو باید بخونی؟دوستان پیشنهادی برای هماتولوژی دارید؟
نکتهای
حرفی حدیثی؟
ارتباط نمیگیرم باهاش
من تا الان QB خوندمبا چی خوندی تا الان؟ کدوم مباحث رو باید بخونی؟
یه سری کلیات تو چاپ های مختلف عوض نمیشن، واسه همین به نظرم ویدیو/ ویس های پارسیان دکتر گرجی رو هم چک کنی خوب باشه. خودشون هماتولوژیستن.من تا الان QB خوندم
فیزیوپاتم ولی کل کیوبی رو میخونم
بسیار ممنونمیه سری کلیات تو چاپ های مختلف عوض نمیشن، واسه همین به نظرم ویدیو/ ویس های پارسیان دکتر گرجی رو هم چک کنی خوب باشه. خودشون هماتولوژیستن.
ninja nerd هم خیلی خوب و کامل توضیح داده تو یوتیوب هست.
قسمت هماتولوژی از ویدیوهای پاتوما، بات تلگرام: @PathomaBot
ویدیوهای osmosis, boards and beyonds، احتمالا تو تلگرام سرچ کنی یه سری بات و کانال پیدا کنی.
منم همین مشکلو دارم که البته قسمت اعظمی از درس نخوندنم به خاطر اعتیاد به فضای مجازیهدچار گشادی بسیار شدید و عمیقی شدم.کلی امتحان داریم و واقعا هیچی نخوندم از طرفی دلم میخواد نمره خوب بگیرم
اصلا میل به درس خوندن ندارم.کار خاصی نمیکنم جایی هم نمیرم ولی خب واقعا نمیتونم بخونم
راهکاری تجربه ای چیزی دارین؟
من مدل درس خوندنم رو موقت عوض میکردم تا وقتی دوباره حوصلهش رو داشته باشم، اگه قبلش کتاب و جزوه میخوندم، این بار مثلا فلش کارت درست میکردم، یا بانک سوال آنلاین پیدا میکردم مرور کنم.دچار گشادی بسیار شدید و عمیقی شدم.کلی امتحان داریم و واقعا هیچی نخوندم از طرفی دلم میخواد نمره خوب بگیرم
اصلا میل به درس خوندن ندارم.کار خاصی نمیکنم جایی هم نمیرم ولی خب واقعا نمیتونم بخونم
میشه توضیح بدین این چیه؟study with me
من معمولا چیزایی که وقتی حوصله درس ندارم سراغشون میرم رو، حذف میکنم. مثلا دو روز پیش اپ اینستاگرام رو پاک کردم.دچار گشادی بسیار شدید و عمیقی شدم.کلی امتحان داریم و واقعا هیچی نخوندم از طرفی دلم میخواد نمره خوب بگیرم
یه سری ویدیوهای یوتیوب که افراد از روند درس خوندنشون میذارن. من تایم مدنظر خودم رو انتخاب میکردم، مثلا یه ویدیوی ۳ ساعته و همراهش جلو میرفتممیشه توضیح بدین این چیه؟
ممنونیه سری ویدیوهای یوتیوب که افراد از روند درس خوندنشون میذارن. من تایم مدنظر خودم رو انتخاب میکردم، مثلا یه ویدیوی ۳ ساعته و همراهش جلو میرفتم