اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

دوستان ( اوّل‌ـایِ سابق منظورمه :))) کسی از بینِ شما امسال کانون (قلم‌چی دیگه) رفته؟
اگه اره؛ راضی بودید؟
به نظرتون بهتره از چه سنّی شروع کرد کانونُ؟

نقل قول از پست بالا:
من سال سوم رفتم واسه سال سوم خوب بود ولی امسال نرفتم درس مدرسه سنگین بود میخواستم اونو برم دیگه........................
به نظر من سال سوم باید ادم بره سال اول که نمیدونی دنیا دست کیه سال دوم هم مدرسه های ما انقدری هست که نخواییم بریم کانون هم خفن میمونیم ولی به نظر من سال سوم و چهارم کانون خوبه

من هي ميگم درس نميخواد بخونيد، در حد شب امتحاني خوبه، بشينيد با تفريح كنيد يا المپ بخونيد، اونوقت ميگيد بريم قلمچي؟ :/
قلمچي فقط سال چهارم. تمام.

به نقل از مُحَمَّد :
قلمچي فقط سال چهارم. تمام.
دیگه دبیرستان اینقدرم ساده نیستااا:/

به نقل از amoo.majid :
دیگه دبیرستان اینقدرم ساده نیستااا:/
هست عاغا هست، بشينيد يا المپ بخونيد، يا تفريح كنيد و درسارو شب امتحاني بخونيد. ماهم همينكارو كرديم و الان مشكلي نداريم

• لایک
امتیازات: N.M

آخرش ما چیکار کنیم؟ :))

• لایک
امتیازات: swz

آقا بچه ی مردم رو منحرف نکنید
به نظر من اگه المپیادی هستی که بشین المپ بخون به قول دوستمون سال چهارم کون کور رو میشه جمع کرد کاری نداره
ولی بشین المپیاد بخون دیگه تفریح هم تا حدی خوبه
ازون ور هم اگه المپی نیستی بشین از الان کون کور بخون خب شما میگی سال چهارم بس است برای رتبه چند میگی 1000؟
خب شوما سال اول و دوم و سوم هم(که سال اول گذشت)بشین بخون اون رتبه ی خوب 1000 بشه زیر 100
آغا بد میگم؟

:|
من رفتم آمار کانونو گرفتم سال اول دبیرستان با تخفیف 600 هزار تومان :|
:|

اونم حس من میگه تابستونو خوش بگزرونید هیچ چی نخونید
فکر کنید آخرین تابستون عمرتون (بلا نسبت ;D)،میشینید درس میخونید؟!

من دیدم بچه ها میخان بخونن باهاشون همراه بشم دیدم همه بیخیال شدن منم بی خیال شدم

اصلا بیخیال،
خودم میرم برا خودم برنامه میریزم.
مخالف حرف میزنید یک بچه اول دبیرستانی رو گیج می کنید، خودم برنامه میریزم [حس خانم های برنامه ریز] :-"

مشک دید بازار خرخونی گرمه، خودشون پرید توش. حالا کساد شده،مشکم کشید کنار [شوخی] :-"

بچه‌های سوم راه به اول دب گوش بدید ، اینجا هر کی میاد تجربه ی خودشو میگه ، هر کی راه موفقیت خودشو میگه ، در ثانی همه مثه هم نیستن که . شماها باید ببینین خودتون چطوری هستین . اگه یه کی هستین مثه من که درسای حفظی بعد یه هفته یادتون میره بنظرم شرکت کردن تو یه آزمون [حالا یا گاج یا قلم‌چی یا هر چی] مفیده براتون .
اگرم نه که خب اول دب واقعا نیاز به اینهمه استرسُ کتاب کمک‌آموزشیُ این چرت و پرتا نداره . :/ بعدشم اصن اول دب درسای حفظی ـش مهم نیس که بخواین برین کانون ، ولی باز خودتون میدونین .
[لازم به ذکره بنده هم اول دب نه کلاسی چیزی رفتم نه کانون شرکت کردم ، نیاز نیست برای اول دب ولی چرا ، برای دوم نیازه]

بچه های سوم این تابستون هیچ کار خاصی نمیتونید بکنید چون همه درسارو در طول همون سال خیلی راحت میتونید بخونید و تمرین و تست و اینا!(اگر اونقدر درسخونید که از تابسون میخواید شروع کنید سال تحصیلی وقت هس کاملا!)
بنظرم خوب فک کنید ببینید المپاد چیکار میخواید بکنید!اگه فراره المپیادی باشید شروع کنید!اگر نه بشینید کلا کتابایی که دوست دادید رو بخونید شاید کابستونای دیگه واقعا وقت نکنید مثن!یا چمیدونم اگه زیست دوست دارید و قراره تجربی باشید حتی میتونید کتابایه کمپل رو بمباحثی که دوست دارید یا بعدا دوم سوم قراره بخونید رو بخونید(حتی اگه المپیادی نیستید باعث میشه کلی مفهومی تر و کامل تر از مدرسه بدونید اون مباحثو!)

