• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث های عمومی دانشجوهای عمران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک
این تاپیک رو واسه این زدم که اگر از دوستان عمرانی کسی هست، بیان این جا و در مورد دروس دانشگاهی، همایش ها و مسابقات، اطلاعیه ها و ... و کلاً هر چیز مربوط به عمران ، تبادل نظر داشته باشیم :)

//واسه رشته های دیگه هم بد نیست تاپیک مشابه زده بشه.

پاسخ : مهندسی عمران

عمران کسی نیست جداً؟! :دی
برق و پزشکی زیادن... :-<

ترم اول رسم فنی و نقشه کشی، ریاضی 1، فیزیک 1، فارسی، زبان عمومی، آیین زندگی و انقلاب اسلامی داده بودن بهمون.

ترم دو هم استاتیک، طراحی معماری و شهرسازی، نقشه برداری و عملیات، زمین شناسی مهندسی، ریاضی 2، معادلات دیفرانسیل، برنامه نویسی کامپیوتر و تربیت بدنی ور داشتیم.

منم عمرانم!
ما هم ترم اول رسم فنی و نقشه کشی، ریاضی 1، فیزیک 1، از فیزیک 1، مباني كامپوتر ، زبان عمومي، تاريخ تمدن اسلامي داشتيم
ترم بعدي استاتیک، زمین شناسی مهندسی، ریاضی 2، فیزیک 2، معادلات دیفرانسیل، تربیت بدنی، فارسی داريم

فیزیک 2 چرا؟! به دردمون نمی خوره اصن :-؟
واسه عمران ِ ما ارائه نمی شه فیزیک 2 کلاً! جزو دروس اختیاری محسوب میشه...

ميدونم! اما براي ما اجباريه! البته سال بالايي هامون گفتن نگيرين بزارين براي ترمهاي أخر ولي ما همه مون الان گرفتيم كه ديگه راحت شيم!

شما عمرانیا چه درساییتون با ما معماریا مشترکه؟

الان رفتم نگاه کردم واحدها ی بچه های معماریمون رو، یه درسی دارین به اسم سازه های بتنی، ما تکنولوژی بتن داریم و سازه های بتن آرمه. یه کم شبیه ن :د
چندین تا طراحی معماری دارین (4 تا فکر کنم). ما یه دونه طراحی معماری و شهرسازی داریم. یه نقشه کشی و رسم فنی هم که همه ی رشته ها دارن که مال معماری و عمران خیلی بیشتر شبیه به همن.
دیگه همین ها رو پیدا کردم... کلاً بر خلاف تصور اکثریت، اون قدر هم شبیه به هم نیست عمران و معماری!

استاتيك هم قبلا معماريها داشتن ولي الان ديگه نميدونم داريد يا نه.

پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران

ترم اول : رسم فنی و نقشه کشی - ریاضی 1 - فیزیک 1 - فارسی - انگلیسی - درس از گروه معارف - تربیت بدنی 1 (17 واحد )
ترم دوم : طراحی معماری و شهرسازی - استاتیک - ریاضی 2 - معادلات دیفرانسیل و انتگرال - برنامه نویسی کامپیوتر - زمین شناسی - درس گروه معارف - آزمایشگاه فیزیک (1) (19 واحد)

من تا این لحظه این درس ها رو پاس کردم و درس سختی که مشکل ساز باشه بهش بر نخورم میگن عمران ترم 5 و6 سخت میشه

و استاتیکی که همه میگفتند سخته به نظرم درس راحتی بود ;D

پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران

منم تازه کنکور دادم ایشالا 2ما دیگه به جمع دانشجو های گل عمرانی میپیوندم ;D ;;)

• لایک
امتیازات: psi-3
Back
بالا