داشگاه هم ادبیات زوری داره؟به نقل از یک ایرانی :منم الان ترم 1 عمرانم
بهمون ریاضی 1،فیزیک 1،زبان،ادبیات،آشنایی با ارزش های دفاع مقدس،کامپیوتر و رسم فنی دادن...!!!!!
ولی ادبیات زوری و غیر زوریش جذابهبه نقل از Ehem_Ehem :داشگاه هم ادبیات زوری داره؟
پ . ن : من عاشق ادبیاتم، البته از نوع غیر زوری.
خب سلام..به نقل از folle :ميشه يكم واسه ما كوچيكترا ازين رشته بگين؟من ميخوام عمران بخونم ميترسم بعدا پشيمون شم....درضمن دخترم هستم ....
چه جوری با رشته تجربی اومدی عمران؟!!!به نقل از moein.d :خب سلام..
منم عمران میخونم..رشتم تجربی هست..درسا سخته..اما توانایی درک و حتی گرفتن یه نمره خوب رو هم دارم..
دختر و پسر بودن فرقی نداره..مهم پشتکار هست به نظرم...پشیمون نمیشید..رشته اینده دار و البته فوق العاده جذاب هست...
هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، تو دانشگاه ما، دخترامون هم درسای عملیشون از پسرا قوی ترن هم درسای تئوریشون! در حدی که مدیر گروهمون میگه دخترای این گروه از پسرا، پسرترن! البته بازم باید ببینی روحیاتت چه جوریه.به نقل از folle :ميشه يكم واسه ما كوچيكترا ازين رشته بگين؟من ميخوام عمران بخونم ميترسم بعدا پشيمون شم....درضمن دخترم هستم ....
دقیقا این سوالی هست که همه میپرسن ازم...به نقل از puzzle :چه جوری با رشته تجربی اومدی عمران؟!!!
رشته ای که می خوای انتخاب بکنی به روحیاتت بستگی داره نه به دختر یا پسر بودن.به نقل از folle :ميشه يكم واسه ما كوچيكترا ازين رشته بگين؟من ميخوام عمران بخونم ميترسم بعدا پشيمون شم....درضمن دخترم هستم ....
آخه مگه میشه غیر از این فکر کرد....... B-) B-)به نقل از moein.d :به نظرم کسی با این جمله مخالف نباشه؟؟؟ درسته بچه ها؟؟؟
عمران حرفه ای که به آن افتخار می کنیم....
نه اصلا....به نقل از یک ایرانی :آخه مگه میشه غیر از این فکر کرد....... B-) B-)
فیزیک 2 مگه از چارت عمران حذف نشد؟!به نقل از مجتبی73 :ترم اول:نقشه کشی- تربیت-فیزیک-شیمی عمومی-ریاضی1-
ترم2:استاتیک(افتاتیک)-فیزیک2-ریاضی2-طراحی معماری-اماراحتمال
استاتيك درس شيريني هست..ياد بگيري خيلي فاز ميده..به نقل از مجتبی73 :ترم اول:نقشه کشی- تربیت-فیزیک-شیمی عمومی-ریاضی1-
ترم2:استاتیک(افتاتیک)-فیزیک2-ریاضی2-طراحی معماری-اماراحتمال
آره... منم عاشق استاتیکم ولی با این حال بازم فک نکنم با نمره ی خوبی پاسش کنمبه نقل از moein.d :استاتيك درس شيريني هست..ياد بگيري خيلي فاز ميده..
فيزيك 2 كه حذفه..!!!!!
طراحي معماري رو هم زود برداشتي..پيش نياز داره خفن...
----------
سلام..من شنيدم بارگزاري سازها داره حذف ميشه درسته؟؟؟ا
----------
بچه ها كسي ميتونه در مورد" بررسي تغييرات منحني هيستر زيس در فولاد و الومنيم " منبع ارائه بده يا يه مقاله؟؟
نه مطمئن باش پاسه..منم فک نمیکردم پاس شم.فک میکردم 9 شم ..اما بعد نشستم مثل...خوندم..ونمره جالب اوردم..به نقل از ! ghasedak :آره... منم عاشق استاتیکم ولی با این حال بازم فک نکنم با نمره ی خوبی پاسش کنم
من این ترم طراحی برنداشتم ولی فک کنم 99% هم ورودی هام برداشتن، ترم چند برداریم مثلا؟ 4؟ چیا قبلش لازمه؟
اون دو تا سوالتم که کلا در حوزه ی معلومات من نیست
اوضاع امتحانا که خیلی خرابه.به نقل از ندا مکرم :طراحی معماری رو زودتر وردارین تموم شه بره! من ترم دو برداشته بودم. واسه ترم 4 نذارین به نظر من، چون یه درسیه که پروژه داره، اتوکد یاد بگیرین، ساختمون طراحی کنین و بکشینش و پلات بگیرین و این چیزا... وقتگیره یه کم. اگه مثل چارت پیش برین، ترم 4 باید تحلیل سازه 1 و مکانیک سیالات و مکانیک خاک 1 داشته باشین که اونا به اندازهی کافی وقت و انرژیتون رو میگیرن :)
واسه ترم 4 که درس نمره بیار میخواین، مهندسی محیط زیست و اقتصاد مهندسی خوبه (البته اینم تکلیف و اینا داره، بستگی به استادتون داره!)، با یکی دو تا درس عمومی. اگه از دروس علوم پایه هم مونده، اونا رو وردارین زودتر.
من ترم 3 تموم شد دروس علوم پایهم.
الانم ترم 4 تحلیل سازه 1، مکانیک خاک 1، تکنولوژی بتن، مکانیک سیالات، مهندسی محیط زیست، مهندسی سیستمها و آشنایی با دفاع مقدس دارم (17 واحد)
امتحانا هم از 7ام خرداد شروع میشه تا 22ام، نمیدونم چهجوری میتونم پاس بشم همه رو :د