اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

به نقل از انیس :
کتاب کار معمولی برای ریاضی فیزیک نمی شناسم بهتره برید به کتاب فروشی بپرسید کدوم بهتره.
من چند تا سوال ریاضی دارم :)
1.اگر abc یک عدد سه رقمی باشد ثابت کنید abc _cba بر 99 بخش پذیر است.
2.علی از رضا پرسید چند سال داری؟او گفت : وقتی تو به سن امروز من برسی من دو برابر تو سن خواهم داشت.در صورتی که مجموع سن علی و رضا 30 سال باشد سن هر یک را حساب کنید.
3.مهرشاد می خواهد هر روز نصف پس انداز خود را به اضافه ای 20 تو مان خرج کند اگر بعد از سه روز پس انداز او تمام شود تعیین کنید پس انداز او چه قدر است؟
4.برای کمک به مسافرت جهای قرار شد 15 نفر مشترکا 12000 تومان بپردازند چند نفر از کمک خودداری کردند و سایرین هر کدام 400 تومان بیشتر پرداختند تعداد افراد کمک دهنده را بیابید.
5.مادر در جواب این سوال که دخترش چند سال دارد جواب داد اگر سن او را دو برابر کنیم و سه برابر سن 6 سال قبل او را از ان کم کنیم سن فعلی اش به دست می اید حساب کنید دختر چند سال دارد.
اول از همه اینکه سوالات رو بهتره تو انجمن ریاضی مطرح کنی اما
جواب ها به ترتیب:
1-به صورت حاصلضرب یکان و دهگان و صدگان بنویسی درست میشن و یه معادله به این شکل درمیاد:
gif.latex

که یعنی به 99 بخشپذیرند
2-جواب سوال دومت یکم احمقانس :D اما علی 0 سالشه ( :)) ) و رضا 30. سن الان رضا رو r بگیر و سن علی رو a
gif.latex

3- پول اولیه این بنده خدارو برابر x بگیر:
gif.latex

اینو حل کن خیلی سادس میشه 280
4-x رو برابر کسایی که پول دادن بگیر:
gif.latex

5- x رو برابر سن بچه در نظر بگیر
gif.latex

(ببخشید خیلی درهم شد :D )

مرسی بابت جواب ها.سوال 2 رو اصلا متوجه نشدم :o :-\

به نقل از انیس :
مرسی بابت جواب ها.سوال 2 رو اصلا متوجه نشدم :o :-\
شما میزان اختلاف سنی علی با رضا رو برابر x بگیر یعنی x سال بعد علی میشه سن الان رضا
بعد از طرفی x سال بعد سن رضا دو برابر سن الانش شده یعنی:

gif.latex

حالا باز میدونیم سن علی بعلاوه x برابر سن الان رضا میشه پس:

gif.latex

امیدوارم ایندفعه دیگه خوب گفته باشم! :D

سلام دوستان،بنظرتون معدل 18.02 خوب هس؟؟؟ :-/
خودم که چند روزه خیلی رفتم تو فازغم :( :((
بد ترین نمره هام ریاضی:15( ~X( ) و فیزیک:13.5( ~X( ) حالا جالب اینه می خوام برم ریاضی فیزیک :-[

ناراحتی نداره ج بابا, ۱۷ شدم من

بدترین نمره من ریاضی و زیسته! :D

من که 18.73 شدم فقط به خاطر ریاضی همه ی درسا دور و بر 19 و 18 بودن ولی ریاضی 15!!

راستی زیر چند میفتیم؟؟؟ :o :o

افتادن و ابنا ربط به نمره کل داره که بعد ترم دو رو دادین تو کارنامه بتون میدن
نمره یکی از دروس زیر 12 باشه و یا نمره معدل زیر 14 باشه میره بیرون از سمپاد و افتادن(شهریوری شدن) تو هر درس، نمرات زیر10 رو شامل میشه

معدل زیر 14 احتمال اخراجش بالاست، اما تا جایی که میدونم تک نمره زیر 12 نه، یادمه حتی یکی تعریف میکرد نمیدونم تو حلی یا فرز (دقیق یادم نیس خو :د ) مثن ریاضی یا فیزیکو چند بار امتحان میدن شهریور تا قبول بشن :د

با این حساب من فکر کنم زیر 18 بیارم.زبان شدم 16.ریاضیم بیشتر از زبانمه. ~X( :( :-/

بچه ها من عربیمو گند زدم :( چیکار کنم؟ :((((((((( چه کتابی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟دوستام میگفتن گاج محوری خوبه نظرتون چیه؟؟؟؟؟

والا معلم عربی ما که ی کتاب گرفته برامون همشم هی تاکید میکنه که : از نظر من بهترین کتاب کار عربی ۱ تو ایران همینه!!!دلیلشم اینه که کتابو خودش با همکاری مهدی حکمت اندیش نوشته!!! :-& :-??

به ما هم گفتن 5+1 بگیرین، همینطوری مل ماله شماس، دوست نزدیک معلمممون نوشتتش! اما من هنوز هیچی نگرفتم، شاید منم همون گاج محوری رو بگیرم، میگن خوبه!

حالا این گاج محوری ک میگین چجوریه؟؟فقط سواله یا توضیح هم داده؟؟تست بیشتره یا تشریحی؟؟سوالاش سطحش چجوریه؟؟؟

چرا اینجا کسی خوشخوانو برای فیزیک پیشنهاد نکرد؟ :|
خُب من به شخصه، اگه برای ترم یک خوشخوان و نشرالگو رو باهم خونده بودم الان 4نمره بالاتر شده بود نمره‎م!
کسایی که ندارم از این ترم بگیرن. :-" #پیشنهاد

×من همچنان برای عربی؛ گاج قرمز رو پیشنهاد می‎کنم.

به شخصه دوستان اولیه گرامی من میگم بهتون اگر واسه فیزیک کتابی میخواین که سوالای واقعا به درد بخوری داشته باشه (هم واسه زندگی هم واسه آخرت :D ) برین کتاب سرآمد فاطمی رو حل کنین!
واقعا سوالاش خیلی خوبه...

در ضمن برای زبان و ادبیات فارسی (با توجه به اعتقاد شخصی من به این موضوع :D ) بهتون توصیه میکنم باز هم همون کتابای سرآمد رو بخونین!!! ;)

واسه ریاضی هم مبتکران واقعا خوب بود :)

پاسخ‌نامه‌ى اون آزمونه رو به كسى ندادن؟

معدلا سیکرته؟ :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا