اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

مال ما به زور به 2 2.5 میرسید. :D

ماله ما حدود 1 و 1.30 بود. خیلی زود گرفتن. بعضی از دوستان 4 5 ردیفشو نزده بودن. بعد منو دوستم با این که گروهی عمل کردیم (یه ردیف من یه ردیف اون :-") بازم دو ستونش موند! :)) بعد من فکر می‌کردم ما خنگیم کاشف به عمل اومد که حتی وقت پیشنهادی خود تستم حدود 2 ساعت بوده! :D

10 دیقه :))
مشاورمون گفت زیاد مهم نیست ما هم همرو شانسی زدیم :>

دقیق یادم نیس چقدر بود، فقط یادمه کم بود، و آخراشو دیگه گروهی زدیم، البته دو مرجله گرفتن از ما، اون مرحله ای که ریاضی و هوش و اینا داشت رو اینجوری زدیم، اون یکی که علاقه و مسائل شخصی و اینا بود وقتش کم نیومد.

ملت کیا ازمون علامه خلی میدن؟ اگ کسی هس بیاد مث پارسال حماسه بیافرینیم :د

من معدلا رو پرسیدم خودم اعلام نکردم. چقد موجود کثیفی م. :-"

19.63
:))

دفترچه سوالات آزمون علامه حلی یک روز قبل از هر آزمون فروخته میشه، خواستین پ.خ بدین. :-"

کسی نخرید آقا :| :)) رایگان میزاریم ملت فبض ببرن:

×لینک پاک شد آقا، کسی خواست پ.خ بده :-"

جم کن آقا. غیر قانونیه . دردسر میشه ها :-"

من برای درسای مدرسه وقت کم میارم چه برسه به تست چی کار کنم که بتونم تست هم بزنم

به نقل از پــَـــرن :
من 18.67 شدم. نمره به این خوبی! :))
خوبه؟!!! من شدم 19.81 مامانم کلی سرم داد زد

به نقل از ایلیا :
معدل زیر 14 احتمال اخراجش بالاست، اما تا جایی که میدونم تک نمره زیر 12 نه، یادمه حتی یکی تعریف میکرد نمیدونم تو حلی یا فرز (دقیق یادم نیس خو :د ) مثن ریاضی یا فیزیکو چند بار امتحان میدن شهریور تا قبول بشن :د
اصلا مگه کسی هست که زیر 14 بشه؟!؟! منظورتون معدله آیا! فک کنم امتحان کلاسی رو میگید

شیمی رو تا کجا خوندین؟نشر الگو به نظرتون راحت نیس؟یه کتاب دیگه واسه شیمی معرفی میکنین؟

به نقل از 타니아 :
اصلا مگه کسی هست که زیر 14 بشه؟!؟! منظورتون معدله آیا! فک کنم امتحان کلاسی رو میگید

چرا هست. پست پشت سر هم نده. همه رو تو پست اول ویرایش کن :-"

به نقل از naeemeh :
شیمی رو تا کجا خوندین؟نشر الگو به نظرتون راحت نیس؟یه کتاب دیگه واسه شیمی معرفی میکنین؟

فصل سه . مسائل استوکیومتری. نشر الگو رو نمیدونم ، ولی اصـلا «خیلی سبز» نگیرید. خیلی سوالاش ساده و اعصاب خورد کنه !
مرات خوبه. :دی

به نقل از naeemeh :
یه کار دیگه هم می تونی بکنی. کتاب مسائل شیمی کنکور انتشارات مهروماه رو بخری بعد مسائل شیمی رو از تو اون حل کنی فقط مشکلی که داره اینه که این کتاب برای دوم تا چهارمه باید مسائل اول رو از توش جدا کنی تازه به درد فیزیک هم میخوره

پایه اولیم.
فعلا رو محتوا کار بشه بهتر نیست؟ راستش من مشاوره رفتم بهم تکرار و تمرین رو پیشنهاد کرد. اگه قراره المپیادی باشین امسال رو با ذکاوت روی پایه ها بذارین.
+شیمی عمومی کتاب قشنگیه. سطحشم خوبه. اونم امتحان کنین به نظرم

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
پایه اولیم.
فعلا رو محتوا کار بشه بهتر نیست؟ راستش من مشاوره رفتم بهم تکرار و تمرین رو پیشنهاد کرد. اگه قراره المپیادی باشین امسال رو با ذکاوت روی پایه ها بذارین.
+شیمی عمومی کتاب قشنگیه. سطحشم خوبه. اونم امتحان کنین به نظرم
آخه گفت نشر الگو سطحش پایینه گفتم پس حتما می خواد سطحش خیلی بالا باشه وگرنه به نظر من بهتره اول کامل کامل بر کتاب مسلط شی
من کلا با کتاب موافقم

کتاب خوبی نیست راستش. با محتوای کتاب بیگانس و این اصلا خوب نیست.
+شاید از المپ شیمیا بپرسی بهتر باشه

بله، زیر ۱۴ داریم، خصوصا تو پایه های بالاتر، معدل کل رو میگم.
+شیمی عقبیم ما :/ سر فصل سه! کتاب هم خود ایرج برامون گلواژه گرفت، گلواژه دوتاس، یکی درسنامه اینام داره، اون نه! اونی ک فقط کتاب کاره، به شخصه راضیم ازش، حداقلش اینه که سوالاش تکراری و در نتیجه اعصاب خورد کن نیست.

معلم شیمی ما که گازشو گرفته ما سر فصل 4 هستیم. حالا کتاب تکمیلی صفحه ی چندید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا