اوّل دبیرستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yasaman26
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه معدلی رو پیشبینی میکنید برای ترم دوم؟

• 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.90 تا 20

رای‌ها: 8 16.7%
  • 19.70 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 19 تا 19.50

رای‌ها: 10 20.8%
  • 18 تا 19

رای‌ها: 6 12.5%
  • 17 تا 18

رای‌ها: 2 4.2%
  • زیر 17

رای‌ها: 4 8.3%

• رای‌دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اوّل دبیرستان

نظر من برای تابستون سوم به اول:
اگر به المپیاد فکر می کنی، هر چی زودتر بهتر. کتاباشو بگیر بشین بخون که حداقل سال اول مرحله ۱ قبول شی. انتخاب رشتتون هم جوری باشه که پشیمون نشید بعد ۱ سال. البته ۳ سال راهنمایی سمپاد بودن، کمک کرده علاقتون رو پیدا کنید. اگر چیزی خوشتون نمیاد و میخواین به زور بخونید بیخیال المپیاد شید! البته خوندش به رشته هم بستگی داره. آدمایی بودن که همین سن شروع کردن و نتیجه نگرفتن! آدمایی هم بودن که دوم شروع کردن گفتن چقد دیر! اگه زودتر میفمیدیم... فکر کنم روزی ۱ ساعت هم کافی باشه. یعنی آخر تابستان خیلی میشه. البته بازم میگم. بستگی به رشته داره
اگر هم سمت المپیاد نمیخواید برید، اول دبیرستان نه معدلش و هیچیش هیچ جا تاثیر نداره. نیازی به خر زدن نیست. خیلی مشتاقید یه کتاب چرت مثله مبتکران رو بگیرید برای جلو افتادن از کلاس خوبه
کنار همه ی این ها تفریح هم باشه.

به نظرم رباتیک رو شروع کنید... پشیمون نمیشید وعاشقش میشید :x

به نقل از niyayesh :
به نظرم رباتیک رو شروع کنید... پشیمون نمیشید وعاشقش میشید :x
برای شروعش به کلاس آموزشی نیازه. سرخود نمیشه. البته میشه رفت از این مدار چاپی های آماده خرید ولی اصلا کار خوبی نیست و اصلا مدار رو نمیشه فهمید. من خودم 1 سال سابقه اش رو داشتم، اگر علاقه کمی هم داشته باشید اولاش، به شدت عاشقش میشید به طوری که کلا ممکنه از درس بیفتید!

به نقل از مِهرانه :
یعنی شما حاضر نیستید یذره ریسک کنید برید المپیاد بدید؟ بد نیس امتحانش که!

حالا یه پیشنهاد داشتم بدم، دیدم پیشنهاد مسخره ایه ، بیخیال.
تنکس ع ِ لات :د
چرا حاضریم بریم المپیاد بدیم و حتما هم میدیم ولی حاضر نیستیم المپیادی باشیم.
× جمع بستم چون واسه خودم احترامِ خاصّی قائلم. :-"

+آها، پیشنهادتُ بده. شاید استفاده کردیم. ;D

به نقل از daneshvar.a :
برای شروعش به کلاس آموزشی نیازه. سرخود نمیشه. البته میشه رفت از این مدار چاپی های آماده خرید ولی اصلا کار خوبی نیست و اصلا مدار رو نمیشه فهمید. من خودم 1 سال سابقه اش رو داشتم، اگر علاقه کمی هم داشته باشید اولاش، به شدت عاشقش میشید به طوری که کلا ممکنه از درس بیفتید!
دقیقا.. حتما برید کلاس ....

بچه هاى اول دب ( كسايى كه امسال ميرن اول دب)، اگه يه وقت كتاباى دب رو خوندين بياين و بگين خجالت نكشيد :-" مثلا ميتونيد چيز جالبى داشت يا اينا به ماهم بگيد يا ميتونيم با هم هماهنگ كنيم بريم يه تيكه رو بخونيم . ؛؛) :>

من م تصميم گرفتم المپ كامپيوتر بخونم ؛؛) :دى

به نقل از صَواع. :
بچه هاى اول دب ( كسايى كه امسال ميرن اول دب)، اگه يه وقت كتاباى دب رو خوندين بياين و بگين خجالت نكشيد :-" مثلا ميتونيد چيز جالبى داشت يا اينا به ماهم بگيد يا ميتونيم با هم هماهنگ كنيم بريم يه تيكه رو بخونيم . ؛؛) :>

من م تصميم گرفتم المپ كامپيوتر بخونم ؛؛) :دى

یه‌نکته رو یادآوری کنم که مثل من بعدا وسطش بی‌خیال نشی.
المپیاد کامپیوتر تا مرحله‌ی سوم، برنامه‌نویسی نداره و فقط ریاضی‌ه.

به نقل از عڔفان :
یه‌نکته رو یادآوری کنم که مثل من بعدا وسطش بی‌خیال نشی.
المپیاد کامپیوتر تا مرحله‌ی سوم، برنامه‌نویسی نداره و فقط ریاضی‌ه.

بله ميدونم :دى رياضى رو دوست دارم.
من شروع ميكنم تا ببينم چى ميشه حالا.