هست عاغا هست، بشينيد يا المپ بخونيد، يا تفريح كنيد و درسارو شب امتحاني بخونيد. ماهم همينكارو كرديم و الان مشكلي نداريم
بر خلاف میلِ باطنی‌م باید بگم: مطئنین بعدا مشکلی نخواهید داشت؟ :-"
ممکنِ سالِ آخر بفهمید که این کار اشتباه بوده یا لاقل بهترین راه نبوده. [نصیحت از سال پایینی. :-"]

و خب ممنون از دوستایی که لطف کردن تجربیاتشونُ در اختیار ما گذاشتن.
(به هر حال من که کانون شرکت کردم و امیدوارم تاثیرِ مثبت داشته باشه واسم. :-")
و دوستانی که در موردِ المپیاد صحبت کرده بودن، باید همین‌جا اعلام کنم: من خودم شخصا اراده یک المپیادیِ واقعی که واسه مدال می‌خونه رو ندارم و احساس می‌کنم راهِ پرریسکیِ؛ خلاصه من ادمش نیستم. ;;)

به نقل از نسیــم :
بر خلاف میلِ باطنی‌م باید بگم: مطئنین بعدا مشکلی نخواهید داشت؟ :-"
ممکنِ سالِ آخر بفهمید که این کار اشتباه بوده یا لاقل بهترین راه نبوده. [نصیحت از سال پایینی. :-"]

و خب ممنون از دوستایی که لطف کردن تجربیاتشونُ در اختیار ما گذاشتن.
(به هر حال من که کانون شرکت کردم و امیدوارم تاثیرِ مثبت داشته باشه واسم. :-")
و دوستانی که در موردِ المپیاد صحبت کرده بودن، باید همین‌جا اعلام کنم: من خودم شخصا اراده یک المپیادیِ واقعی که واسه مدال می‌خونه رو ندارم و احساس می‌کنم راهِ پرریسکیِ؛ خلاصه من ادمش نیستم. ;;)
نچ پشيمون نميشم. نتيجه ي آزمونام اينو ميگه :>
حالا كه ثبت نام كرديد، حداقل زياد واسش نخونيد، طرف سال دوم رتبه اش هميشه زير 30 بوده و ترازشم بالا، سال چهارم سه رقمي هم نشده.
من همه ي اينارو تجربه كردم خو، نيازي به درس خوندن نيس والا

• لایک
امتیازات: Moshk

نچ پشيمون نميشم. نتيجه ي آزمونام اينو ميگه :>
باید صبر کنید نتیجه‌یِ ازمون‌آی پیشُ ببینید. ;D

من یک نظر دارم شاید خوب باشه
تا 15 تیر درس بخون
بعد ببین چطوره
خوبه
بده
بعد مث مهرانه حس خانمای برنامه ریز بهت دست بده ببین میخای تو تابستونت درس خودنو بگونجونی یا نه [و همین طور المپ رو]

به نقل از مُشک :
من یک نظر دارم شاید خوب باشه
تا 15 تیر درس بخون
بعد ببین چطوره
خوبه
بده
بعد مث مهرانه حس خانمای برنامه ریز بهت دست بده ببین میخای تو تابستونت درس خودنو بگونجونی یا نه [و همین طور المپ رو]
من بیزی‌ام. :))
بخوام بخونمم باید از اواخرِ تیر شروع کنم.
ولی خب احتمالا درس خوندن حذف شه از برنامه‌م. (یا اونطور که قرار بود نباشه)
المپ هم که گفتم اصلا تو برنامه‌م نیس؛ نه امسال و نه هیچ سالِ دیگه‌ای.

یعنی شما حاضر نیستید یذره ریسک کنید برید المپیاد بدید؟ بد نیس امتحانش که!

حالا یه پیشنهاد داشتم بدم، دیدم پیشنهاد مسخره ایه ، بیخیال.
تنکس ع ِ لات :د

باو شما چه سگ خونایی هستید. :)) اول دبیرستان فقط از بخش فیزیک نور و عدسی تو کنکور سوال ازش طرح میشه. یعنی همون 2 تا درس فیزیکو خوب بخونید کافیه.
قلمچی رو کلا چرت میدونم. آخه شما که سمپادی هستید. مدرستون خوبه. قلمچی میخواین چیکار؟! :-/

بشنيد درست و حسابي ب انتتخاب رشته المپ فك كنيد
ولي ابدا نخونيد !بسيار مضر هس!
#تجربه
درس هم تعطيل ،زبانتونو فول كنيد : )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا