به نقل از ایلیا :نخیر، بعضیا 20 شدن روشون نمیشه بگن.![]()
بلههههبه نقل از مُحمد :
من 19.97 شدم
انضباط 19.75
پرورشی 19.5
آی کنت بلیو و این حرفا![]()
من باید بگم که از شب های طولانی امتحان + اسفندیار و یه کتاب[nb]انتشارات تخته گاز[/nb] دیگه بود کل سوالای شیمیمون ازون اومد تشکر دارمبه نقل از Farzin2x :بلهههه
خرخونی تا چقدر آخه؟
+
+
+
+
نیازمند کمک با طول موج 510 نانو متری هستم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یک قطعه آلومینیوم 1 کیلویی با دمای 90 درجه ی سلسیوس و یک قطعه مس 2 کیلوگرمی با دمای 95 درجه ی سلسیوس را در یک میحط قرار می دهیم تا با محیط به تعادل حرارتی برسند.مقدار گرمایی که در این فرآیند آلومینیوم از دست داده چند برابر گرمایی است که مس از دست داده است.(ظرفیت گرمایی ویژه ی آلومینیوم 900 و مس 400 هستش)
ایبابا، ایبابانخیر، بعضیا 20 شدن روشون نمیشه بگن.![]()
دمای تعادلو بدست اوردم شد 1570 تقسیم بر 17به نقل از Farzin2x :بلهههه
خرخونی تا چقدر آخه؟
+
+
+
+
نیازمند کمک با طول موج 510 نانو متری هستم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یک قطعه آلومینیوم 1 کیلویی با دمای 90 درجه ی سلسیوس و یک قطعه مس 2 کیلوگرمی با دمای 95 درجه ی سلسیوس را در یک میحط قرار می دهیم تا با محیط به تعادل حرارتی برسند.مقدار گرمایی که در این فرآیند آلومینیوم از دست داده چند برابر گرمایی است که مس از دست داده است.(ظرفیت گرمایی ویژه ی آلومینیوم 900 و مس 400 هستش)
شدمبه نقل از انیس :19/85 شدم![]()
زیست 19/25
ریاضی 18/75
زبان فارسی 19/25
@محمد:
شما مگه کامپیوتر 18 نشده بودی؟یا من اشتباه یادمه؟!
با عرض معذرت فراوان دیر پاسخ دادم وقت نبود به سایت سر بزنم:به نقل از sepehrbv :یک لوله ی آب 2 ساعت دیرتر و لوله ی آب دیگر 4.5 ساعت دیرتر از موقعی که هر دو لوله باز باشند ، استخری را پر از آب می کنند.هر یک از دو لوله به تنهایی در چند ساعت استخر را پر می کنند ؟
پاسخ رو از پیام خصوصی و به صورت تشریحی بفرتین لطفا