خوبه؟!!! من شدم 19.81 مامانم کلی سرم داد زدبه نقل از پــَـــرن :من 18.67 شدم. نمره به این خوبی!![]()
اصلا مگه کسی هست که زیر 14 بشه؟!؟! منظورتون معدله آیا! فک کنم امتحان کلاسی رو میگیدبه نقل از ایلیا :معدل زیر 14 احتمال اخراجش بالاست، اما تا جایی که میدونم تک نمره زیر 12 نه، یادمه حتی یکی تعریف میکرد نمیدونم تو حلی یا فرز (دقیق یادم نیس خو :د ) مثن ریاضی یا فیزیکو چند بار امتحان میدن شهریور تا قبول بشن :د
به نقل از 타니아 :اصلا مگه کسی هست که زیر 14 بشه؟!؟! منظورتون معدله آیا! فک کنم امتحان کلاسی رو میگید
به نقل از naeemeh :شیمی رو تا کجا خوندین؟نشر الگو به نظرتون راحت نیس؟یه کتاب دیگه واسه شیمی معرفی میکنین؟
یه کار دیگه هم می تونی بکنی. کتاب مسائل شیمی کنکور انتشارات مهروماه رو بخری بعد مسائل شیمی رو از تو اون حل کنی فقط مشکلی که داره اینه که این کتاب برای دوم تا چهارمه باید مسائل اول رو از توش جدا کنی تازه به درد فیزیک هم میخورهبه نقل از naeemeh :شیمی رو تا کجا خوندین؟نشر الگو به نظرتون راحت نیس؟یه کتاب دیگه واسه شیمی معرفی میکنین؟
آخه گفت نشر الگو سطحش پایینه گفتم پس حتما می خواد سطحش خیلی بالا باشه وگرنه به نظر من بهتره اول کامل کامل بر کتاب مسلط شیبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :پایه اولیم.
فعلا رو محتوا کار بشه بهتر نیست؟ راستش من مشاوره رفتم بهم تکرار و تمرین رو پیشنهاد کرد. اگه قراره المپیادی باشین امسال رو با ذکاوت روی پایه ها بذارین.
+شیمی عمومی کتاب قشنگیه. سطحشم خوبه. اونم امتحان کنین به نظرم