• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث های عمومی دانشجوهای عمران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران

به نقل از moein.d :
به نظرم کسی با این جمله مخالف نباشه؟؟؟ درسته بچه ها؟؟؟

عمران حرفه ای که به آن افتخار می کنیم....
آخه مگه میشه غیر از این فکر کرد....... B-) B-) ;D ;D

به نقل از یک ایرانی :
آخه مگه میشه غیر از این فکر کرد....... B-) B-) ;D ;D
نه اصلا....
به امید موفقیت مهندس عمرانیای عزیز.....

ترم اول:نقشه کشی- تربیت-فیزیک-شیمی عمومی-ریاضی1-
ترم2:استاتیک(افتاتیک)-فیزیک2-ریاضی2-طراحی معماری-اماراحتمال

به نقل از مجتبی73 :
فیزیک 2 مگه از چارت عمران حذف نشد؟! :-?
آملر احتمال زود نبود ترم 2؟

به نقل از مجتبی73 :
استاتيك درس شيريني هست..ياد بگيري خيلي فاز ميده..
فيزيك 2 كه حذفه..!!!!!
طراحي معماري رو هم زود برداشتي..پيش نياز داره خفن...
----------
سلام..من شنيدم بارگذاري سازها داره حذف ميشه درسته؟؟؟ا
----------
بچه ها كسي ميتونه در مورد" بررسي تغييرات منحني هيستر زيس در فولاد و الومنيم " منبع ارائه بده يا يه مقاله؟؟

به نقل از moein.d :
استاتيك درس شيريني هست..ياد بگيري خيلي فاز ميده..
فيزيك 2 كه حذفه..!!!!!
طراحي معماري رو هم زود برداشتي..پيش نياز داره خفن...
----------
سلام..من شنيدم بارگزاري سازها داره حذف ميشه درسته؟؟؟ا
----------
بچه ها كسي ميتونه در مورد" بررسي تغييرات منحني هيستر زيس در فولاد و الومنيم " منبع ارائه بده يا يه مقاله؟؟
آره... منم عاشق استاتیکم :x ولی با این حال بازم فک نکنم با نمره ی خوبی پاسش کنم :| ;D
من این ترم طراحی برنداشتم ولی فک کنم 99% هم ورودی هام برداشتن، ترم چند برداریم مثلا؟ 4؟ چیا قبلش لازمه؟
اون دو تا سوالتم که کلا در حوزه ی معلومات من نیست :-"

جدّا استاتیک خیلی شیرینه ، چیزیه که ملموسه . فعلا که خوب رفته جلو ;D
اکثر دانشگاه ـا عمرانشون دیگه فیزیک 2 نمیخونه ، شیمی عمومی !!! نمیخونه ولی ما میخونیم :|

این ترم نقشه برداری برداشتم ، از ساعت 1:30 تا 7 میریم خرحمّالی ;D
دوربین به دست و تراز یاب و زاویه یاب و اینجور چیزا ، همه هم تیکّه میندازن بمون عوضی ـا ;D
حال میده ، حس میکنم از تابسون میتونم برم سر کار دیگه ;D

به نقل از ! ghasedak :
آره... منم عاشق استاتیکم :x ولی با این حال بازم فک نکنم با نمره ی خوبی پاسش کنم :| ;D
من این ترم طراحی برنداشتم ولی فک کنم 99% هم ورودی هام برداشتن، ترم چند برداریم مثلا؟ 4؟ چیا قبلش لازمه؟
اون دو تا سوالتم که کلا در حوزه ی معلومات من نیست :-"
نه مطمئن باش پاسه..منم فک نمیکردم پاس شم.فک میکردم 9 شم ..اما بعد نشستم مثل...خوندم..ونمره جالب اوردم..
پیش نیاز طراحی یه درس وحشتناکی به نام"اصول مبانی معماری و شهرسازی "هست..مغز میپوکونه لامصب..
طراحی یه درس نمره بیاری هست ..ترم 4 خوبه..
----
من موندم این مقاله رو چیکار کنم./..؟؟

طراحی معماری رو زودتر وردارین تموم شه بره! من ترم دو برداشته بودم. واسه ترم 4 نذارین به نظر من، چون یه درسیه که پروژه داره، اتوکد یاد بگیرین، ساختمون طراحی کنین و بکشینش و پلات بگیرین و این چیزا... وقت‌گیره یه کم. اگه مثل چارت پیش برین، ترم 4 باید تحلیل سازه 1 و مکانیک سیالات و مکانیک خاک 1 داشته باشین که اونا به اندازه‌ی کافی وقت و انرژیتون رو می‌گیرن :)

واسه ترم 4 که درس نمره بیار می‌خواین، مهندسی محیط زیست و اقتصاد مهندسی خوبه (البته اینم تکلیف و اینا داره، بستگی به استادتون داره!)، با یکی دو تا درس عمومی. اگه از دروس علوم پایه هم مونده، اونا رو وردارین زودتر.
من ترم 3 تموم شد دروس علوم پایه‌م.
الانم ترم 4 تحلیل سازه 1، مکانیک خاک 1، تکنولوژی بتن، مکانیک سیالات، مهندسی محیط زیست، مهندسی سیستم‌ها و آشنایی با دفاع مقدس دارم (17 واحد)
امتحانا هم از 7ام خرداد شروع میشه تا 22ام، نمی‌دونم چه‌جوری می‌تونم پاس بشم همه رو :د

به نقل از ندا مکرم :
طراحی معماری رو زودتر وردارین تموم شه بره! من ترم دو برداشته بودم. واسه ترم 4 نذارین به نظر من، چون یه درسیه که پروژه داره، اتوکد یاد بگیرین، ساختمون طراحی کنین و بکشینش و پلات بگیرین و این چیزا... وقت‌گیره یه کم. اگه مثل چارت پیش برین، ترم 4 باید تحلیل سازه 1 و مکانیک سیالات و مکانیک خاک 1 داشته باشین که اونا به اندازه‌ی کافی وقت و انرژیتون رو می‌گیرن :)

واسه ترم 4 که درس نمره بیار می‌خواین، مهندسی محیط زیست و اقتصاد مهندسی خوبه (البته اینم تکلیف و اینا داره، بستگی به استادتون داره!)، با یکی دو تا درس عمومی. اگه از دروس علوم پایه هم مونده، اونا رو وردارین زودتر.
من ترم 3 تموم شد دروس علوم پایه‌م.
الانم ترم 4 تحلیل سازه 1، مکانیک خاک 1، تکنولوژی بتن، مکانیک سیالات، مهندسی محیط زیست، مهندسی سیستم‌ها و آشنایی با دفاع مقدس دارم (17 واحد)
امتحانا هم از 7ام خرداد شروع میشه تا 22ام، نمی‌دونم چه‌جوری می‌تونم پاس بشم همه رو :د
اوضاع امتحانا که خیلی خرابه.
ما هم از 4ام تا 20ام متحانامونه.نمیدونم چطوری درس بخونم.
نصف درسا که مونده هیچی تازه باید 5شنبه و جمعه هم بریم کلاسای جبرانی.
تازه این ترم یه اشتباهی کردم اقتصاد مهندس رو برداشتم الان نمیدونم چطوری پاسش کنم.خیلی درس بیخودیه.
رسما الان میگم غلط کردم برش داشتم..... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Back
بالا