بچه ها تصمیم برای انتخ رشته گرفتین؟اگه اره چی میخاین برین؟دلیلو هم بگین,سال بالایی ها هم لدف کنن بیان دربارع رشتشون توضی بدن ;D

• لایک
امتیازات: swz

ریاضی
همینجوری
دیدم یه پسره که باباش دکتره میاد به من میگه میخاد بره ریاضی :o بعد گفتم مگه بابات دکتر نیست مخالفت نکرد گفت من میخاستم دکتر شم به بابام گفتم گفت منو ببین تو دکتری هیچی نیست بدبخت باباش میخاست بره ریاضی معاون مدرسشون زور کرد که برو دکتر شو
نتیجه گیری علاقه ;)
البته خودم از اول راهنمایی میخام برم ریاضی
تو فرزانگان ساری امسال فقط 16 نفر رفتن ریاضی پس اگه همینطوری پیش بریم بازارکار و امکان ثبولی تو ریاضی پیش تر هم میشه
عوامل به ترتیب اولویت از نگاه من:
1-استعداد
2-علاقه
3-پولش
4-دید مردم به اون شغل
5-غیره
دقت کن اگه استعداد نداری نرو ولی دید مردم فرضا اون پاییناست (البت خودت باس الویت بچینی)پس اگه خاستی کفاش شی میتونی ماسمالی کنی یه کارگاه بسازی و... تا دید مردمم خوب شه
نکته مهم:بقیه رو ولش ببین خودت چی میخای
امیدوارم مفید بوده باشه ;D

من گفتم مثلا اول برم ریاضی،بعد برم تجربی،
یا اینکه کلا برم ریاضی 8-^
ولی مثلا برم ریاضی، آینده رو چیکار کنم؟ :-?

• لایک
امتیازات: swz

ریاضی چون علاقه و استعدادم توش بیشتره و بیشتر میشه باهاش حال کرد. کلا شیرینه. ;D

به نقل از مِهرانه :
اگه آینده برات الویت اوله برو یه تحقیق کن ببین اونایی که رفتن ریاضی یا هر رشته‌ی دیگه آیندشون چجوریاست بعد راحت تر میتونی تصمیم بگیری
البته بازم میگم اگه تو رشته ای موفق باشی بچه های بالا( :دی) خودشون تورو میبرن سرکار

به نقل از مِهرانه :

اگه واقعا کشش و تواناییشُ داری اینکارو بکن . زیست درس خیلی حجیمیه و تو در صورتی ک دومُ بری ریاضی مثلا ، باید تو خونه یه وقتم براش بذاری . در صورتی ک فیزیک ِ ریاضی و تجربی یکیه و ریاضی ای ک توی رشته ریاضی میخونی اصلا بدردت نمیخوره توی کنکور .
فقط یه درس رشته ریاضی داره و تو دوم میخونن ( فک کنم آمار :-؟ ) که اونم تجربیا تو سوم میخونن.
بهرحال اگه میخوای کنکور تجربی بدی ، بنظرم بهتره از همون اول رشتت تجربی باشه.

به نقل از مِهرانه :
ببنید فاکتور اساسی علاقه هس.ریاضی دوست نه داشته باشی بری ریاضی یا تجربی دوست نه داشته باشی بری تجربی دهنت سرویس میشه.
همین الان دهن من سرویس شده :| نه کنید از این کارا.
زیست حجیمه مهمه خیلی زحمت میخواد.زیست دهه ی شصت نیست که شب امتانی بری هشتاد بزنی.
اگر اول بری ریاضی حتمن باید موازی زیست بخونی در کنارش که کم نیاری سال کنکور که اینم واقن کار سختیه.
آینده ی ریاضی مگه بده؟
عین چی موندم تو گل هیچ کودوم از رشته های تجربی رو دوست نه دارم. در عوض ریاضی یک عالمه رشته داره و محدود به سه تّا رشته نیست.

به نقل از مِهرانه :
ریاضی آینده نداره؟
نرم افزار این وسط کشکه دیگه
ب قول معلممون بازار کار خیلی خوبی داره اینم از ایندت

+ب قول دوستان علاقه شرطه هر جایی دوس داری برو

یکم خشک نیس ریاضی؟البته میدونم الان میگید اگه علاقه باشه شیرینه جذابه،راحت الحلقوم و زیبا و عشق و قشنگ. اینا رو همه میگن.
ولی ریاضی واقعا از زیست یه مقدار خشک تره،البته من خودم از همین خشکیش خوشم میاد :د
درکل باید برم تحقیقو اینا

خب من توی راهنمایی ریاضیم بهتر از علوم بود،البته خب علوم هیچی نمیخوندم :)) حالا ولی شنیدم توی دبیرستان ریاضی خیلی سخت میشه نسبت به زیستو اینا!نظرتون چیه؟
+من نه ریاضی دوست دارم نه زیست :| یعنی چی انتخاب باید فقط بین این دوتا باشه :|

برا تو چه فرقی میکنه
تو هرجا بری اصلا نمیخونی =))
اصلا خودتو فارغ التحصیل کن چندتا مدرک بگیر بعد برو دنبال کاری که دوست داری =))

خب کاری که دوست دارم سرمایه میخاد :| پس خفه شم بشینم سرجام برم تجربی بخونم :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا