• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها چنلی دارین تو تلگرام که ویدیوهای دکتر نجیب رو گذاشته باشه؟:‌-‌"

چی هست و کی هست؟
اگر دقیقتر بگید شاید بتونم کمک کنم
یک پزشک پاکستانی هستن اگر اشتباه نکنم. ویدیوهای آموزشی برای مباحث مختلف داره و با نقاشی روی تخته وایت برد مباحث رو تدریس می‌کنه. برای جنین‌شناسی می‌خواستم ویدیوهاشونو ببینم.
این هم سایتشه

دوستان پیشنهادی برای هماتولوژی دارید؟
نکته‌ای
حرفی حدیثی؟
ارتباط نمیگیرم باهاش

من تا الان QB خوندم
فیزیوپاتم ولی کل کیوبی رو میخونم
یه سری کلیات تو چاپ های مختلف عوض نمیشن، واسه همین به نظرم ویدیو/ ویس های پارسیان دکتر گرجی رو هم چک کنی خوب باشه‌. خودشون هماتولوژیستن.
ninja nerd هم خیلی خوب و کامل توضیح داده تو یوتیوب هست.
قسمت هماتولوژی از ویدیوهای پاتوما، بات تلگرام: @PathomaBot
ویدیوهای osmosis, boards and beyonds، احتمالا تو تلگرام سرچ کنی یه سری بات و کانال پیدا کنی.

یه سری کلیات تو چاپ های مختلف عوض نمیشن، واسه همین به نظرم ویدیو/ ویس های پارسیان دکتر گرجی رو هم چک کنی خوب باشه‌. خودشون هماتولوژیستن.
ninja nerd هم خیلی خوب و کامل توضیح داده تو یوتیوب هست.
قسمت هماتولوژی از ویدیوهای پاتوما، بات تلگرام: @PathomaBot
ویدیوهای osmosis, boards and beyonds، احتمالا تو تلگرام سرچ کنی یه سری بات و کانال پیدا کنی.
بسیار ممنونم

• دابل‌لایک
امتیازات: @z@r
دچار گشادی بسیار شدید و عمیقی شدم.کلی امتحان داریم و واقعا هیچی نخوندم از طرفی دلم می‌خواد نمره خوب بگیرم
اصلا میل به درس خوندن ندارم.کار خاصی نمی‌کنم جایی هم نمیرم ولی خب واقعا نمیتونم بخونم
راهکاری تجربه ای چیزی دارین؟

دچار گشادی بسیار شدید و عمیقی شدم.کلی امتحان داریم و واقعا هیچی نخوندم از طرفی دلم می‌خواد نمره خوب بگیرم
اصلا میل به درس خوندن ندارم.کار خاصی نمی‌کنم جایی هم نمیرم ولی خب واقعا نمیتونم بخونم
منم همین مشکلو دارم که البته قسمت اعظمی از درس نخوندنم به خاطر اعتیاد به فضای مجازیه
برای من کتابخونه تاثیر داره. میرم کتابخونه دانشگاه
و اپ ypt رو نصب کردم که موقع درس خوندن گوشی رو قفل میکنه به جز اون برنامه هایی که گذاشتم تو وایت لیست مثل چت gpt که حین درس ازش استفاده میکنم. اینم خیلی خوب بود حداقل بین مطالعم نمیرم تلگرام و اینا
به جز اینا نمونه سوال حل کردن خیلی واسه نمره خوب گرفتن تاثیر داره حتی بیشتر از خود درس خوندن.

من مدل درس خوندنم رو موقت عوض میکردم تا وقتی دوباره حوصله‌ش رو داشته باشم، اگه قبلش کتاب و جزوه میخوندم، این بار مثلا فلش کارت درست میکردم، یا بانک سوال آنلاین پیدا میکردم مرور کنم.
از تماشای ویدیوهای study with me هم لذت میبردم و همراهی میکردم، گاهی هم از خودم فیلم میگرفتم موقع درس خوندن که خجالت بکشم ول نکنم

من معمولا چیزایی که وقتی حوصله درس ندارم سراغشون می‌رم رو، حذف می‌کنم. مثلا دو روز پیش اپ اینستاگرام رو پاک کردم.
و اینکه استمرار مهم تره. قرار نیست فرضا ۸ ساعت بخونی، کار رو برای ذهنت سخت نکن. خودتو مجبور کن حداقل یه ساعت بخونی. کلی تاثیر داره و ذهن هم ناخودآگاه عادت می‌کنه به قضیه.

میشه توضیح بدین این چیه؟
یه سری ویدیوهای یوتیوب که افراد از روند درس خوندنشون میذارن. من تایم مدنظر خودم رو انتخاب میکردم، مثلا یه ویدیوی ۳ ساعته و همراهش جلو میرفتم

یه سری ویدیوهای یوتیوب که افراد از روند درس خوندنشون میذارن. من تایم مدنظر خودم رو انتخاب میکردم، مثلا یه ویدیوی ۳ ساعته و همراهش جلو میرفتم
ممنون

• لایک
امتیازات: @z@r
سلام. من قصد دارم یک مینی کلاس فشرده و بسیار کاربردی در حیطه همگرایی در علوم پایه برای دانشجوها برگزار کنم که تمام مباحث رو به همراه نمونه سوالات سال‌های قبل پوشش میده. خودم هم طلا یک این حیطه رو دارم. اگر کسی تمایلی داشت شرکت کنه بهم پیام بده :- )

یه راهنمایی می‌کنید در راستای رفرنس خوندن تو ترم‌های اول؟ اصلا چه کتابایی ارزش داره روش وقت بذاریم؟
بچه‌های ما خیلی عجیب غریب درس می‌خونن و انگار ۵۰۰ بار لانگمن و گایتون خوندن و حفظ کردن. آدم استرسی می‌شه با حرفا و سوال‌هاشون همش. اونقدر هم ریز میشن تو متن که حس می‌کنی کنکوره :‌ )))))

Back
بالا